Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaaast

12 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feje tetejére állt a világ: Budapesten már ember sem mindig van a csomagméricskélésre, bezzeg a legnagyobb Wizz-csomópontban keményen büntetik az utasokat, ha nem tartják be a szabályokat. Konkrét intő példa: még mindig vannak olyanok, akik más légitársaságra hivatkozva próbálkoznak három…..
Gaaast 2017.01.25 16:39:00
@Punxsutawney Mormota: reversed heringbone seat van a 787-esen, szerencsére nem tud melléd ülni senki, ha a 2A-n vagy :)
Nyolc új közvetlen nemzetközi járatot indíthat Kazahsztán nemzeti légitársasága az Air Astana. Az új járatok tervezett célpontjai között Budapest városának neve is szerepel. A légitársaság e lépésével így hamarosan akár átszállás nélkül is elérhetjük az ország fővárosnak számító Asztana városát. Az…..
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
Gaaast 2016.09.20 10:22:24
@mucmunkas: LHR, LCY, AMS, CDG nem kértek az elmúlt három évben egyszer sem okmányt a boarding-kor.
Nagy nehezen, pár év késéssel belőtte az easyJet a ziccert, februárban indul az Amszterdam-Budapest útvonal. Ők nincsenek oda a magyar piacért, kínkeservesen bővítenek csak. A jegyek 10 ezer forint környékén vannak, sajna ez teljesen reális, érdemes őket megvenni, nem valószínű, hogy érdemben…..
Gaaast 2016.09.16 11:58:14
@tygger: bevallom Eindhovenre nem találtam pontos infót, elgutóbb Rotterdamban fizettem Mastercarddal. Az alábbi cikk (2014-ből) azt irja, hogy az automaták 90%-ban lehet MC/Visa-t használni. Lehet Eindhoven nem esett be abba a 90%-ba :)
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
Gaaast 2016.06.01 13:53:37
@nagybalfasz: szerintem ne menj bele, @Colonel Maybourne: a megnyilvánulásai alapján valószinűleg AF/KLM nick-kel rendelkező ámokfutó új profilja
Lassan minden vágyunk teljesül, már ami a budapesti fapados útvonalkínálatot illeti. A Wizz három új célra indít járatot, ezek közül az egyik egy olyan sziget, ami nálunk benne van az európai top 3-ban: a gyönyörű Izland. Persze Ibiza se rossz, Liverpool pedig nyilván vendégmunkásjárat, de…..
Gaaast 2016.01.08 12:30:25
@Kistitok: már varoom, hogy jön AirFrance KLM és megmondja, hogy senki nem akara fapadossal Ámerikába menni. Meg persze mindeki be fog bukni, aki bepróbálja :)
Karácsony első napján a nagy fapados légitársaságok is leállnak, alig van forgalom az európai légtérben. A McDonald's se nyit ki és még azok is pihennek, akik amúgy egy évben kábé egyszer teszik ezt. Naná, hogy megnéztük, mikre bukkanhat az, aki az ejtőzés közepette olcsó…..
Gaaast 2015.12.28 12:14:29
@csadeev: kicsit több, mint két éve Egyptair-rel voltam Kuala Lumpurban, és teljesen oké volt. Azt kalkuláld be, hogy van Bangkokban egy kis pihenő, az nyújtózni jó. Lehet, hogy kevesebbet mosolyognak mint a Turkishen, és nem kapsz alkoholt, de ezért nem biztos, hogy ezért megéri többet fizetni. A lounge sokkal jobb Istanbulban, mint Kairóban, és ott viszont lehet inni emlékeim szerint.
A csomag kapcsán: szerintem érdemesebb egy feladandót vinni, mert utána az AirAsiával cask a gond van vele. Úgyis a nyárba mész, nem kell sok mindent vinni :)
@csadeev: kicsit több, mint két éve Egyptair-rel voltam Kuala Lumpurban, és teljesen oké volt. Azt kalkuláld be, hogy van Bangkokban egy kis pihenő, az nyújtózni jó. Lehet, hogy kevesebbet mosolyognak mint a Turkishen, és nem kapsz alkoholt, de ezért nem biztos, hogy ezért megéri többet fizetni. A lounge sokkal jobb Istanbulban, mint Kairóban, és ott viszont lehet inni emlékeim szerint.
A csomag kapcsán: szerintem érdemesebb egy feladandót vinni, mert utána az AirAsiával cask a gond van vele. Úgyis a nyárba mész, nem kell sok mindent vinni :)
@AirFrance KLM: valami miatt nekem Elite Plusként sem szeretik a 26 kilót sem, de lehet cask nem volt szrencsém
- - Ez a prémmanipulálás világnapja. - 772 éve ezen a napon adta ki III. András az Aranybulla II-t, vagy ismertebb nevén az Aranybulla: A bosszú-t. - Pontosan 345610 napja nem hiszik azt a bagolyköpetről Dél-Dobrudzsában, hogy finom. A nap bölcsessége: "Egy biztos: a halál előtt van…..
Az igazán mokányak tudják hol a helyük és élnek is vele..
Gaaast 2012.06.11 18:41:12
@Niurka: tényleg tanulmányozd inkább a KRESZ-t és a környéket...

