Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közrabszolga

0 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy Viktor meghirdette az Új Középkort, meg hogy xenofób hipokrita, és kacagnom kell. Nem ezért, mert az állításoknak ne lenne igazságtartalma, hanem azért, mert ti mind túl sokat vártok el a Miniszterelnök úrtól. Azt hittétek egy ilyen alkalommal majd normálisan…..
közrabszolga 2015.01.13 11:29:37
@Imola Helyesi: Szevasz fideszgeci. A fajtádnak hozzászólásonként fizet a párt?
Egyébként mi a mocskos moszkovita munkásőr kurva anyádért jársz ide?
Még nem esett le neked te szarházi fideszgeci hazaáruló, hogy itt mindenki pontosan tudja hogy ki vagy?
közrabszolga 2015.01.13 11:34:02
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Milyen szar lesz amikor a szakmunkások és munkanélküliek rádöbbenek hogy a fidesznél egyetlenegy rosszabb létezik. A jobbik.
Én azért szeretem a Nemzeti Faszállásjelentő Gépont urat, mert tagadhatatlanul érdekes dolgokat mond. Néha. Jó, időnként. Főleg, ha Török Gábor összezavarja kissé olyanokkal, hogy szerinte Orbán 2015 sacc/kb = Gyurcsány 2007. Meg, hogy a Főni be van szorulva és vergődik, mint…..
Olvasom a sok tüntetés fikát a sajtóban, a blogokon és kommentekben is, aztán nem egészen értem: ti mit vártatok? Január másodikán megtörténik a rendszerváltás az Opera előtt? Várady a MostMi csapattal programot hirdet, a tömeg a pajzsra emeli és körbehordja a városon, minek…..
közrabszolga 2015.01.05 13:10:53
@Gábris szomszéd: orbánmentes boldog új évet! ;)
közrabszolga 2015.01.05 13:17:33
Azt hiszem erről ennyit lapozzunk:

"Az ősz óta tartó kormányellenes civil tüntetéssorozat egyik vezéralakja. Várady Zsolt iWiW-alapító közleményben jelezte, hogy nem vesz részt többé a demonstrációk megszervezésében. A lapunkhoz is eljuttatott közlemény így hangzik:

„A mai napon megállapodtam Takács Borival (a MostMi alapítójával), hogy a továbbiakban kiszállok a MostMi szervezéséből. Ennek okai az alábbiak:
December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó
hatással. Ezért, sokkal jobbnak láttam a kialakult helyzetre és körülményekre reagálva ezt a döntést meghozni, hogy megszüntessük ezeket a feszültségpontokat. Így mindketten továbbra is az együttműködés igényével és lehetőségével tudjuk tevékenységünket tovább folytatni.

Szeretném leszögezni, hogy nem politikai nyomás miatt hoztam meg a döntésemet. Azt is szeretném leszögezni, hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem ennél sokkal banálisabb oka van: az idő rövidsége. Egész egyszerűen reagálni kellett egy helyzetre, melynek megoldására normális esetben akár fél év is rendelkezésre állna, a jelenlegi helyzetben erre sajnos nincs és nem volt idő.

További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése. Ennek következményeként a következő hónapokban nem tudok valós és igazán aktív tagja lenni a szervezetépítésnek, ami elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy magaménak érezzem én is.

Tevékenységünket továbbra is számos ponton együttműködve végezzük és nagyon sok sikert kívánok a MostMi minden jelenlegi és későbbi résztvevőjének.”

Lapunk megkeresésére Várady vasárnap este közölte, ha hívják, szónokként szívesen fellép ezután is, amennyiben szükséges kisebb szervezői feladatokat is vállal, de most muszáj volt kicsit hátrább lépnie. Kérdésünkre elmondta azt is, hallotta a pénteki tüntetés utáni kritikákat, ám azok nem játszottak szerepet a döntésében.
Mimi Rogers a Titkos Ajtó című Filmben.(Mimi Rogers most MINDENT…..
Tori Spelling a Tökös Srác című Filmben.(Mellméret: 34C)                            ..
 JAMIE LEE CURTIS KOLLEKCIÓ(MELLMÉRET: 34C)A Szerepcsere című Filmben.                   Az Anyja Fia című Filmben.          A Két Túsz Között című…..
A Gyönyörű Szabó Erika, a Barátok Közt című Sorozatban.                       ..
Mikor Don Luí eljátszott a veszprémi indulás gondolatával és tikkelő frászba hajszolta a kormányapparátust, akkor az esélyeket és lehetőségeket sorba véve mondtam:  Nem lennék meglepve, ha tegnap/holnap valami úton-módon Lajos kapna egy üzit őfelségétől, hogy inkább…..
közrabszolga 2014.12.21 12:52:32
@Gábris szomszéd: Te Gabi! Egy valamit nem értek. A keresztény gyerekeket lefejező, kibelező, keresztre feszítő muszlim cimborák, hogy fogadják hogy kereszteket állítotok?
Vagy majd erre is keresztények kerülnek?
Mert ugyebár zázrivec elvtárs szerint:
“az iszlám az emberiség utolsó reménye”

