Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterdbronks (törölt)

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog Zene füleinknek 2014.04.18 12:02:50
Biztosan mindenki észrevette már, hogy mennyit dob egy film, vagy sorozatrész az aláfestő zene és a főcímdal. Ha az ember ellenáll az alapvető reflexnek, ami a nyitó képsorok áttekerésére biztatja, akkor valószínűleg sok jó számra és előadóra bukkanhat ezeket hallgatva. Alább…..
peterdbronks (törölt) 2014.04.18 19:57:50
A teljesség igénye nélkül írtam ezt a szösszenetet. Nagyon sok weboldal szól a könyvírásról. Tippeket adnak, elveket állítanak fel, meghatároznak betartandó pontokat, aztán végül kiderül, hogy ezek közül alig néhány állja meg a helyét, ha körülnézünk a piacon. Az…..
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
Egy jó hírt kell közölnöm a kedves olvasóközönséggel. A kiadóknál történő házalás mellett a Scolar kiadó által ajánlott firkalok [ pont ] blogspot [ pont ] hu weboldalra is kikerült a könyvajánlóm. Az oldal lényege, hogy a még ki nem adott, ismeretlen szerzők által írt…..
Március 31-én születtem egy kisvárosban. Azóta a városhoz közeli még kisebb településen élek a családommal együtt. Mielőtt megtanultam volna olvasni, mindig a nővéremet kértem meg, hogy olvassa fel a nekem tetsző könyveket, melyeket a borító színe alapján válogattam ki.…..
Az Atlantis-fikcióban nem vonultatok fel száz és száz szereplőt, de az egyes részekben természetesen újak jelennek meg és régiek tűnnek el – ahogy az lenni szokott egy történetben. Minden esetben megpróbáltam az egyes sztereotípiákból valódi embereket faragni és gondolatokkal…..
Az első könyv kapcsán nagyon nehéz leírni egy nem általános, nem semmitmondó, hanem tartalmas és pontos hátteret, hiszen a rendszer és benne minden dolog éppen azért válik megismerhetővé és megérthetővé, mert látjuk, miközben működik. A hatásvadász, figyelemfelkeltést…..
Üdvözlök minden kedves érdeklődőt!A nevem Peter D. Bronks, és ez lenne az Atlantis-fikció elnevezésű sci-fi könyvsorozat írói blogja (én volnék a szerző).Az első rész (Az Europa-program) már az ilyen mesékre szakosodott kiadóknál van, persze még válasz nélkül.Ennek az…..