Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá

112 bejegyzést írt és 9439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.12.10 17:06:49
Kedves Homár!

Legelső Tesco-s házhozszállítási élményemet szeretném megosztani veletek. Vasárnap adtam le rendelést a következő termékről:

- 24 x Viwa Vitaminvíz Multivitamin grapefruit-citron
- 24 x Viwa Vitaminvíz Vitality vörösáfonya

Ezt az automata azonnal vissza is igazolta. A kiszállítást kedd délelőttre kértem, a munkahelyemre. Rendelést módosítani kiszállítás előtti nap 23 óráig lehet, amivel én éltem is, vettem mellé egy édesítőszert, ez a sztori szempontjából mellékes, de a teljesség kedvéért leírom. A módosítás után ismét jött egy visszaigazoló email a fenti 2x24 vízről es immáron az édesítőszerről is. A Tesco-tól mas emailt nem kaptam.

Ma délelőtt meg is jött a futár, viszont én nem voltam az irodában, így egy kollégám vette át, nyilván háttérinformációk nélkül, hogy minek kellene a csomagban lennie. A futár előtte telefonon is hívott, hogy hova jöjjön pontosan. Semmilyen kérdést nem tett fel a rendeléssel kapcsolatban sem nekem, sem a kollégámnak.

A csomag a következőket tartalmazta:

- 10 x Viwa Vitaminvíz Multivitamin grapefruit-citron
- 15 x Viwa Vitaminvíz Vitality vörösáfonya

Ezután az első tennivalóm az ügyfélszolgálat felhívása volt. Itt természetesen azt a tájékoztatást kaptam,hogy mivel a csomagot mar átvettük, így annyit tehetek, hogy önköltségen elmegyek egy áruházba, ahol megveszem a hiányzó dolgokat.

Termeészetesen nem arról van szó, hogy földhöz ver a néhány víz hiánya. Arról van szó, hogy ha én rendelek 24 almát, es előre kifizetem, akkor 24-et akarok kapni. Nem 10-et, nem 5-öt, nem 1-et. Ha nincs, akkor értesítsenek róla, én meg vagy lemondok a rendelésről, vagy megvárom, amíg lesz, vagy elfogadom a felajanlott mennyiséget. De helyettem ne döntsenek az én vizemről.

Üdv,

Viktor
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.12.10 17:15:14
@Antalbaba: "ezek szerint csak sikerült..."

Csak annyit rendeltél, amennyi volt raktáron. Kis étkű vagy, vagy csak simán szerencséd volt.

Nyilván már sokan jelezték a Teszkónak, hogy nem így kellene. Ez egy ilyen szolgáltatás. Ha nem teszik, csinálj másikat.
Vackot küldünk, de mivel vacak, ezért nem állhatsz el, hanem majd jól megszervizeljük neked. Érdekes logika mentén próbálozik a kander.hu. A levelezést mindeképp érdemes  végigolvasni, mert nagyon szépen látszik, ahogy az udvarias határozottságból mindkét fél a befeszült…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.10.09 20:46:46
@magyaridióta: "a magyar gyerekek meg abba nőnek bele, hogy bőven elég a középszer, aki meg teljesítményre képes, azt nemcsak irigyelni kell, de el is kell gáncsolni. ezenkívül meg abba, hogy feljelentsék a szomszédjukat, a kollégájukat, meg gyakorlatilag bárkit."

Ah, ezt gyönyörűen mondtad!

Szóval arról van szó, hogy nincsenek szíriai típusú gyerekek, vagy magyar típusú gyerekek, hanem gyerekek vannak. Egyik gyerek Szíriában nevelkedik, a másik Magyarországon, az egyik terroristák keze között, a másik "normális" szülőkkel, a harmadik szülei cigányok, stb. A gyerek kiskorában nagyon plasztikus, sok mindenre lehet nevelni, játkra, fegyverekre, tanulásra, lógásra. Nem ő tehet róla, hogyan nevelik.