Szóval baj lesz ebből Gabi, ha lefejezős cimborák ideérnek.
Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a…..
közrabszolga 2014.12.18 13:44:56
@Gábris szomszéd: Rendben van. Nem kötözködöm. Egyébként pont leszarom hogy irtják egymást a közel keleten. Az az ő problémájuk.
Nekünk vannak sajnos sokkal súlyosabb problémáink.
közrabszolga 2014.12.18 13:59:16
Varánusz Bazmeg, te juhászpéter! 2014.12.15 08:20:21
- Ne fütyülj! - De én nem fütyülök. - De fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj! - Jó, én nem fütyülök. - Fütyülsz bazmeg és hazudsz! - Mér? - Mer' egy szar szemét szaralak vagy, egy kegyetlen, aljas szarcsimbók-terrorista! Kivakarlak a geciből, ugye, ide hozlak,…..
közrabszolga 2014.12.15 16:21:27
@Gábris szomszéd: Vlagyimir üzeni hogy NEM EZ VOLT MEGBESZÉLVE!!!
Először bemásolsz egy pár cikket hogy pl a nigger Obama 6 éves korában már szívta a füvet, hasist, és meszkalin kaktuszból készített szörpöt ivott.
Kicsit kivársz, pár poénos kép...
Aztán jön a "bizonyíték" hogy a drogot tulajdonképpen a koszos bibsik terjesztették el Magyarországon.

Szóval hajrá! Különben nem lesz gazdag a karácsony, Vlagyimir ugyanis kissé csalódott.
közrabszolga 2014.12.15 16:23:45
@Gábris szomszéd: Kimaradt: az EU vezetői (akik persze buzik is) fiatal korukban Moszkva pénzéből drogoztak a hatvanas években amikor még sztálinista, liberális állatok voltak.
Linkek a szokásos emilben ;)
Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy…..
közrabszolga 2014.12.03 11:36:41
@Myrath: Nyilvános akasztásokat!!!
közrabszolga 2014.12.03 11:40:33
@Imola Helyesi: Fideszpatkány a gazdáiddal együtt te is sorra kerülsz amikor a nép elszámoltatja a mocskos fajtádat.
közrabszolga 2014.12.03 11:41:22
@Gábris szomszéd: Putyin elvtárs elégedett. :)
Bár a zsidózó kopipésztek még hiányoznak ;)
Öreg oligarcha szívatóval indul, de ha felveszi a fordulatot és bepörög, ki tudja mi lesz a vége. Márpedig úgy néz ki, Nemzeti Lajosunk bepörgött, és az átdisznólkodott évtizedek után kerékkötője lenne a nernek. Rajta, pontosabban a kénye-kedvén múlna, hogy van aznap…..
közrabszolga 2014.11.27 13:47:10
@Imola Helyesi: Agyhalott barom! Az tudtad hogy a magyarok a zsidóktól származnak csak a gyúcsány átíratta a bibliát az USA-val?
A korrupciós-diplomáciai botrány kellős közepén kitanáta' kormányunk mi lehet az az egyetlen dolog, amitől egyszerre kapna agyfaszt az összes külföldi korrupciókritikus és a hazai közvélemény is: A ne zavarj, épp lopok törvény után januártól jön a szabadabb lopást segítő…..
közrabszolga 2014.11.24 20:09:35
@CsekklisztNo.10Reloaded: Vagy úgy hogy ez volt a "tanulmány":
- köszi a dellát gecik. ha sokat pofáztok írunk még egyet !!!
közrabszolga 2014.11.24 20:41:20
Ez már volt?

