Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sideburns

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta a Népszava lett a legnagyobb balos napilap, azóta egyszerűen nem lehet róla lejönni. Na persze nem a jelentősége miatt, hanem mert újabb és újabb konyakmeggyeket pakol a szocialista realizmus csokitortájára. Ezért aztán már reggel ötkor ott áll az ember az újságos előtt, hogy megkapja a napi…..
Vannak következetes emberek. Ilyen például Jávor Benedek. Nem értünk vele egyet, sőt szerintünk a javaslatai ellentétesek a nemzet érdekével, de tagadhatatlan, hogy két éve, egy éve is ellenezte, és ma is ellenzi a paksi bővítést. Vannak ingó-bingó közszereplők, akik időnként hülyeségeket beszélnek.…..
Gyurcsány Ferenc összefogna a Jobbikkal, hogy együtt bontsák le a kétharmadot. Nem vicc, tényleg ezt nyilatkozta a Somogy Online-nak...
Szólás- és véleményszabadság, szabad sajtó - klasszikus liberálisnak hitt alaptételek. Vannak azonban olyan - magukat liberálisnak tartó - sajtótermékek, akiknél nagyobb kirekesztő nincs Magyarországon. El is magyarázzuk, hogy miért. Csipkelődő cikk jelent meg a 444.hu-n,…..
Egy hét elkeseredett harc, megannyi TASZ-közlemény és Kétfarkú-mém kopipésztezése után az Index főszerkesztő-helyettese letette a fegyvert a valóság előtt. Kár, hogy egy kölyökfocimeccs veszteséhez is méltatlan módon tette ezt, alig burkolt „vidékizéssel”,…..
Spíler A nagy szakpara 2015.04.21 17:44:13
Már megörültünk, hogy a Nagy Testvér jól bezúzza az egész TáTK-t társadalmi és nemzetközi tanulmányokostul, mindenestül a mély talajrétegekbe. És akkor rájöttünk, hogy csak két alapszakot vizsgált a kormány, és azok közül is valószínűleg csak a társadalmi tanulmányok…..
A myvip-ről ellesett cukisággal szivárogna be a nyugdíjból és időskori ellátásból élők tudatába a Jobbik. Azokat, akik a nyugalom megzavarására alkalmasnak látják őket, tettetett jópofiskodással szerelnék le. Ezt Sneider Tamás kiszivárgott téziseiből tudjuk. Összehordtunk…..
Nagy császárság lenne, ha DK-s közleményekkel is lehetne fűteni. De amíg ez nincs így, időről időre kezelnünk kell az energiaimport ügyét – egy ideig még Putyinnal. Görcsbe szorult gyomorral viseljük el a mostani Vlagyimir-vizitet meg a koszorúzást, de egy dolgot halkan…..
Szlovákiában már látszik, hogy mekkora átverés volt az egész IMF-diktálta magánnyugdíjrendszer. Egy szűkebb körű baráti sörözés is neccesen jön ki az első kifizetésekből. Csekkoltuk, hogy mi volt ez a „nyugdíjreformnak” nevezett förtelmes zagyvaság. A Felvidéken az…..
Spíler Bazi nagy görögpara 2015.01.08 11:54:11
Január 25-én előrehozott választások lesznek Görögországban. A válság kezdete óta Európa megtanulta: görög választás=európara. A várhatóan győztes szélbalos Sziriza most már maradna az eurózónában, de a feltételeik teljesíthetetlennek tűnnek. Ráadásul Ciprasz eléggé…..
Végtelenül kínosra sikeredett az egyre kisebb tüntetésekre a popzenészek közül elsőként ráhiénázó Czutor „Belmondo” Zoltán „saját himnusza”. Az Édes hazám a Horthy-korszak dallamvilágát próbálja idézni, miközben a kádárizmus toposzaival operál, de talán nem is ez…..
Nem tudjuk, hogy voltunk meg eddig az Európa Tanács emberi jogi biztosának jelentése nélkül, de most végre itt van. Niels Muiznieks július elején járt Magyarországon, és fél év alatt össze is hányta a rólunk szóló jelentését. A sokadik monitorozás és hetvenkét határozat…..