A posztban szereplő riport, meg egy baromság..
Miért érdemes ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni? - teszi fel a kérdést  a "Megbízható Cég Tanúsítvány" kiállítója. A honlap csekkolása után erre minden kicsit is gondolkodó cégvezetőnek egy válasza lehet csak: semmiért. Annyi szemfényvesztő hülyeséget ugyanis rég…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 17:16:27
@sugargiraffusplumps.: +

Olyan esetlenül próbál rászedni, megmosolyogtató. Ez egy kezdő csaló, majd kinövi magát.

Egyébként ez még nem csalás, azt igéri, kapsz egy tanúsítványt, és nyilván kapsz. És nagyon olcsó. A Superbrands logó pont enyit ér, és nagyságrendekkel többet kell érte fizetni. Mármint a Superbrands logóért pont ennyit kell tenni, de sok buta vásárló meg simán beszopja, azért kerül olyan sokba.
Két jó barát Elmű, Posta, Mindegy is, hogy melyik mondta,  Úgysem jön ki leolvasni,Valahol volt egy kis baki. Szerződésed bontható,Magadra vess fogyasztó. (Akinek nem lenne világos a sztoriból, a Posta úgy jön a képbe, hogy ő az villanyóra-leolvasására szerződött partner.…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 18:41:02
@McZozo: Kevered a nyelvtani hibát a sima elgépeléssel. Elgépelésért még senkit se nyektettem. Sajnos javítani nem lehet ezzel a kurva blogmotorral. Pontosabban javítani SE lehet,
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 20:30:28
@Józsi, a migráns köcsög: "mindenkinek joga van helytelnül is írni,"

Nem vitatom. De te se vitasd, hogy nekem jogom van a fasság ellen felszólalni. Minden hibás szó/kifejezés helyett kétszer le kell írni a helyeset, hogy ne a hiba kerüljön túlsúlyba.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 16:27:08
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: A napelem pont jó a hűtőnek. nappal lehűti, meg nyitogatod, egy nyári éjszakán át meg könnyedén megtartja a hideget. Éjjel meg nem tévézel, hanem alszol.
Van az a helyzet, amikor a jóindulaton múlik minden. Abból, hogy a Homáron van az eset, ki lehet találni, hogy van-e ilyesmi a Király utcai Nemzeti Trafikban. Kedves Homár! Tegnap, 19:48-kor a Király utca 38. trafikban vásárolni szerettem volna egy karton Philip Morris White…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 15:27:38
@DarkFuture: Már más is mondta, hogy szar, olvashatatlan az új dizájn, de ilyen erős kifejezéseket nem használt.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 15:33:22
@ColT: Egy ilyen regisztrációs rendszerben beírták alapértelmezett városnak Budapestet. Aztán pár hónap múlva üres lett. Gondolom a vidékieknek sikerült végre elmagyarázni a fejlesztőnek, hogy jó, jó, Budapest nagyságrenddel a legnagyobb város, de a vidékiek akkor is többen vannak. Meg egyáltalán, ha nem lennének többen, akkor is.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 15:45:34
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 11:36:39
@Majmász Gedeon: Én pont kettes voltam mindig nyelvtanból. Nem vagyok rá büszke. Olvasva, ráguglizva igyekszem pótolni a nemtanultakat. Lehet, hogy a helyesírásom nem tökéletes, de lagalább igyexem fejlődni.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 14:31:37
@CID: Nagyon jó példa! Ugyan @nonolet: megvakul, de okosabb is lesz egyben.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 14:55:39
@CID: :)) Naggyon hülyeee vagy.
Ha Ádámnak minden vágya ilyen gyorsan teljesül, akkor nagyon szerencsés fickó lehet. Igaz, mi történik kötelező biztosítás fronton kérdésére, nem mi, hanem a Világgazdaság adott választ ma reggel, de gondolom háttérinformációnak ez is jó lesz. A régi ügyféllel szemben…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 21:09:56
@gabors: :)) Kétségeink nem lehetnek azok után, hogy tizedik éve hibás a blogmoci. Pedig az egyik hiba könnyedén javítható lenne azzal, hogy az új komment befogadását atomi műveletté alakítanák.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 21:44:50
@igi5: :)) Ja. Valóban. Azzal egyszerre több célját is elérné.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 12:44:30
@gabborka: :))

Jó, ezt a dizánt nagyon összecsapták, rövid volt a nyár.

