Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ifj. Paprikás Csirke

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon lehet-e  egy étel kedves?! Ha igen akkor ez éppen ebe a kategóriába tartozik. Meleg előételként, vagy egy többfogásos menübe is beilleszthető.  Hozzávalók 4 adaghoz 8 db közepes csiperke gomba (termesztett) 4 db fürjtojás 1 kis szál póréhagyma (vagy néhány karika egy nagyból) 4…..
ifj. Paprikás Csirke 2016.05.21 23:34:15
Hiába, a legtöbb ember memóriája pocsék! Jól bizonyítja ezt az alábbi képsorozat, amely egy több éves olasz művészeti projekt eredménye, melynek lényege, hogy átlagemberekkel emlékezetből bicikliket rajzoltattak, amik aztán Gianluca Gimini dizájner segítségével testet is öltöttek. A bolognai…..
Az utcazenélés fenegyereke, a beatbox mestere, na ki ő? Bizony, a Dub FX! Akinek köztudottan a szíve csücske Magyarország, így nem csoda, ha idén sem hagyja rajtunk elhatalmasodni az őszi befordulást, és október 15-én plafonig izzítja az éjszakát a Barba Negra Music Clubban!..
ifj. Paprikás Csirke 2015.11.20 18:01:02
Kritizátor Az utolsó fecsegés 2015.11.19 13:00:00
Velem együtt sokan várták a mai napot, amikor egy újabb YA franchise véget ér. Nem tagadom és felvállalom, hogy férfiként igenis kedvelem az Éhezők viadala filmeket. Véleményem szerint Panem világa sokkal többet rejteget, mint azt elsőre gondolnánk. Kaptunk egy remek felvezetőt, majd egy…..
ifj. Paprikás Csirke 2015.11.20 10:55:05
Holo, mint hologram. Nem holló, mint a madár bzmeg :D
1-2 rész ami király nagyon. Aztán jött a 3. amiben semmi nem történt, erre a 4.részre meg mintha nem figyeltek volna a készítők, olyan "úgy is sokan megnézik majd, tök mindegy mit csinálunk" érzésem lett. Hiába egy kikúrt nagy forradalom , egy tök alternatív világban, rengeteg lehetőséggel, mégis nagyon klausztrofóbiás lettem benne, mintha az egész univerzumban összesen 5-en lennének, mindig ugyanazokba az ismerős arcokba futunk bele. - enyhe szpojlerek- Amikor a poszáta kitalálja, hogy önállósodik, titokban elindul, előbújik és bumm ott a pasija.. Amikor nagy csatajelenet, titokban előremegy, és bumm ott a húga.. Azt hittem, hogy lesznek új izgalmas karakterek amikor mutatták be az új csapatot, pl, A nővérek, akik elég badassaknek tűntek, másik arc aki úgy lett bemutatva, hogy a "legjobb mesterlövész", fiszemfaszom tizedes, aki gyanús volt, hogy elsőként hal meg..
Ezeket a Podokat sem értettem, oké, hogy egy arénában rámennek a látványosságra, kreatív halálokra, de ez már valós háború, ahol a korlátozott erőforrások minél hasznosabb felhasználása alapvető. Nem az, hogy nincs Hm.. alig van áram, hm, mit csináljunk? kikúrt sok lámpát amikből véletlenszerűen ormótlan fényorgia árad ami szétégeti azt ami alatta van. Rakta volna egyet keresztbe az oldalfalra, azon menjen át valaki. Vagy bontsuk fel a csempét a metró aluljáróban, tegyünk 300m2-en működő húsdarálót ami legfeljebb 10km/h-val halad, hogy el lehessen futni előle, majd burkoljuk be szépen, hogy ne vegyék észre, MUHAHA micsoda ördögi terv. Bzmeg
Subba Jujbazmeg: Önbizalompumpa 2015.11.20 09:46:10
Ha nem jól vagy kibékülve magaddal, akkor csak nézd meg a videót és megnyugszol B) ..
Subba Ülj bele! 2015.10.10 15:45:56
Amilyen fapinának néz ki ez a művésznő nem csodálom, hogy pont neki jutott eszébe ez a praktikus kis világszabadalom. De legalább eztán orgazmus közben is mehet a szelfi. Eléggé barkácsmegoldásnak tűnik, de hátha elad belőle vagy három darabot. intermédiás oltás ez amúgy…..
ifj. Paprikás Csirke 2015.10.11 00:18:28
Már nagyon régóta terveztem, hogy valami csokis-chilis húst fogok itthon készíteni, de úgy gondoltam, hogy mindaddig ezt hanyagolom, míg az erre megfelelő hús nem áll a rendelkezésemre. A napokban a hentesünknél nagyon szép és egészséges marhahúsokat kaptunk, így belevágtam a…..
Reno grill, Budapest 1138 Váci út 168/c – gasztro teszt és kritika Egy adott város, városrész színvonalát azon is le lehet mérni, hogy milyen típusú és minőségű vendéglátóhelyei vannak. A XIII. kerület külsőbb részén is egyre több színvonalas helyet találhatunk (pl. New…..
Földünk talán egyik legnagyobb vívmánya, hogy folyókat, szakadékokat, akár tengereket vágunk át hidakkal. A funkcionalitáson kívül azonban egy művészeti ággá nőtte ki magát a hídépítés. Ebben a posztban nem a klasszikus hidakat, mint pl. a Tower Bridge vagy a Golden Gate, és…..
ifj. Paprikás Csirke 2015.07.23 18:22:10
m.cdn.blog.hu/it/itthoneszakalfoldon/image/tiszavirag-hid.jpg
nem tud semmi extrát, de legalább a miénk :)
Segítségül annyi, hogy amikor nem nőnek öltözve csinálja a pénzt, akkor épp valamit porrá zúz..
ifj. Paprikás Csirke 2015.06.12 16:06:30
Akárcsak a többi szuperhős, Sínekköztrohangáló Isti is a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel a semmiből, hogy megmentse áldozatait. Csak ő még neki áll tudálékoskodni baleset- és munkavédelmi oktatást tartani  ..
  Állítólag berágott valami újságírónőre, mert úgy írta róla ezt a cikket, hogy nem is beszéltek. ..
Subba Szomjas elefánt 2014.05.08 11:29:00
Amúgy csak bennem merül fel a kérdés, hogy mit keres egy medence a szavanna közepén?    ..
Mónika szépségvilága negyven arckifejezéssel siet az ortodox fapofák segítségére:      ..
ifj. Paprikás Csirke 2014.03.20 11:03:34