Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEKI

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztrálok…Annyifélék lehetnek, szóval elképzelésem sincs, hogy milyen társaság érkezik hozzám ma este 7-kor egy újabb Eatwith vacsorára.Egy kicsit nehezített a pálya, mert december 26., azaz karácsony van, az üzletek két napja zárva tartanak.   A didaktikus tudatalattim úgy döntött, itt az ideje,…..
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
Van-e a tejfogyasztásnak felső határa? Egyáltalán mennyi tejterméket érdemes elfogyasztani egy nap? Férfiak különösen figyeljenek!..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
  Lilu (@lilugram) által közzétett videó, 2016. Júl 4., 12:23 PDT Ahogy azt sejteni lehetett abból, amit az Indexnek adott interjújában elmondott, Lilu nem megy vissza a balettba ugrálni, azaz a soron következő VV8 műsorvezetését az RTL mással oldja majd meg. Az ok nyilvánvaló:…..
Nem rasszista, csak az iszlámot, a fanatizmust nem bírja. Mentségére legyen mondva, hogy ő két dologról beszélt a ma reggeli Mokkában - arról, hogy a nyaralása alatt kirabolták, illetve arról a reptérről jött haza, ahol másnap öngyilkos merénylők robbantottak, de Demcsák és Szebeni a török kalandra…..
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
Amikor a TV2 megvette a izraeli Bumm! vetélkedőt, amiben az a pláne, hogy a játékosnak egy bomba hatástalanításával kell kérdésekre válaszolnia (és nem, nem térünk ki rá a meglehetősen morbid kapcsolódási pontokra), az eredeti formátumról készült videót nézegetve nem nagyon…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
A Velvet hozta le még tegnap este, hogy Ördög Nóra blogján jelentette be: ismét terhes, és az anyasággal foglalkozik majd, így tuti nem fog tévéműsort vezetni belátható ideig. Az RTL Klub ősszel ismét X-Faktort indít, amit így minden bizonnyal Lilura bíznak, ami azért lesz…..
8259. Ennyi epizódot élt meg 1976 óta, azaz 38 év alatt a Family Feud, az egyik legegyszerűbb családi tévévetélkedő, amiben a műfaj nagy öregjeihez hasonlóan a lexikális tudásra az égegyadta világon semmi szükség nincsen, csak az ún józan paraszti észre, illetve arra a…..
DEKI 2014.03.04 16:52:00
@TBal: Nem tudom az mikor volt. Sajnos nem láttam/nem emlékszem.
Ez csak egy ötlet volt. Joshinál szerintem bárki hitelesebb lenne ebben a szerepkörben, az RTlről hiányzik egy ilyen műsor és Balázstól emlékszem néhány pillanatra amikor nem mondott hülyeségeket plusz aránylag önazonosnak is tűnt. Ha képes lenne visszavenni az arcából, akkor szerintem akár még kellemes csalódás is lehetne egy ilyen formátumban. Az viszont biztos, hogy ez a familienduelles cucc abszolút nem neki való, sőt az egész már idejét múlt és képernyőképtelen. Mindegy, hogy celebekkel, vagy nélkülük.
… avagy a kulináris rút kiskacsák esete Vannak olyan ételek, amikről nehéz elhinni, hogy finomak. Túl egyszerűnek, túl íztelennek, túl semmilyennek tűnnek. Aztán valahogy mégiscsak kipróbáljuk őket. Mert hirtelen ott teremnek. Mert olcsók. Mert nincs kedvünk főzni, hát…..
különbéke rápihenő 2011.02.26 16:44:46
Két Ázsiai város közé nem árt becsúsztatni egy kis nyugalmat. Jó dolog a nyüzsgés, jó a sokszínűség, de jó a sóillat, a tengerzúgás és naplemente is.Egy kis elmélkedés a világ dolgain, az elmúlt heteken, vagy csak azon, milyen cselesen csempészi tele a dagály a…..
DEKI 2011.02.26 23:44:38
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Hiába indult nagy lendülettel az ősznek a Tv2, két új műsorából egy már tulajdonképpen a premier napján megbukott, a másik pedig nem teljesített kiemelkedően. Ha a teljes főműsoridőt és a reklámozóknak oly kedves 18-49 év közötti lakosságot nézzük tegnap este, akkor a Tv2…..