ORBÁN-FIDESZ-KDNP AZ AIG BOTRÁNYBAN? - ADD TOVÁBB! (az okirati bizonyítékok megvannak, nyilvánosságra hozataluk hamarosan)

---- BEVEZETÉS --------------------------------------------------------------

1. A bankjaink biztosítást kötöttek egy biztosító és pénzügyi közvetítő társasággal, hogy ne szenvedjenek kárt, ha esetleg nem tudnánk már fizetni a hiteleinket

2. Sok magyar devizahiteles bankjának a biztosítója, az amerikai AIG biztosító.

3. Ha nem tudnánk fizetni a hiteleinket, akkor az AIG biztosító köteles a bankjainkat kártalanítani

4. A magyar devizahitelek fele bedőlt, mert az emberek nem tudták fizetni a hiteleiket

5. Ezért a magyarországi bankoknak az AIG amerikai biztosító a mai napig már TÖBB MILLIÁRD DOLLÁRT kifizetett kártalanításként

---- MOST JÖN A LÉNYEG ELSŐ RÉSZE ------------------------------

6. 2014-ben a devizahitelesek és az ügyvédek kiharcolták, hogy a Legfelsőbb Bíróság (Kúria) állapítsa meg azt, hogy a bankjaink csaltak és mondja ki, hogy a szerződéseink érvénytelenek

7. A Legfelsőbb Bíróság (Kúria) 2014. június 16-án 2/2014 PJE határozatában kimondta, hogy a szerződéseink semmisek abban az esetben, ha a szerződés megkötésekor nem kaptunk kellő tájékoztatást arról, hogy valójában mekkora és milyen típusú kockázatot vállaltunk

8. Minden magyar és külföldi gazdasági és jogi szakértő egyetért abban, hogy a bíróságokon minden magyar devizahitelről kiderülne, hogy nem kaptunk kellő tájékoztatást, azaz kiderülne, hogy a SZERZŐDÉSEINK ÉRVÉNYTELENEK, SEMMISEK

------- MOST JÖN A LÉNYEG MÁSODIK RÉSZE-----------------------

9. Ha a magyar bíróságok kimondanák azt a tényt, hogy a magyar devizahitel szerződések érvénytelenek, akkor ez azt jelenti, hogy a bankjaink nem csak minket raboltak ki, hanem a saját biztosítójukat, az amerikai AIG biztosítót is! - hiszen a bankjaink kamu szerződések bedőlése jogcímén vettek el pénzt az AIG-től…az érvénytelenség a szerződésekhez kapcsolódó ügyletekre is kihat

10. ha kiderülne a szerződéseinkről, hogy semmisek, akkor több milliárd dollárt kellene a bankjainknak visszafizetniük az AIG amerikai biztosítónak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HARMADIK RÉSZE------------------------

11. Abból az irtózatos mennyiségű pénzből, amit a Bankjaink az AIG-től és a hasonló társaságoktól jogellenesen elvettek nem csak a bankjaink kaptak, hanem a FIDESZ-KDNP népirtó kormány és cinkostársai is nyerészkedtek… különadó

----- MOST JÖN A LÉNYEG NEGYEDIK RÉSZE------------------------

12. Ha a szerződéseink semmisek, akkor az Orbán-Kormány nemcsak tönkre megy, de meg is bukik.

13. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány nem akar ennyi pénzt a saját zsebéből visszafizetni az AIG amerikai biztosítónak és azt sem akarja,hogy a magyar bankszektor visszafizesse az ellopott pénzt az AIG-nek.

13+1. Az AIG biztosító 2013 december 16. napján kelt Kúria 6/2013 PJE határozat után hatalmas összegeket teljesített hazai pénzintézeteknek, azonban a 2014 június 16.-án kelt 2/2014 PJE határozat után már nyilvánvalóan nem kellett volna fizetnie !

14. Az Orbán vezette FIDESZ-KDNP Kormány tagjai nem akarják, hogy a magyar bankszektor tönkremenjen, mert a Kormány tagjainak személyes vagyona a devizahitelesek és az AIG pénzéből van ellopva hónapról hónapra

----- MOST JÖN A LÉNYEG ÖTÖDIK RÉSZE----------------------------

15. Az Orbán-FIDESZ-KDNP Kormány egyetlen dolgot tehetett, hogy ne derüljön ki a szerződéseinkről, hogy semmisek: felfüggesztett minden bíróságon zajló devizahitel-pert.

16. Az Orbán-Kormány egyetlen dolgot tehet, hogy a személyes vagyonából ne kelljen kártérítést fizetnie az AIG-nek és egyetlen dolgot tehet, hogy a magyar bankszektornak se kelljen visszaadnia az AIG amerikai biztosítótól ellopott pénzeket:

AZ, HA PIACI ÁRFOLYAMON FORINTOSÍTJA A HITELEINKET, mert akkor szinte senki nem tud pereskedni és a szerződések érvényesnek látszanak

----- MOST JÖN A LÉNYEG HATODIK RÉSZE -------------------------

17. Az Amerikai Egyesült Államok védi a saját cégét, az AIG-biztosítót. Az USA nem nézi tétlenül, hogy kirabolják országa egyik legnagyobb cégét, valószínű hogy Amerika újabb lépésre készül a hazai uzsorás bankár és politikai elittel szemben !

