Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
x 2012.04.16 11:28:19
@Gixef: nem arról szólt,hogy csak Pesten van baj, hanem arról,hogy sok a változó az egyenletben. pl. Ha pesti anyuka vagy egy lakóparkban laksz, GYES-en vagy és a fizetésed egy multinál 400e Ft volt(ismerek sok ilyet), naponta 5km-t vezetsz,mert az ovi,meg a bolt ,az orvos ott a közelben, más mintha kis faluban laksz, de vállalkozóként,alkalmazottként stb. az országot -világot járva rohangálsz 120e Ft -ért pl.Valószínűbben esel bele egy hibába.Igaz-e?
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
..kevésbé finom lesz a folytatás. Még hogy nincsenek Magyarországon rejtett tuning-kincsek! Amíg mi az OT Expon voltunk, Moltam kapásból talált párat egy apró pici tuningtalin, így most innen fogunk szemezgetni.A blog szempontjából jól csinálja, de egyébként rosszul. Érdemes…..
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
x 2011.03.30 08:27:10
@Sónkoneri: a fosvagenben nincs a fejed felett hely, mert a fülke magas belül, nem olyan mint a Master, ducato, stb.
x 2011.03.30 08:36:30
@Sónkoneri: nincs olyan "tálca" mint más kocsiknál. a fülke belül olyan magas, fel is állhatsz
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
x 2009.08.25 22:36:07
x 2009.08.25 22:46:52
@bopat: rengeteg a rendőr ,de még soha nem volt bajom velük, pedig romániát kisbetűvel írom
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
Véleményük mai cikkünkről...
x 2009.03.23 13:58:33
@Acmee: Nem kocsit akarok nektek eladni !
Swift 1 példa ,de 4 csillaggal azért jobb mint pl. 1 '92-es civic- biztonság szempontjából, kárszakértő is vagyok amúgy !
Nap mint nap látom hogyan készültek,javítottak autókat , lánggal heggesztett, összevágott,innen onnan összetákolt gány kocsikat. A laikus mindebből a szép fényezést látja , még nekem is nehéz megállapítani soxor a valós állapotot.
Ne vegyél Suzukit! 1 mill-ért vehetsz bármi visznylag fiatal, biztonságos kocsit, kérlek ne veszélyeztess másokat azzal hogy 100-200 e Ft-os otvarba ülteted őket és külön megkérlek nehogy nekem jöjjön egy ilyen mert akkor kihúzom a belét. Havi 25e vagy menjen BKV-val, robogóval stb. bringa is jó !
x 2009.03.23 14:22:17
@ommm: 1. Eddig szerettem ezt a lapot ,de a 100. írás után ami a hitelesek ellen íródik már feldühít. A gazdaság motorja a fogyasztás. A hiteles sokszor nem tehet arról ami most történik,nézzd meg az euró árfolyamot pl. '98-ból és akkor is 250-275 között volt-R-GO aki hitelt vett fel erre azért nem számíthatott.
Az olvasóitok közt rengeteg hitellel terhelt ember van akinek bántja az érzékenységét hogy kvázi hülyének nevezitek, amiért a kis családját biztonságban akarja tudni.
2.Nem bodza szedő vagyok,sem hasonló Mr.M X-ről pedig eleget tudok , a jogvédő szervezeteknek ha nem elfogultak pont az ilyen félretájékoztatás ellen is kell tenniük.A rendőr sem mehet el egy bűntett mellett,ha nincs szolgálatban.Ez hivatás.
Mégegyszer: Roncsot a fan-oknak, biztonságos kocsit a családoknak. A hitelest meg békén kell hagyni ,mert azt megszopatták keményen.
Ha lenne az országban összetartás, a következő 1 havi díjat senki nem fizetné be- ezért még nincs szankció! akkor a bankok is észhez térnének. - talán...
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
  Kiszivárgott egy prospektus a Mercedes új E-osztályáról, pedig csak Genfben lesz a hivatalos bemutató. Ön mit gondol erről a formáról? Vélemények az azonos című hírünkről...
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
Belsőség Eladó a Terranóm (x) 2008.04.14 02:29:00
A Terrano elkelt. Gracza úr megbecsült visszatérő vevő, ő vitte el annak idején a Saab 99-esemet is. Sok boldogságot! Eladó a Terrano. Ej, de furcsa ilyet leírni. Nagyjából feleannyi autót adtam el életemben, mint amennyit megvettem. Ez a nyomasztó arány a magyarázat arra, hogy…..