Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Rafferty

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook munkatársaitól kiszivárgott belső dokumentumok igazolják, hogy tényleg szerkesztők döntésén múlik, mi kerül a Facebook Trending Topics cikkei közé, nem egyszerűen csak egy algoritmus határozza meg ezt...
A Facebooktól távozott alkalmazottak szerint a techcég politikai alapon rangsorol tartalmakat, míg a konzervatív és jobboldali tartalmakat és híreket hátrább rangsorolja, addig a liberális témákat engedi felfutni. Az ügy azért különösen fontos, mert érdemben befolyásolhatja az amerikai…..
Tavaly szeptemberben egy kiváló blog indult Heterodox Academy néven. A blog elindítói azt a célt tűzték ki, hogy rávilágítsanak az egyesült államokbeli akadémiai szféra visszásságaira. Pontosabban arra, hogy az elmúlt két évtizedben miért nőtt meg ilyen nyomasztó mértékben a balliberálisok száma és…..
Franciaországban diktatúrát kiáltanak. Francois Hollande elnök – akihez képest bármely Saint Tropez-i csendőr karizmatikus vezető – népszerűtlensége minden negatív rekordot megdöntött. Most a boltok gyakoribb nyitvatartásával próbálkoznak: 5 helyett 12 vasárnapi munkanap…..