18. Az USA első lépésben hadat üzent a magyar hatalmi elitnek, az Orbán-Kormánynak azzal, hogy kitiltotta Amerikából azokat, akiknek közük van a lopáshoz és azokat, akiknek a kitiltása nagy botrányt okoz itt az országban (pl.: Vida Ildikó)

----- MOST JÖN A LÉNYEG HETEDIK RÉSZE----------------------

19. Ezért nem hajlandó az Orbán nyilvánosságra hozni azt a dokumentumot, amelyben az USA bizonyítja azt, hogy miért tiltotta ki Amerikából Vida Ildikót és a többieket

20. Orbánt felszólította a Jobbik párt is a parlamentben, hogy nyilatkozzon és teregesse ki a szennyest

21. Ha Orbán kiteregeti a szennyest, akkor megbukik

22. Ha az Orbán-Fidesz-KDNP kormány megbukik,

AKKOR NEM LESZ FORINTOSÍTÁS PIACI ÁRFOLYAMON !!!
közrabszolga 2014.11.24 20:54:27
@Imola Helyesi: Komoly penetrációjú kannással lehetsz feltöltve, ha már a formál logika legalapvetőbb szabályait sem alkalmazod a delíriumod okozta lelkesedésed csillapítására. :)
Varga Mihály közel egy hónap csúszással (választások, you know) múlt héten benyújtotta a 2015-ös költségvetés tervezetét a parlamentnek. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett a kormány valóban fokozatosan elkezdi csökkenteni a szociális kiadásokra szánt összeget, miközben…..
közrabszolga 2014.11.23 23:21:57
@Bolsi Buster: Szeva rühes anyabaszó fideszgörény, remélem ma már megbasztad a mocskos kurva anyádat ahogy a fajtádnál szokás, mert ugye nemsokára jön haza a kocsmából a hazaáruló volt munkásőr apád, aki szokás szerint úgy seggbebasz hogy véreset fosol egy hétig.
Attejóisten, hová kapjak, mihez értsek nagy hirtelen, mivel szolgálhatnám leginkább rokonaim, haverjaim és hűbéreseim hazám, akarom mondani Hazám de még inkább Nemzetem és Hazám érdekeit? Mi? Ne tessenek úgy hadarni, mert ha összezavarodok akkor teljes lesz a…..
Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és…..
közrabszolga 2014.11.19 09:32:40
@Gábris szomszéd: Bizony, bizony. A jóságos kgb ezredes elvtárs előveszi a faszát, azt bizony le kell szopni, alaposan, bő nyállal.
"A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett kedden az orosz csapattól idei utolsó, barátságos mérkőzésén, így először kapott ki Dárdai Pál ideiglenes szövetségi kapitány irányításával."

Végignéztem a meccset, simán nyerhettünk volna. DE a barátság fontos dolog ugyebár, mint a régi szép időkben.
Egyszervolt országban minden megeshet, pláne, ha korrupcióról vagy mutyiról van szó? A híreket egymás után rakva érdekes képecske kezd kirajzolódni: Azt mondják az amcsik a nyilvánosságra került "fecniben", ők elég régen és elég sokszor figyelmeztették a magyar kormányt…..
közrabszolga 2014.11.17 13:21:07
@Gábris szomszéd: Szia jobbikos :)
Lézárvárosban tüntetés? Ne röhögtessé mán! :)
közrabszolga 2014.11.17 13:27:47
@Gábris szomszéd: Ez olyan város ahol a jobbikos jelöltek is 30-35% -al voltak lemaradva a fidesznyikek mögött.
Pedig ;)
imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/AAAAinthod8.jpg
közrabszolga 2014.11.17 14:17:00
@Gábris szomszéd: Mennék szívesen de hiányzik a háttérhatalmak anyagi támogatása :)
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..
közrabszolga 2014.11.11 15:30:25
@Imola Helyesi: Miért te mi vagy szerencsétlen? Hogy is hívják azt a létformát, aki mint te a gazdatest bélrendszerében él?
Varánusz Orbán: soha, soha, SOHA! 2014.11.08 11:29:38
Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban. "Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz…..
közrabszolga 2014.11.08 13:29:56
@imres: Csak a rend kedvéért: Az adófizetők fizetik vissza a hitelt nem a Vezéred,pártod és kormányod!

Erős a gyanúm, hogy ebben az esetben is ott leszünk mint az IMF hitelnél, olcsó kamatozásút drágábban felvett hitelből adunk vissza.

