Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medicin

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botka László egy interjúban vázolta a programját: hatalomra kerülése esetén az ország legelmaradottabb régióiban bevezetné az alapjövedelmet. Vagyis ugyanazt a felelőtlenül osztogató politikát hirdeti, amivel az MSZP 2010-re a csőd szélére juttatta az országot. Botka munkahelyteremtés helyett ismét…..
Áttört a radikális AfD Angela Merkel tartományában, a párt olyanokat is meg tudott szólítani, akiket a hagyományos pártok nem. A kampány fő témája a bevándorlás volt, mely jelentősen átrendezte az erőviszonyokat. Ugyanakkor kérdéses, hogy az AfD lendülete megtörik-e a…..
Murányi Marcell a Népszabadság jelenlegi főszerkesztője még márciusban ütött el egy biciklist, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Murányi nem állt meg, továbbhajtott, és cserbenhagyta a kerékpárost. Megfigyeltük, hogy a Népszabadság tudatosan használja…..
Spíler M0 összegű játszma 2014.12.13 09:50:22
Értjük mi. Hiányzik az útdíj bevételből 39 milliárd jövőre, és ezt a kormány szerint a fizetős M0-ással és a fizetős bevezetőkkel, valamint az e-útdíj 5%-os emelésével lehet előteremteni. Vagy az is lehet, hogy máshogyan kellene. Mert ez az intézkedés senkinek sem jó. Itt…..
Spíler Egy év szolgálat 2014.03.13 09:29:40
Egy évvel ezelőtt választották meg José Mario Bergoglio-t Ferenc pápává, miután elődje XVI. Benedek lemondott öreg kora miatt. Nagy várakozás előzte meg a konklávét, a liberálisok már a papi nőtlenség, a melegházasság kérdése, az abortusz és minden egyéb felszabadítását…..
Spíler Se szerethető, se harapós 2014.03.06 09:08:09
Előre leszögezném, hogy szeretem a magyar válogatottat. Nem szakmai, hanem érzelmi okokból. Nem szeretünk elhamarkodottan ítélni, előre megmondani a tutit, de mindannyian beláthatjuk, hogy a tegnapi meccs nem valaminek a kezdete volt. Ez így megy már lassan évek óta, mindig nagy a…..
Olaszország sem manapság éli a fénykorát. Kormányok jönnek-mennek, lemond, perbe fogják, megbukik, nem kapja meg a bizalmat, kicsit káosz van mostanában az adminisztrációban. Berlusconi kikényszerített lemondása után Mario Monti a szakértő, majd Enrico Letta a tapasztalt, és…..
Politikai érdeklődésemből fakad, hogy kíváncsi vagyok az évértékelőkre, kampánynyitókra, kampánybeszédekre, oldaltól függetlenül. Vártam az Összefogás nagy, budapesti, kampánynyitó eseményét (nem az igazi, nyíregyházi székhelyű pártét, hanem a baloldali…..