Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onjoneska

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Médiablokád” veszi körül a problémát, csak akkor lehet sikert elérni, ha az információk eljutnak az emberekhez – mondta a kormánypárti politikus, aki szerint „a kis helyi közösségektől kezdve mindent újra kell kezdeni”. Egy pápai enciklikára hivatkozva a…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
onjoneska 2014.02.18 10:11:51
@luzs:
Gratulálok a sikeredhez! Én az idén fogok végezni az orvosin és nem látom a jövőmet. Én is itt születtem, szeretnék itthon a HAZÁMBAN élni, de elég kilátástalan a helyzet. Ha kapok állást - azon a szakterületen ahol hiány van és nem ott ahol én szeretnék - havi nettó 100-200 eFt-ért, mikor tudom kiépíteni az "infrastruktúrámat", hogy teljes erőmmel a szakmámnak áldozhassam az életem? Ha több fizetést kapnék a szakorvos kollégák nem segítenek, mert nekem több a fizum.
Az orvosok fáradtak, kimerültek, közömbösek, mert az adminisztrációt is el kell végezniük, sok az ügyelet (persze nem fizetik ki), kevés idejük marad az önképzésre, kutatásra, stb.
Voltam külföldön gyakorlaton. Minden más volt mint itthon. Az orvosoknak nincsenek megélhetési problémáik, van szabad idejük, amit a saját szakmai fejlődésükre, a családjukra, a pihenésre fordíthatnak. Van sok-sok ismerősöm aki külföldön próbált szerencsét. Egyikük sem mondta, hogy haza akar jönni.
Háááát tanácstalan vok.
Hogy miért hoztam létre ezt a blogot? Mert szeretném kinyílvánítani a véleményemet a dolgokról, eseményekről, hírekről... Mert utálom, ha a cenzúra letörölteti  az oldalaimat (ezt már többször megtették), mert  saját véleményem van - egy  állítólag szabad,…..