Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TYUKI

0 bejegyzést írt és 578 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fabio Paratici egyértelműen elmondta, hogy a Juventus nem kíván senkit sem igazolni januárban, így szélső hátvédek vagy Ivan Rakitić érkezése sem várható. Az igazgató a riportereknek azt követően nyilatkozott, hogy átvette harmadik Manlio Scopigno e Felice Pulici díját igazgatói munkásságáért. „A…..
TYUKI 2019.10.15 14:52:02
A vasárnap esti Inter-Juventus rangadó ezúttal nem csupán a presztízs miatt lesz fontos, hosszú idő után először fordul elő, hogy a rangadó valódi, komoly téttel is bír, hiszen az Antonio Conte által irányított milánói házigazda a bajnoki tabella éllovasaként készülhet, míg a címvédő Juventus két…..
TYUKI 2019.10.07 06:27:51
@Grinta: remek össze foglaló!!!
Tényleg jó volt nézni!!!
A Juventus kapitánya, Giorgio Chiellini elülső keresztszalag szakadást szenvedett jobb térdében, ezért műtét és hosszas felépülési idő vár rá. A felépülési idő tekintetében további részletek a műtét után várhatók, azonban az ilyen sérülések általában legalább háromtól hat hónapig terjedő kihagyást…..
A hírek szerint az Aston Villa továbbra is keményen dolgozik Mattia Perin megszerzésén. A Corriere della Sera beszámolója szerint Dean Smith csapata szeretné megszerezni a következő másfél hétben az olasz válogatott futballistát, hiszen a Premier League csapatok számára augusztus nyolcadikán véget…..
A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója a minap Ibizára utazott, állítja a Sport Mediaset, azonban nem napfürdőzési vagy tengerben való megmártózási célzattal, hanem Fabio Paratici az Inter csatárával, Mauro Icardival és feleségével/ügynökével, Wanda Narával találkozott. Az olasz sajtóban…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
TYUKI 2019.05.17 15:10:18
@juve28adam: nah ő jó is lenne!!!
A SPAL elleni vereséggel a Juventus jövő hétre halasztotta a bajnoki cím ünneplését, de a kezdőcsapatban helyet kapott a szezon jelentős részét sérülés miatt kihagyó Andrea Barzagli is, s a veterán védő bejelentette, hogy nyáron befejezi pályafutását. "Hosszan és sokat gondolkodtam rajta, de ez a…..
Friss információk szerint nagy az esélye, hogy Giorgio Chiellini kihagyni kényszerül az Ajax elleni negyeddöntő első meccsét szerdán, mivel izomsérülésre panaszkodott vádlijánál. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Giorgio Chiellininél izomprobléma jelentkezett a hétfői edzést…..
A Juventus edzőlegendája, Marcello Lippi úgy véli, hogy egykori csapatának minden esélye megvan arra, hogy idén Bajnokok Ligája-győzelemmel zárja a szezont, azonban óva intett mindenkit attól, hogy könnyű ellenfélként tekintsen az Ajaxra. "A Juvénak minden esélye megvan arra, hogy megnyerje a…..
TYUKI 2019.04.08 14:05:09
A Juventus decemberben meghosszabbította Alex Sandro szerződését, amely így 2023-ig köti a klubhoz a brazil játékost, azonban sajnos a játékos továbbra sem képes az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, ez pedig már annyira nyilvánvaló lett, hogy szombaton saját szurkolói…..
Massimiliano Allegri már eldöntötte, hogy nyáron elhagyja a Juventus csapatát, az ő helyét pedig Didier Deschamps fogja átvenni, állítja Pierpaolo Marino. A Napoli, Udinese és Atalanta csapatát is megjárt sportvezető jelenleg szakértőként tevékenykedik, a Tuttosport…..
TYUKI 2019.03.23 15:13:46
@frenky441: akor szurkolsz másnak!!!!
Finoman szólva sem alakult jól Paulo Dybala mostani szezonjának első fele, azonban a Juventus üdvöskéje végre kezd magára találni. Teljesítményével pedig kiérdemelte a hónap játékosa címet - adta hírül a klub hivatalos honlapja. Az argentin támadó nemrégiben hosszú…..
TYUKI 2019.03.06 19:02:26
Massimiliano Allegri mentora, Giovanni Galeone a Juventus vezetőedzőjének jövőjéről beszélt a Tutto Napoli számára. "Allegri jövőre a Premier League-ben? Nem tudom. Olaszországban nincs másik klub, amelyhez csatlakozhat. Attól függetlenül, hogyan végződik majd a Bajnokok…..
TYUKI 2019.02.25 20:09:26
A Juventus kihasználta a Napoli botlását, s a Sassuolo elleni győzelemmel 11 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán. A bajnoki címvédő már a jövő heti, Atlético Madrid elleni  Bajnokok Ligája-összecsapásra készülődik, azonban előbb a péntek estére előrehozott bajnoki mérkőzésen a Torinóba…..