De a blogmotor TIZEDIK éve mutatja ugyanazokat a hibákat.
Az öröklési jog eleve nem egy egyszerű terület, Tamásék ügyében ráadásul szinte minden megvan, amitől csak bonyolultabbá válhat egy ilyen eset. A bank viselkedésében eléggé érthetetlen, hogy ha egyszer elismerik Tamás apját örökösnek, miért nem adnak információt neki,…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 16:21:11
@Józsi, a migráns köcsög: Manyi a védelmem alatt áll.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 19:57:41
@Troppauer_Hümér: Nem kell mindent olyan vérkomolyan venni!
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.18 02:05:28
@Gorbacsov homlokán a májfolt: Ha cég vagy, és tartozol a NAV-nak, nyitsz egy új bankszámlát, jön rá pénz, akkor a NAV pillanatok alatt megtalál, és beinkasszóz. Úgyhogy nem egy kolosszális feladat egy cég bankszámlájára rátalálni. Magánszemély esetében hasonló lehet.
Elég nagy felhördülést okozott a Telenor augusztusban bejelentett tarifakivezetési folyamata, melyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is figyelemmel követ. Vandának nem biztos, hogy még időben jön a segítség, de azért elmondjuk, milyen lehetőségek közül választhatnak…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 18:32:01
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ezeket add hozzá!

||ad.adverticum.net/g3.js

||ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.1/*

||assets.pinterest.com/js/*

||connect.facebook.net/en_US/*

||fonts.googleapis.com^

||gahu.hit.gemius.pl/xgemius.js

||homar.blog.hu##iframe.fb_ltr

||homar.blog.hu/assets/frontend/css/*

||homar.blog.hu/assets/frontend/js/*

||homar.blog.hu/ident/?*

||indapass.hu/jsfejlec2/*

||m.blog.hu/assets/frontend/js/nuvote.js

||m.blog.hu/ho/homar/skins/homar_150904/img/bg.png

||m.blog.hu/ho/homar/skins/homar_150904/img/header_bg.png

||m.cdn.blog.hu/assets/frontend/img/follow_promo/*

||stats.g.doubleclick.net/dc.js
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 18:38:33
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Igen, ha ezeket kikapcsolom, akkor pont olyan lesz, mint neked,
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 21:06:12
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: :)) Hirdesd másoknak is, hogy bátorságra kapjanak.
Zolit teljesen kiborította a rettenetes nevű Hagymatikum kültéri részén tett látogatás, és beszámolója alapján eléggé joggal. Makón egyrészt úgy tűnik, feltalálták a látványcsúszdát. Másnak nehéz betudni, hogy csak kanyarognak a csövek, de használni nem lehet őket,…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 16:16:32
@agresszív kismalac: :)) Szerintem nem. Most arról van éppen szó, hogy makoviccet építenek, vagy egy ronda kockát. A két lehetőség közül szavazok a makora, pedig önmagában utálom. Természetesen egy pofás épület lenne a legjobb.

Na, ma is tanultam valamit, köszi!
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 16:18:31
@agresszív kismalac: "mondjuk, ott nem is három van."

Ne áruld el, hadd találgassunk! 1? Mer úgy köbnnyű egyszerre mindet üzemeltetni.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 16:48:01
@agresszív kismalac: Uh, rendbejött, már el is felejtettem. Nem emléxem pontosan. Amit a Zsiráf tanácsolt. Asszem kenegettem valami szarral, és pihentettem.
Én értem, hogy az embert egy ideig viszi előre a hit meg a remény, ráadásul minél több energiát és időt feccölt egy ügybe, annál nehezebb elengedni, hiszen nagyobb a veszteség, de kb. a harmadik be nem tartott időpontígéret után kellett volna ezt lépni.   Kedves Homár…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 15:47:31
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.12 00:26:29
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.17 14:16:20
@Majmász Gedeon: 3. Az Éremgyár.hu-t tuti, egy álcázott politikus csinálja
Tádááááám! Nyár elején már belengettük, hogy nagy terveket szövögetünk egy fogyasztóvédelmi tanácsadással foglalkozó szervezettel, és örömmel jelentem, kánikula ide, nyári szabadságolások oda, összehoztuk a dolgot! E héttől kezdve rendszeresen lesznek olyan…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 15:19:44
@bikmakk: Ha kikapcsolom az adblock plust, akkor én se látom a kommenteket.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 21:12:17
@lost hope: "kiszorja a semmitmondo szemetet, es csak az ertelmes"

