Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lada.ati

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
Belsőség Amiken megakadt a szemem 2015.03.24 10:14:47
Egy olyan rendezvényen, mint az AMTS, nagyon sok, valamilyen szempontból érdekes jármű van. Van köztük szép, ocsmány, van sok pénzből épült förtelem és kevés pénzzel faragott műremek. A baj, hogy egy ekkora tömegben az ember nagyon gyorsan túltelítődik, meg aztán minden nem…..
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Google-hirdetések érsebészi pontosságú targetálása néha még engem is megijeszt. Éppen elmélyülve dolgozom, talán pont a kettes Mégane hibajelenségei után túrom a fórumokat az aktuális használtteszthez, van mit olvasni, de egyszer csak beúszik a képbe jobbról egy 02-es…..
Végre közeleg március eleje, nem kell tovább tűkön ülniük, rövidesen megtudjuk, mi lett a 2015. Év Autója, 2-án, a Genfi Autószalon előtti este mindannyian tudni fogjuk. Én mindenesetre még nem is sejtem, melyikre szavazok, ahhoz ülök majd egy napot, táblázatokat készítek,…..
Tunisz Moszkva tere a Passage, vagyis a Station République metróállomás. Tévedés ne essék, bár mindenki metrónak hívja, de a zöld kocsik alig néhány száz méteres szakaszokra buknak a föld alá, a hálózat jellegében inkább pesti villamoséhoz áll közelebb. Mivel az összes…..
Jajj,de csúnya! Íbéjsztár 2014.12.17 09:34:22
Gergelytől érkezett az alábbi BMW, az ottani ebay-en bukkant fel. Széles, kék, bojleres. Hátul enyhén szólva is.. kaotikus. A távol-keleti csodákat juttatja eszembe. Belül szinte csak a Knight Rider kormány, ami szokatlan, a többi, gagyi kínai kiegészítő csak ráadás...
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
lada.ati 2014.02.24 22:36:57
@1kutya: Ki hát,ugyse tudja melyik pedált kell nyomni,ergo elindulni sem fog tudni....