Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budrick

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Gabrielle az esküvővel kapcsolatos utolsó simításoknál tart. Az egyik ilyen simítás, hogy el kell érnie Carlosnál, eredeti terve ellenére, mégiscsak hajlandó legyen megjelenni az esküvőn. Gaby persze elsősorban nem érzelmi okokból forszírozza ezt, hanem, hogy a népek lássák:…..
Így a negyven felé közeledve csak a legritkább esetben tévedünk át a VivaTV műsorára, egyrészt azért, mert a Motörhead-klipgyűjteményük meglehetősen szegényes, illetve tavaly, a Kamera Hungária zsűritagjaként végig kellett szenvednünk hat-hat Randizóna és Shibuya című…..
Emlékszünk még a Nagy Feró magyar hangján megszólaló Andrew Dice Clayre? Hogyne emlékeznénk, aki nem látta a Ford Fairlaine kalandjait, az sürgősen szégyellje el magát, és pótolja, aztán jöhet vissza olvasni. Szóval Clay úr ritka nagy paraszt volt abban a filmben (is), és ezt a…..