Nagyon várom én is, hogy az ilyeneket, mint te, kiszórja.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 22:51:11
@agyamputáltak: Megvan a hiba: nem használsz adbolck plust. Az kapásból kiirtaná azt a jobb oldali hülyeséget, és a háttérképet egyszerűen törölhetnéd. Úgy is szürke marad, de már majdnem olvasható.
Leesett állú szülők, törődött pedagógusok, botladozó gyerekek és a hőségben is szorgalmasan dolgozó munkások együtt vágtak neki a 2015/16-os tanévnek a XIII. kerületben. Verhetetelen időzítéssel ugyanis szeptember 1-jén kezdtek egy szoborállítási projekt kivitelezésébe…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.02 13:32:44
@Igi1.0: "@sarostehen: a többség mint jómagam nem is olvasni jár ide azt meg tudunk hilda nélkül is"

Aztán ha nem posztol pár hétig, megy itt a sírás-rívás. Úgyhogy csak udvariasan azzal a Hildával!
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.02 22:52:24
@Igi1.0: :))
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 21:41:19
@Plumper_: Ah, én nem vagyok frusztrált. Ne magadból indulj ki!
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.04.14 03:27:15
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.04.14 17:20:28
@Macropus Rufus: ""sok hozzászólásból az jön át, hogy nem értik a problémát... "
látsz itt olyat, hogy mindegyik?"

Igen. Általánosítottál. Azt akarhattad írni, hogy "... sokan nem értik a problémát".

"ez a részedről csak trollkodás volt."

Nem, ő-rézágyú reészéről egyáltalán nem volt trollkodás, a te részedről ez viszont bunkóság volt.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 14:20:08
@Szabi001: Ez szép volt!
Felelős döntésre  - igen, a velük való szerződéskötésre - biztatja jövenedőbeli ügyfeleit a Medicover, cserében teljeskörű gondoskodást ígér. Arról hallgatnak, hogy csak addig, amíg nekik tetszik, pedig a magyarázat igencsak elkelne azon túl is, hogy mert megtehetjük. T.…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.14 18:58:30
@Aureliano Buendía: Négymillió szegény van. Annyi, hogy a KSH be is szüntette a számolásukat. Így nem nőhet tovább a számuk. Kormányunk kreatív.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.14 20:25:30
@ColT: "Leírtad a biztosítók üzleti modelljét."

Amármint, aminek kellene lennie.

@Manyecska: +
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.15 06:54:48
@ColT: Ja, igen, persze.
Láthatóan tehetségtelen a Tesco népe az érzékszerveken kívüli kommunikációban, hiszen 8 hónap alatt sem volt képes mindegyikük megérezni, hogy a buszra nem a kijelölt helyen kell felszállni. A Tesco beláthatná, hogy a kísérlet elbukott, szegény utasok meg…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.14 12:09:32
@klingon altatódal cumisüveggel a háttérben: www.aszta.tuti.hu/keret.cgi?/galaxis/epizod3.htm

Olvasásból egyes, guglizásból pedig megbuktál.

Az kimaradt belőle, hogy a terveket az alagsori WC mögött egy szekrény alsó fiókjában tették közszemlére.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.14 18:23:22
@Aureliano Buendía: Fireox és Adblock Plus és Hufilter.

addons.mozilla.org/hu/android/addon/adblock-plus/?src=hp-dl-mostpopular

Van valami Adblock Browser is.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.14 18:27:45
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.04 10:03:24
@Bogoj: "milyen kártérítést lehet egy vágás miatt kérni?"

Elég sokat. Csak hogy itt kitől.

"kinyitható gyerekülés két likkal a lábnak, hogy az olyan szülő, aki vásárlás közben nem tud figyelni a gyerekére"

De akkor is kell figyelni a gyerekére, csak nem kell tartani egyfolytában.

