Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanuária

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát egy igen rövid összefoglaló egy kis emlékeztetőül milyen helyzetben voltam: 16 évig férjes asszonyként hűségben éltem, csak a férjem volt, mint férfi az életemben. Nem ismerkedtem, még csak nem is szemeztem soha férfival. Teljesen bezártam ezt a részt magamban. Aztán elváltam, a házasságból…..
Zsanuária 2015.03.26 10:16:40
A minap úgy döntöttem elegem volt, majd mindjárt rátérek miért, és igen, emiatt visszavettem az összes írásom - de törölni valahogy a blogot nem volt szívem (pláne miután felhívta a figyelmemet az oldal, hogy ezzel az összes írásom elvész) -, megváltoztattam a nicknevem és a hozzátartozó email címet…..
Hát mostanában nemigazán van időm semmire, csak dolgozni, de nem panaszkodom ez egy ilyen időszak. Viszont erre megy el az energiám többsége, szóval emellett már nem nagyon van kedvem semmi máshoz. Jó-jó, egy-egy mozi, vacsora belefér persze, de alig várom, hogy hazaérjek és vízszintbe kerüljek. Meg…..
Zsanuária 2015.01.17 13:13:26
@Petra01: Beverli hillsz 90210, hát hogyan lehet ezt elfeledni??? :D Televíziós szocializáció, 5. fejezet. :D :D :D
Az én kedves, egyedülálló (single) öri barinőm jóval visszafogottabb az ismerkedés terén, mint én. Neki elég volt egy-két szar eset a pasikkal, hogy befékezzen és úgymond megmaradjon a saját komfortzónájában, megőrizve lelke sértetlenségét. Persze nem kevés izgalommal kísérte mindig az én…..
Zsanuária 2014.11.13 14:01:43
@Micellás Zsizell: Jaj, de hát egy percig sem gondolta senki, hogy a tánc egyeltalán számított valamit is neki, ugye?! :D
Jó, én 8is) tuti bedőltem volna a remek alkalomnak, hogy de jó, tánci-dumcsi, aztán meg... :D
Tanulság: le a mobiltelefonkkal! :D
Már többször céloztam rá, hogy nem tartozom a vékony nők közé. Az a típus vagyok, aki evéssel kompenzál mindent, a stresszt, a boldogtalanságot sőt az örömöt is, hisz szeretek enni. Szeretem az édességeket is, édesszájú vagyok. 18 éves korom óta (mióta dolgozom és jóformán ellátmányozom magam) jó…..
kisrigók lavórban minden nap 2014.10.29 00:15:38
nehezen értem meg, amit lányom mesél, a szavak szintjén értem, csak azt nem értem, hogy miért... időt nyerek azzal, hogy fiam gyakran tényleg nem érti. hallgatom őket, kimászom a döbbenetből, magamban itélkezem és dühöngök, elátkozom a nevelőszülőket, a gyerekvédelmet, a…..
kisrigók "de sokat éltünk már!" 2014.10.21 12:54:58
ezeket mindig a trolin beszéljük meg, én ülök lányommal az ölemben, fiam kettővel vagy hárommal arébb ül, kiabál át hozzám a reggeli tömeg pedig mintha egy teniszmérközést nézne, úgy váltogatja a tekintetét köztünk: - Itt is lesz karácsony, vagy csak a gyerekotthonban…..
Zsanuária 2014.10.22 15:25:13
kisrigók mit akarok ezzel? 2014.09.10 14:07:55
mit akarok? elképzelhetővé tenni, hogy milyenek a hétköznapok egy családban, ahová örökbefogadott gyerekek érkeznek, nem csecsemők, nem tipegők, okos, nagy óvódások. kinek szól?  annak a többezer nőnek és férfinak, akik gyerekre várnak, akik már elképzelték magukat egy…..
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Jaaajjj a bánatos lőcsbe hát! A Copacabana buli best of jeleneteivel nyitunk. Viki módszeresen többször jár vizelni, hogy rápislanthasson a szerelmes párra, hogy Iza és Krisz tényleg a zuhanyban szárazbaszik-e. Igen. Nehéz megállni az ujjazásnál, beszélik meg a kertben, bár ebből…..
Zsanuária 2014.03.20 21:03:55
Zsanuária 2014.03.20 21:19:17
Zsanuária 2014.03.20 21:19:47
Essünk neki! A Felező Silent Partyn vidám villogós baszoknak megörülő, fényes rudakkal és poharakkal hadonászó, fejhallgatóban bulikázó lakókat láthatunk. A lényeg most is az, hogy Ádám jócskán többet ivott a kelleténél, amitől a többiek teljesen megbotránkoznak, mert az…..
Zsanuária 2014.03.13 23:17:52
@Szentpeter: Lehet, hogy visszamegy, esély megvan rá, de Viki nem az a beszarós fajta görl. A tipikus üvöltözöm, hogy igazam legyen stílus nem ijeszti meg Vikit.

Iza azt élvezi, ami rengeteg nő is élvez, hogy kell valakinek, hát még ha néha úgy tűnik, nem is csak egy valakinek. Szánalmas a nő.
Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak. Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/ De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG!…..
Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya.…..
Vidéken mindenkinek van legalább egy disznótoros élménye, a pöstiek jelentős része meg valami egzotikumként gondol a malacölésre. Én speciel - echte vidéki lány létemre - csak attól a…..
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
Zsanuária 2014.02.17 02:17:04
@tena_lady: Oké, elfogadom a véleményt. De ez ennyi erővel Viktoár jöhetett volna azzal, hogy : " Áurél, én sem minősítelek a bébipöcs alapján, ez nekem használhatatlan kókadásnak tűnik, nincs is nagyon kikopva, mitakaaaaarsz teeeeeeeee?" Na, persze nem így, odabent mindenki úritök. :D