Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetty King

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas öngólt rúgott a 444. A nagy hőbörgésben leleplezték, hogy a Soros-hálózat létezik és összehangolt támadást indítanak a kormány ellen. ..
Juhász Péter interjút adott ma az indexnek. Szegény Juhász először életében megpróbálta egy komoly ember benyomását kelteni, sajnos ez azonban most sem sikerült. Az esetlen kis interjújából azonban több dolog is kiderült:..
6 millióba fáj a magyar államnak, hogy nem engedett be két bangladesi bevándorlót Magyarországra. Elképesztő!..
A német pénzügyminisztérium legfrissebb becslése szerint huszonkilencbillió-tizenhatmilliárd forintnak megfelelő összegbe fog kerülni 2020-ig a Németországba érkezett 1,5 millió migráns integrációja. A bevándorlók ugyanakkor már most is jelentős terhet rónak a szociális ellátórendszerre. Míg a…..
Megint elővette a TV2-t a liberális média, mivel a TV2 olyat csinált, amit csak a liberális médiának szabad. Újra célkeresztben Kunfalvi Nóra, egy tehetséges riporter, akinek története állatorvosi lova annak, hogyan működnek liberálék...
Forrai Richárd, Vona Gábor legfőbb bizalmasának haverja rejtélyes izraeli befektetőkkel boltol. Mindez persze nem tilos, csak nagyon fura, a Jobbik közelmúltját áttekintve. ..
Spíler 100 mecset nem kéne? 2016.03.07 22:37:30
1684-ben szinte egész Európa összefogott, hogy kiűzzék a törököt Európából. Erre eltelt pár száz év, és szinte egész Európa amellett van, hogy a törökök kezébe adja saját sorsát. Azért ez nagy lórúgásnyi vicc. Az erősebb és kártékonyabb fajtából való...
Liberálisék logikája gyakran bicsaklik meg, ha ésszerű érvelésről van szó. Nem értünk pár dolgot, ezért feltettünk pár kérdést. 1. A házasság idejétmúlt konzervatív feudális intézmény, akkor minek kell a melegeknek? „Nagy a zavar a fejekben” mondhatnánk, ha a…..
Hatalmasat taknyolt az Amnesty International a szakmaiság talaján. Reggel interjút adott Jeney Orsolya az ATV Startban. Jeney olyan állításokat tett, hogy talán azóta is vinnyogva röhögnek az ATV-ben. Nem kell megnehezíteni az embercsempészek dolgát! 3. „Magyarország demokratikus…..
Nagyon nehéz eldönteni a törpepártokról, hogy amit csinálnak, az vicces vagy inkább nagyon kínos. A plakáttépkedős akció miatt felsejlett bennünk, hogy ennél sokkal királyabb politikai termékeket is előállítottak már. A magyar sajtóban a képlet a következő: „Népharag = 6…..
Interjút adott az indexnek Montserrat Feixas Vihé, az ENSZ regionális menekültügyi biztosa. Az interjú azonban túl van a szokásos „aggódunk” attitűdön, ugyanis súlyos tárgyi tévedésektől is hemzseg, és olyan, mintha a nemzetközi szervezet nem is értené a menekültkérdést…..
Kicsit megkapargattuk a Jobbik belső viszonyait. Egy biztos, a radikális párt belső élete sem csak móka és kacagás. Van itt minden: hatalmi harc, oligarcha, háttérből való irányítás.  1. Nem csak a kommunikáció változott, a tartalom is A Jobbik több kérdésben is…..
Norvégia egyre többször szalad bele a késbe, állami vállalatok korrupciós ügyei, átláthatatlansági problémák, más országokban folytatott illegális érdekérvényesítés és még sorolhatnánk. Ideje lenne rendet tenni, mert enélkül az itteni prédikáció elég…..
Egy olyan politikai korrektség által uralt intézményben, mint az Európai Parlament, az őszinte szónoklat nagyon ritka. Ferenc pápának tegnap sikerült kilépnie a bullshit-dobozkából, ennek ellenére – vagy épp ezért – minden frakció állva tapsolta. Arra vettük a bátorságot,…..
Spíler VAN valami magyar film 2014.11.10 09:00:51
Hosszú idő óta az egyik legjobb magyar filmet kapja az arcába az, aki megnézi Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan c. alkotását. Akár generációs kultfilm is válhat belőle, jóval komorabb pillanatokkal, mint a Török Ferenc-féle Moszkva térben. A rendező nagyon…..
A magyarországi ellenzék még akkor sem nyerhet a 2014-es választáson, ha több szavazatot kap, mint a Fidesz. Ilyen és hasonló baromságokban tocsog Kim Lane Scheppele amerikai alkotmányjogász (sic) legutóbbi írása, amely tekintélyesnek hazudott Paul Krugman-féle blogon jelent meg. Ez…..
Spíler Majdan volt Ukrajna 2014.02.26 10:10:31
Nem kellett sokáig várni, hogy a múlt héten bedurvuló ukrán válságról kiderüljön: azt ugyan nem teljes egészében Orbán Viktor okozta, de mindenesetre óriási a felelőssége abban, hogy a dolgok eddig fajultak. Hiszen a szomszéd nemzet szenvedése láttán neki maximum egy…..
Van ez a Barabás Ricsi nevű gyerek. Egy éve az ATV-ben még felháborodottan prüszkölt az ellen, hogy ő pártoknak dolgozna.  Aztán eltelt pár hónap, és alig tudjuk lekaparni a Facebook-falunkról a Ricsi-vagyok-az-Együttből kezdetű pártvideókat. Az a címük, hogy…..