Az államadósságról meg csak annyit, hogy a főnököd 19300 milliárddal vette át , most 25000 körül van. Ráadásként eltapsolta 3000 milliárd mnyp+2010 utáni mnyp befizetést ami bőven 1000 milliárd fölött van..

Több nemmegszorítást varrt a nyakunkba már az első 3 évében mint azelmúltnyócév alatt a népnyúzás idején
tenytar.hu/elemzes/tiz_ev_csomagjai_ki_mennyit_szoritott_meg#.VF1ZpPmG-10
Szóval van ok a büszkeségre, lehet komenistázni komikám!
A helyzet azóta fokozódott, fokozódik, és fokozódni fog.
Lógni fogsz te is elvtárs :)
Lajosnak már megint bejött az élet. Legalábbis látszólag, és itt most nem feltétlenül arra gondolok, ami megjelent a Forbes magazinban. Jó, oké, az se kutya. De legyőzni a Vezért egészen más minőségű siker, mint zsebre vágni az osztalékot amit a soktagú közpénznyelő…..
közrabszolga 2014.11.07 22:24:24
@Sir Bates dö Hól: Gabris. Itt a kis pöcegödrömben, már 2db jobbikos kötődésű vállalkozásnál talált a nav "problémákat"Ez a cégek 2010-óta virágoztak.
Ezek a vállalkozok komolyan nekimentek a fácánvadász büdös patkánynak a kampányban.
Szóval valóban aggódóm.
közrabszolga 2014.11.07 22:29:49
@jöttem: A kocsis máténak tökéletes önképe van!!

"Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle."
közrabszolga 2014.11.07 23:18:58
@aritus: Nem akarok kötözködni de 1963-ig tartottak a kivégzések.
Azután a nyugat szólt hogy ha kell pénz viselkedj komcsi disznó.
1968-ig viselkedett is, azután megint kibújt belőle a sztálin faszán nevelkedett szar.
1972-ben omlott össze, emlékeztek, GMK, gebinbe kiadás, szerződéses üzlet, háztáji...
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak. Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és…..
közrabszolga 2014.11.06 13:00:28
@bölcsbagoly: Egyébként te mocskos hazaáruló kommunista patkány gondolom erre a hírre többször a gatyádba durrantál ugye?
propeller.hu/itthon/3013064-kgb-vezerornagybol-kommunista-diktatorra-valo
közrabszolga 2014.11.06 13:05:24
@bölcsbagoly: A fajtád ugat szarházi, amikor sarokba vagytok szorítva, mint most.
A hétvége unalmát egy apró, ám könnyen lehet nem jelentéktelen momentum volt képes megtörni. Jó, erről is úgy látszott elsőre, valami faszpumpás halloween buli van Jobbiknál, de aztán kiderült, a dolog komoly, ők tényleg megint körbe polírozzák a medve péniszt, és igyekeznek…..
közrabszolga 2014.11.03 18:32:28
@Gábris máris: A haverjaid megint buliztak egyet moszkovita jobbikos.
www.atv.hu/kulfold/20141103-tobb-szaz-embert-gyilkolt-meg-a-mult-heten-az-iszlam-allam

"Több száz embert gyilkolt meg az Iszlám Állam a múlt héten. Az Al-Bu Nimr törzs tagjainak holttestét egy kútba dobálták. Ötven nő és gyermek is volt a lemészárolt áldozatok között. Az Iszlám Állam szerint „ez jár annak, aki harcol ellenük”. "

Lökj gyorsan valami zsidózást te szerencsétlen.
közrabszolga 2014.11.03 18:33:47
@Gábris máris: Most látszik meg igazán, Fidesz, Jobbik, egykutya. Oroszbérenc mind. Hazaárulók, akik eladják, kiárusítják a hazát Putyinnak, a Gazpromnak, meg a KGB-nek, gazdaságilag elszigetelnék az országot, növekvő leszakadást és szegénységet okozva a magyaroknak.
Nagy dilemmában van pártunk. A betört székházablakok üvegcserepein toporogva azon tanakodnak, vajon mit hazudjanak ma az este újabb tüntetésre készülőknek a netadóról? 1: Mert ugye volt az, hogy a fegyveres testületek látványos béremelésére kéne forrás, mire személyesen…..
közrabszolga 2014.10.28 23:00:13
@100 kóbor kutya:
""Ki okozta Váradi András halálát?"

Ha igaz, kész. Game over. "
Game over lenne, ha nem egy folt petyka nevű gennygóc lenne a legfőbb ügyész.
közrabszolga 2014.10.28 23:02:39
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szegény hírtévés csajszi. Holnaptól ugyebár ő már közmunkás.
..
közrabszolga 2014.10.26 15:25:13