Volt olyan Darwindíjas már itt a Homáron, aki a 9 hónapos csecsemőt tette a gyerekülésbe.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.07 15:30:54
@encir: Az nem úgy van, hogy beülteted egy üres kocsiba, és ellököd az áruház közepére. Végig tologatod, vigyázol rá, csak annyi a könnyebbség, hogy nem kell magadhoz ölelve fél karral tartanod a csimótát.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.12 08:11:50
@hobbitroll: @Dávid András: Piha, gyerekek vagytok. Harminc évvel korábban, na az inkább.

"még nem volt gyerekülés az autóban"

Autó se volt.

"ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel"

Ásványvíz se volt.

"Szobi szörpöt ittunk"

Bambit ittunk, kátrány is volt benne.
Gergő nem hiába dolgozott 4 évig a UPC ügyfélszolgálatán és állítja magáról, hogy türelmes ember. Olyan higgadt hangon írja le a Vodafone-nal folytatott kiábrándító ügyintézését, mintha nem arról szólna, hogy az elmúlt 2 hónapban ő időről-időre lemondta a…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 12:25:27
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Bazmeg, válsághelyzetet hirdet a kormány. Beveti a katonaságot. És ezek akarnak olimpiát rendezni. Mekkora válsághelyzet lesz, ha bejön párszázezer olimpiai néző.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 13:08:26
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Hát az európaiak legfeljebb személyit fognak magukkal hozni. És követelőzni fognak rendes közlekedésért, ellátásért, szállodáért, akkora kuplerájt még magyar nem látott, amekkora itt lesz. Ehhez hozzájön, hogy a legtöbb létesítmény csak egy hónappal a játékok lezárulta után készül el, bár már többször hivatalosan átadták őket. És háromszor többe kerülnek, mint a pályázatban kiírt kétszeres ár. Illetve nem lesz pályázat, mert az idő rövidségére hivatkozva (lásd aug20 tüzijáték) sima megbízások lesznek. És akkor még ott lesznek a sokmilliárdos tanulmányok, országimázs építés. Ugye az ezeréves országimázst a menekültkérdés kezelésével leépítettük, hát megint fel kell azt építeni...
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.11 14:07:44
@Kitalátor (másként) gondolkodó: :)) Nem értünk egyet, de ez nem baj.
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 11:33:53
@Terézágyú: aba botond
afgán
anna és péter
anyukád, nemiszerv, bekapás
árkád@!?*#&ás
bácsfi diána a centrálból
belepukiztam a tenyerembe és megszagoltam
brigi dugás
burkolt zsidózás 300 alatt
csicsedli
danks emese
demijazazéerté?
dr. stein
drávanet
dugható állat is érdekel
első, ja nem utolsó
ez felháboritó!
@!?*#&disznó
flóra és heni
fospunpa
fotósopp
fúúú.. de jó vagy..!
gasztonyi ádám
gyertek elsőzni az új cikkhez!
hajni
hogy mekkora balfékek vannan ecsém
homár, a @!?*#& anyád!
hú, de meg@!?*#&nám!
iwiw meghívó
judit33
karfiollevél
kopasz állat
körmös
kötött kisrobot
küldj egy sms-t az ip-mre
mándruc
mé', nincs ebbe semmi!
monnyonle oszt jónapot
nem sikeres ember
õsi román
panda
pannonnál mínuszba is lehet menni
pápopé
pécsi bölcsész
@!?*#&
postás
ravatal
salynos
sunnyatta
szalai zoltán
szanaszét szolizott szilikonos szőke szingli
szedd ki az első kerekét és akkor már csomagnak számít
szexuális zaklatás pty… panda…
szopok, mosogatok
szottyos fityma
tízben
urbanlegend
v.á. ”vad állat”
vidéki paraszt
vikidál
wifi
zsidó
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 12:28:17
@Cicmen: És mi van, ha bemegyek a cipőboltba, és csak egy ezres van nálam? Annyiért nem adnak bőrcipőt a getzik?
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 12:36:09
@Martinicske: "elég fura lenne ha az inputot és az outputot is kifizettetnék"