Nem bánkódunk a kegyes orosz vezetéképítés elmaradása miatt. Viszont felmerül a kérdés: mi lesz most, hogy a ruszkik hazahúzták a kondenzációs csíkot? Megnéztük, hogy mi van a radiátorparával. Lépéshátrányba került a magyar külpolitika Úgy jártunk a Déli Áramlattal,…..
Inkább siker, mint kudarc a tegnapi EB-nyitómeccs eredménye. Az első félidei ötgólos vendégelőnynél szinte mindenki aláírta volna az ikszet. A fizikálisan döntő fölényben lévő oroszok ellen kellett a Gerflor-padlót felszaggató akarat, de legfőképpen Németh András…..
Bazi nagy irányváltás zajlik a német Oroszország-politikában. A hangsúly a biznisz helyett a biztonságpolitikára helyeződik, ami a többi uniós tagország magatartását is meghatározza majd.   Erőteljes irányváltás ment végbe az elmúlt hetekben a német külpolitikában –…..
Nagy médiarákészülés, kisebb tömeg, rossz szónoklatok. Volt még szétesett mondanivaló, pártellenesség és béna, primkó provokáció a végén. Mi ki is mondjuk, amit mindenki láthatott: ennyire esetlen bulit még az életben nem láttunk. Az elitváltást a 20 évig képviselő, a…..
Spíler Ózd után 2014.11.11 16:25:17
A hétvégi ózdi választás is világosan jelzi, a Jobbik a baloldal bénázása miatt „váltópárti” pozícióban találta magát. A pálya széléről való bekiabálásnak így mára tétje lett. Na de mi lenne, ha megvalósulnának a Jobbik elképzelései mondjuk devizahiteles ügyben?…..
Gyengélkedő elnök, erőtlen külpolitika, egy álom vége. Nagyon csúnyán elverték Obamát és a demokratákat az amerikai félidős választásokon. Elpártoló fiatalok, szivárogtatás, vitatott pénzmozgások – így bukott el a „remény” és a „változás”…..
Két hetet kellett várni, de végre kijött a matek: „Tarlósnak és a fővárosi Fidesznek nem lett volna többsége a régi választási rendszerben”. Kár, hogy a fikció nagyon gyenge lábakon áll. Ha a Tarlósra adott szavazatokat vetítjük rá a régi szisztémára, akkor is összejött…..
Az volt a mondás, hogy a Fidesz nem tudja megismételni 2010-et. Aztán most az van, hogy szépséghibákkal, de simán újráztak. Gyurcsányt közben elhagyta legendás megérzése: Bokrossal magára szabadított egy oktondi hajóágyút. Mindenki látta, hogy a jobbikosok nem is örültek…..
Azt írja Navracsicsról a jólfésült European Voice, hogy „rossz országból” származó jelölt. Magunkra vettük, hogy leszólták az országot, ezért utánakapartunk, milyen arcok osztják majd az észt a leendő Európai Bizottságban. Az elnök, akire nem lehetett szavazni Kezdésnek…..
Végre elkészült, itt van a Világ Milliárdosainak Politikai Hatalmi Indexe! Nem, ez nem egy Szaniszló Ferenc-féle összeesküvés-elméleti tanulmány, még nem is egy kurucinfós értekezés.  A kutatást és a listát, egy jónevű intézet, a Brookings Intézet kutatója, Darrel West…..
A harci színekbe öltöztetett Mel Gibson is csettinthet a skót függetlenségi mozgalom elszántságát látva. Hajszálon függő népszavazás, töketlen angol ellenlobbi, aggódó uralkodó és zuhanó fontárfolyam. Európai rengéshullámot indíthat a skót elszakadási törekvés. A…..
Turner Christopher Roy – ismerkedjünk meg a névvel, ugyanis az LMP, akarom mondani az MLP (Magyar Liberális Párt, az egyik posztszadesz) belvárosi polgármester-jelöltjét tisztelhetjük az illetőben. Mivel számunkra ismeretlen volt a figura, utánanéztünk, ki vadászik egy erdőben…..
Ne legyünk igazságtalanok. A falusferencizmus, az egyszeri értelmiségi botladozása a politikában nem egyedi újdonság. Falus párttársa(?), Karácsony Gergely lassan öt éve szállítja futószalagon a bénázásokat. Top 7 következik a perverz koalíciótól a szocik seggén át Bokros…..