Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöld Íjász

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Gyula az Aréna vendége volt kedden, és hát voltak kifejezetten erős mondatai, amelyeket érdemes rögzítenünk. Molnár ráadásul nevezhet „a hét politikai elemző pártelnöke” címre is. Ez ugyan szereptévesztésre utal, de legalább valamiben szocialisták vezetője is élen jár. Összegyűjtöttük az öt…..
A Breitbart szerint Hillary Clinton külügyminisztersége idején, 2009 és 2013 között 31 ezer szomáliai migráns kapott zöld kártyát és telepedhetett le az Egyesült Államokban. Az elkövető, Dahir A. Adan viszont már 15 éve az USA-ban tartózkodott; lett volna ideje integrálódni...
Összeszedtük minden idők legemlékezetesebb amerikai elnökjelölti és elnökválasztási kampányfilmjeit Eisenhowertől Ted Cruzig...
Úgy látszik, hogy a liberális újságírók "parancsba kapták: tűzön-vízen át nyomni kell" azt, ami hitelteleníti a miniszterelnököt, még akkor is ha az teljesen ellentétes a valósággal. A tegnapi EU csúcson a kormányfők arról döntöttek volna, hogy az EU vegyen át több százezer migránst Törökországtól.…..
A DK bicskanyitogató közleménye és Tóbiás József minapi felszólalása után kíváncsiak lettünk, hogy akkor most mi is a helyzet a szegényebb magyar régiókkal. Tényleg leszakadóban vannak, vagy csak a baloldal felejtette el kibontani az igazság minden részletét? Utánajártunk...
Rosszul sikerült 2015 az ellenzéki pártoknak, és 2016 se kezdődött jobban. Továbbra is eldöntetlen a váltópárti státuszért folytatott harc az MSZP és a Jobbik között, a DK nem tudott érdemben erősödni, az Együtt, a PM, az LMP és a többi törpepárt pedig elkeseredetten küzd a felszínen maradásért...
A „múltat végképp eltörölni” jegyében a baloldal rendszeresen rátámad a történelmi, hagyományos és nemzeti értékekre. Minél tisztább igazság, annál inkább vitatják. Összegyűjtöttük a legdurvább támadásokat: 10. A megyék 2006-ban nagyon közel álltunk ahhoz, hogy…..
A magyar kormányfő Frankfurter Allgemeine Zeitungban megjelent cikke nem maradt visszhang nélkül Európában. Sajnos a FAZ oldalán nem lehet kommentelni, ezért a – félmilliós példányszámú – Focus hetilap oldalán néztük meg, hogy mit szólnak a német emberek Orbán gondolataihoz.…..
Ma emlékezünk az örmény holokausztra, amely 1915-ben százezrek halálához vezetett az akkori török vezetés vérengzései közepette. Az akkori szörnyűségek, ha számukban nem is, de szörnyűségükben és „hatékonyságukban” felülmúlták a hitleri és sztálini borzalmakat…..
A minap belebotlottunk ebbe a fontos, okos cikkbe a Szilícium-völgy ideológiájáról. Tom Schulz, a Spiegel riportere meglepően mélyre ásott a témában, és írásában rámutat, hogy a digitális óriások – többek között a Google, a Facebook, az Apple és az Uber – mennyire…..
Spíler Bokros Lajos TOP7 sztori 2014.09.29 14:52:07
Őszinte megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy a magyar közélet Falus Ference, Falus Ferenc bedobta a törölközőt és kiszállt a küzdelemből. A ringben a helyét Bokros Lajos vette át. Összegyűjtöttük Bokros Lajos 7 legjobb sztoriját.    1. Bokros a Budapest Banknál Bokros…..
Miközben Magyarországon megint mindenki a média szabadságát félti, az uniós tagállamok harmadában már régóta van reklámadó. Aggódom Ausztriáért. Szegény sógorainknak nem elég a magyar földtörvény, már több mint tíz éve reklámadóval kénytelenek élni mindennapjaikat.…..
Olvasom Gréczy Zsolt publicisztikáját, és igazából sajnálatot érzek. Sajnálom, hogy vannak emberek, akik ennyire nem vesznek tudomást a világról, amelyben élnek. Mert bár lehet más a véleményünk a minket körülvevő dolgokról (hiszen szabad országban élünk), de ártalmas, ha…..
Nagy várakozással ültem be az új Godzilla-filmre, és bár kicsit csalódottan távoztam a moziból, mindenképpen az „egyszer nézhető” kategóriába sorolnám Gareth Edwards alkotását. Ez most nem akar bújtatott paksi bővítés melletti érvelés lenni, de a filmben fontos szerepet…..
Nem biztos, hogy jó szemmel nézné a balliberális közönség, ha Mesterházy Attila Vona Gáborral vitázna. Márpedig az MSZP elnöke részéről ennek nem lenne semmi akadálya. Mesterházy ugyanis az ATV Szabad Szemmel című műsorában rábólintott Schiffer András listavezetői…..
A baloldali Összefogás három vezető politikusa is tudott Zuschlag János „tevékenységéről”, mégsem tettek semmit. Mesterházy Attila jelenlegi miniszterelnök-jelölt felelősségét bírósági tanúvallomások is rögzítették. Az egész történetből talán a bűnszövetkezet…..