Az ivóvízért is kell fizetni, és a csatornadíjat is az ivóvíz használat után fizeted. A csatornadíj még drágább is! Igaz, nyáron van egy 10%-os kedvezmény, annyival kevesebbet fizetsz a csatornáért, azt feltételezik, hogy 10%-ot ellocsoltál, vagy az Árkádban pisilted ki, szóval nem öntötted a csatornába.
Kolbász leveléből kiderült, hogy a K&H-nál nagyon vigyáznak pénzre, még a gazdájának is nehéz néha megszerezni. Plusz, hogy a élet külföldön sem fenékig tejfel.  Kedves Homár! Szeretném elmesélni hogyan üldözött el magától a K&H Bank. A történet…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 09:30:41
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 09:44:51
@anarch: "Helsinki már nyugat"

Már régóta az. Még az első világháború táján megvívták a háborújukat az oroszokkal. A finnek nem egységesek a kérdésben, de szerintem Mannenheim marsal 110%-osan kiérdemelte a lovasszobrát. Papíron vesztettek, az oroszok elcsatolták Karéliát, de a függetlenség megtartása fényes győzelemmel ér fel egy kis nemzet részéről a hatalmas Szovjetúnió ellen.

Magyarok is mentek segíteni, de későn érkeztek.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 10:03:36
@Cicmen: Prrzse, hzgy étsül, zsak kuvva nehész ekolvazsmi.
Attila határozott hangú levelet küldött nekünk azzal a hírrel, hogy panaszt tett a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóságnál a Telenor augusztusban bejelentett tarifacsomag-kivezetési akciója miatt, és a hivatal el is indította az eljárást. Szerinte lefutott a…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.08 14:33:46
@CID: :)) Jól mondod.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.08 16:57:18
@Igi1.0: Ellopták azt is.
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.10 09:37:39
@PannonBoy: "Nem tud mindenki flottához csatlakozni, ezek amúgy sem publikusan elérhetőek."

Ezt a hülyeséget ki mondta neked?

A Matáv még saját flottát is kreált, hogy zaklathassa az új előfizetőket.
Semmi és senki sem tökéletes…. A blogot rendszeres olvasók (hülyén hangzik, hisz elég rendszertelenül írok), tudják, hogy nem keveset szoktam morogni a mai tengerész nemzedék tudatlanságán, érdektelenségén. Most azonban kis túlzással azt is mondhatnám, hogy álom…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.09 17:43:52
@Tanácstalan: "Mivel a verekedős hajó jobb oldalon sérült, felteszem, a tanker volt útjogos."

Egy kis magyarázat hozzá. A vizen is jobbkézszabály van. A vitorlások között annak van alőnye, aki jobb csapáson hajózik. A motoros és vitorlások között a vitorlásnak van elsőbbsége. Két motoros között meg annak, aki jobbról jön. (Ha nem pont szembe mennek, akkor mindig van kisebbik szög, azt kell venni, és abból a jobb oldali száron jövő.) Ha a hadihajó a jobb oldalán sérült, akkor ő volt a találkozáskor a bal oldalon.
Zoltán Samsung okostévéjén szeretné az RTL Most, illetve MTV Videotár videóit nézni, de sehogyansem sikerül. Az RTL Most microsoftos Silverlight lejártszója fizikailag nem tud feltelepülni a tévére, de az MTV-nek elvileg van külön appja, úgyhogy annak mennie kellene: Tisztelt…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.09 14:03:29
@Dávid Sipos: A tévé memóriáját víz nem tudja törölni. Legfeljebb beázik a készülék, és elromlik tőle.
A gyalogosok és kerékpárosok számára közösen kijelölt utak azt hiszem az épp ott közlekedő autósokat leszámítva senkinek sem a kedvenc helyei. Egymásra figyeléssel azért használjatóak, kivéve, ha váratlan és időleges további akadályok kerülnek rájuk, mondjuk egy átmeneti,…..
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.08 16:48:21
@cmx85s: :)) Helyes! Kapsz egy pirospontot.

o

Színezd ki!
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.08 16:53:59
@cmx85s: :)) Fogjuk rá!

(Itt HTML-ben nem látszik, de a karakteres forráskódban stimmel a kör alak.)
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá 2015.09.09 11:43:08