TYUKI 2019.02.15 23:01:49
Massimiliano Allegri dühösen nyilatkozott a Parma elleni gólgazdag meccset követően, amelyen játékosai számos hibával segítették az ellenfél pontszerzését. Az Öreg Hölgy magabiztosan vezetett 3-1-re, azonban a szezon talán legnagyobb meglepetéscsapatának sikerült felállnia, és egy pontot hazavinnie…..
TYUKI 2019.02.03 11:28:23
@Knob: Khedira igenis hasznos játékos!!!!
A torinói pletykalap, a Tuttosport szerint a Juventus 45 millió eurót fog felajánlani a Real Madrid együttesének a blancók balszélsője, Marcelo játékjogáért, a játékosnak pedig az Öreg Hölgy évi 12 millió eurós bért biztosíthat. A brazil játékos iránt már egy ideje érdeklődik az olasz rekordbajnok,…..
TYUKI 2019.02.02 11:14:50
Massimiliano Allegri gratulált az Atalanta csapatának, miután a bergamóiak 3-0-ra legyőzték a Juventust, és a mester szerint az elmúlt meccseken nyújtott teljesítmények után várható volt ez a botlás. A mester a 250. meccsén volt a Juve padján, de ezt nem sikerült megünnepelni, hiszen a csapat…..
TYUKI 2019.01.31 16:38:22
@juve28adam: a Bl-hez szerencse is kell!!! Nálam a 2015-ős Bl dőntös keret volt a csúcs!!! Amugy miótta itt Allegri a Bl-ben szerintem föleg tavaszal mindég veretesek vagyúnk!!!!
TYUKI 2019.01.31 16:40:56
@Dr. Grant: jó az inter akor egy extra bitang kerettel rendelkezet!!! Meg akor tolták öket minden fronton azért ezt senki ne felejtse el!!!! Ma meg a VAR azért okoz meglepiket!!!
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
TYUKI 2019.01.30 23:03:48
@babo0410: Köszi,hogy Te legalább nem a csapatot szidod!!!
Ez a vereség belefért! Kupa ne fontos!!!
Massimiliano Allegri szerint Paulo Dybala igazán nagyszerűvé válhat aktuális szerepkörében, azonban a mester több gyorsaságot vár Emre Cantól labdakezelés tekintetében. „A csapat jó meccset játszott, de nem volt egyszerű, mivel két olyan meccs után vagyunk, amelyek kihívást…..
Pletykák szintjén már felmerült, hogy ki követheti a Juventus padján Massimiliano Allegrit, illetve a mester neve is felmerült több jelentős klub vonatkozásában, a calciomercato értesülései szerint a Juventus vezetősége inkább megtartaná a Torinóban eddig szinte tökéletes…..
TYUKI 2019.01.05 08:16:32
Moise Kean a januári átigazolási időszakban szívesen csatlakozna kölcsönben egy Olaszországon kívüli klubhoz - számolt be a TuttoJuve. A  cikk kiemeli, hogy a Juventusnál kapott kevés játéklehetőség ellenére a fiatal, saját nevelésű támadó múlt szerdán bemutatkozhatott az olasz válogatottban. Még a…..
TYUKI 2018.11.26 16:17:44
@Rikoo: annyi hogy ott játszana kb ennyi
A fiúk annyit adtak ki magukból, amennyit kellett, és ez így is van jól. Nagyon nehéz időszak következik, spórolni kell az energiával, mert a sérülések nem szokták elkerülni a csapatot. Nem volt egy nézhetetlen mérkőzés, de nem is volt egy diadal, szerintem elfogadható…..
TYUKI 2018.11.25 15:47:29
Továbbra is bizonytalanság övezi Alex Sandro jövőjét, hiszen a brazil játékos még mindig nem hosszabbította meg jelenlegi szerződését a Juventusszal, s most azt is elárulta, hogy szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. Az elmúlt évek során a Chelsea mutatkozott a…..
TYUKI 2018.11.20 14:20:39
Ma 44 éve már annak, hogy világra jött minden idők egyik legjobb labdarúgója, a Juventus örökös legendája, a 10-es mez megtestesítője, a Capitano, az Öreg Hölgy lovagja, Alessandro Del Piero. Eme nagy nap alkalmából emlékezzünk kicsit vissza Alexre, és itt egy gyönyörű nyilatkozat…..
TYUKI 2018.11.10 15:07:28
Angol sajtóértesülések szerint Massimiliano Allegri és Antonio Conte első számú opció a Manchester United vezetőségének a szempontjából, és valamelyik olasz szakember veheti át a Manchester United kispadját José Mourinhótól a jövő évben. A Chelsea-vel bajnokságot nyerő, ám a címvédésbe és a BL-ben…..