Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viharbanszületett

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény BKV-n is rúgunk ma egyet, ami abból a szempontból jogos, hogy havonta hallunk kiégett buszokról, abból meg nem, hogy pénz nélkül nehéz, márpedig a közlekedési vállallatnak ez utóbbi nem nagyon van. Azért próbálkoznak ám: tavaly óta jöttek használt buszok Dijonból,…..
Zoltánnnak túlfizetése keletkezett a Vodafone-nál, amit több felvonásban és módszerrel próbáltak orvosolni. A dolog hatékonyságát csökkentette, hogy ahány operátor, annyi megoldást javasolt megoldásként. A legjobb rész amikor felmerül ötletként, hogy az 50 Ft-os számla…..
Többször foglalkoztunk már a Spar Erzsébet utalvány felhasználási poliszijével, de úgy látszik örök darab ez is. A témához korábbi poszt APEH-állásfoglalással turbózott Spar-válasszal és egyéb okosságokkal itt. A hivatalos levél nekem mondjuk csak arra magyarázat,…..
Viharbanszületett 2014.07.23 13:25:19
Tékozló Homár Festipay-esetek 1. 2014.07.15 15:57:00
A fesztiválokon bevezetett kártyás fizetési rendszer az utóbbi évek egyik legjobb találmánya. Jó a pultosoknak és a jó a népnek is, mert gyors, egyszerű, nem kell aprópénzzel vacakolni, és ha elveszik, akkor is csak a kártyának annyi, ha regisztálva volt, a rajta lévő pénz…..
Viharbanszületett 2014.07.15 17:46:45
Mai T-ügyfelelünk januárban upgradelte az IPTV-előfizetését, amit a Végeláthatatlan Ügymenet kalandcsomaggal is megfejelt neki a kedves szolgáltató, miután félrekezelt valamit az adminisztrációban. Erre az ügyfél hálás, hogy több is jutott neki, mint a Nóta Tv meg a Sport1 HD?…..
Lejárt kártya, figyelmetlen bank, hétvégére pénz nélkül maradó ügyfél és a soha el nem jövő visszahívás. Egy kollégánk nagyon megszívta a Unicredittel.  Június 30-án jár le a bankkártyám a Unicredit banknál, és mivel volt már ilyen esemény a praxisban, nem aggódtam…..
Viharbanszületett 2014.06.27 18:08:46
Ricsi a postaláda előtt 150 centiméterre találta meg az esőben nagymamája tévéújságját, és rögtön le is filmezte: Egy Budapest-közeli kisvárosból írok, lényegében teljesen mindegy, hogy honnan, mivel úgy gondolom, hogy nem csak nálunk van probléma a Magyar Postával. Az…..
Viharbanszületett 2014.03.01 23:55:24