Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetraDomonkos

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minap a Margit hídon sétáltam, biciklisek suhantak el mellettem, párok karöltve andalogtak. Megálltam, figyeltem a híd mustársárga színét, a víz sodródását. Szeretem, ahogy a villamos elmegy mellettem és beleremeg a talaj, szeretem, ahogy a rengeteg emberrel, aki szembe jön, összeakad a tekintetünk.…..
Úton útfélen belefutok ugyanabba a szituációba:  „ – Coach vagy? – Ne már, azt hittem,  te valami komoly dologgal foglalkozol!” „ – Hogy mi? Coach?! – Akik azt játsszák, hogy pszichológusok?!” „ – Coach vagy?! – Nahát, pedig egyetlen béna életbölcsességes kisvideót sem láttam még az oldaladon!” Egy…..
Mint a személyiségünk ez is egy nagyon egyedi tulajdonságunk. Más és más időre van szüksége mindenkinek arra, hogy elvégezzen egy feladatot, vagy feldolgozzon egy eseményt az életében. Nagyon különbözőek vagyunk e tekintetben, viszont vannak nagyon hasonló vonásaink is, én leginkább ezekről…..
Itt most nem a babonákról vagy népi hiedelmekről szeretnék beszélni :) A családon belül kialakult hiedelmeket veszem górcső alá. Olyan mondatok ezek, amiket több ezerszer is hallhattunk gyerekként, és eszünkbe sem jut felnőtt fejjel, hogy milyen komoly hatással lehetnek a mostani életünkre. Nézzünk…..
4 + 1 ok, amiért érdemes segítőhöz fordulni. Kicsit több mint 13 éve már, hogy kliensként először találkoztam a kineziológiával. Aztán szépen követték sorba a különböző módszerek, mint reiki, Bach virág terápia, családállítás és mindenek előtt a rendszeres meditálás. Az eltelt időnek, és a…..
Mindig hangsúlyozom, hogy én a gyakorlatban hiszek és abban, hogy az Univerzum a cselekvést támogatja. Bár az alább összegyűjtött tippekkel ugyan nem találom fel a spanyolviaszt – nem is ez a cél – csak egy kicsit más nézőpontból szeretném megvilágítani ezeket a tevékenységeket. Az energetikai…..
..avagy tudod, hogy mit miért csinálsz? Napok óta gyűjtöm az anyagot ehhez a cikkhez, mert bár a téma nagyon mozgat, de egyszerűen nem akart egy egésszé összeállni a fejemben. Talán azért, mert ez alól nehéz kibújni, hiszen mindenkit érint. Vajon felismerjük a különbséget a motiváltság és a…..
Változtatni akarok Petra 2018.10.04 18:01:43
Röviden rólam: 84-ben születtem egy csoda szép márciusi délutánon és Domonkos Petra néven anyakönyveztek, ha hivatalosan folytatom, akkor így hangzik: „Polgári végzettségem” szerint üzleti kommunikátor vagyok– ami azt jelenti, hogy online marketinggel foglalkozom. Szeretem a szakmám, hiszen a…..
Változtatni akarok Valentina 2018.10.04 17:42:13
Röviden rólam: Realista álmodozó, néha kíméletlen önmarcangoló, de még a pöcegödör mélyéről is képes észrevenni a bűz felett a fényt és a szivárványt, a következő pillanatban pedig főnixmadárként születik újra saját kis hamujából valami ékes poén kíséretében, amin a legnagyobbakat néha ő kacarászik…..
Helló Férfi Helló Férfi! 2016.07.30 13:54:56
Nem így terveztem a blog indítását, de a mai nap adott egy zseniális alkalmat :) Ugyan se rólam oldal, se semmi egyéb, de ezeket pótolom hamarosan, és amúgy sem szükségeltetnek a beköszönő bejegyzésemhez. Fogadni azt gondolom elég férfias dolog, legalábbis ritkán tapasztalom nők körében. Így van…..