@aron_ha: nem akarsz egy külön bejegyzést szentelni a járdán való biciklizés témának. Sajnos pont a Lánchíd és a Szabadság-híd az, ahol ipari méreteket ölt a járdázás, pedig itt van a legtöbb gyalogos is.

Jó lenne, ha nagyobb figyelmet kapna a téma, hogy a biciklisnek az úton van a helye
A Copenhagenize.eu oldalon rendszeresen nyomon követik a világ nagyvárosait, amiket sorba állítanak aszerint, hol mennyire tesznek erőfeszítéseket a bringások jobb körülményeiért, mennyire biciklibarát a vidék. Nagyon érdekes, hogy miközben a budapesti bringás topicok nagy…..
Gaaast 2011.10.03 18:50:13
@promontor: (igen nagy) +1
Komolytalan lista
Ez a szomszédból áthallatszó aktusok világnapja. - 1913-ban Wilhelm Friedrich német csillagász felfedezte a szomszédos nudista strandot.- 1556. szeptember 23-án végezték el először szerb szabadkőművesek a Reggeli Feles rituáléját.A nap bölcsessége: "Inkább pénzt…..
Gaaast 2011.09.23 08:52:12
@Aszongyaja Zanyósom: Oh Tóbiás, az új nick sem segít!
- Ma van a Ladarúgás világnapja.- 1921. augusztus 30-én indult katasztrófával végződő próbaútjára az első, szándékosan rosszul megépített tengeralattjáró.- 70 éve szerepelt először rajzfilmben Walt Disney egyik kevésbé ismert karaktere, Pedro, a kolumbiai kobra.A nap…..
Gaaast 2011.08.30 10:59:40
@tobias2: Végre!
Ezen a héten a rusztikus, vöröshagymás-mangalicazsíros erotikába vezetjük be olvasóinkat. Nosza, rottyantsunk össze egy fülledt langallózást.Hozzávalók: 1-3 nagyobb fejű férfi; 3 kövér, középkorú bérszámfejtő (lehetőség szerint nő); 1 felfújható gyerekmedence; 1…..
Ebben a sorozatban írtunk már Londonról, Lisszabonról, Dublinról és Amszerdamról, mindegyikben arra adtunk tippet, hogy miként lehet egy világvárost fillérekből, rövid idő alatt megismerni. Ez a rész azonban rendhagyó lesz, a szöveg most ugyanis csak kiegészítő, és inkább…..
Az elmúlt napokban voltak pillanatok, amikor pusztakézzel tudtam volna lekaratézni az összes Apple-termékemen sorakozó digitális kódot. A következő hibajelenségekre figyeltem fel: eltűnt az iPhone-ból az usb-s tethering, de nemcsak nálam, hanem a hétvégi nyaralóban található…..
Gaaast 2011.07.19 14:43:03
@Magyarósi Csaba: ezt az őszinte stílust szeretjük Csaba! még több ilyet!
- Ma van az Ehető kréták világnapja.- 1913. július 9-én avatták szentté Gróf Kovács Gézát, a részeg kőművesmunkák és az eperfagyi védelmezőjét.A nap idézete: "Magyarország akkor is lovasnemzet!" - Staller Ilona (Cicciolina) egy 1988-as forgatáson..
Gaaast 2011.07.09 13:22:28
@tobias2: Hello
- Ez a faramuci síruhák világnapja. - 200 éve született Johann Sebastian Kreutzfeld, félkarú osztrák zeneszerző legnagyobb műve, az Üreshúros Hegedűverseny.- Indonéziában ezen a napon tradicionálisan izzadva kerítést festenek napbarnította, nagymellű nők. Szép napok ezek…..
Gaaast 2011.07.08 15:57:07
@tobias2: miért erőlteted azt, ami nem megy?
Gaaast 2011.07.09 01:06:07
@tobias2: humort nem lehet iskolában tanulni. Vagy jön magától vagy nem
Sokaktól hallottuk már, most a Bloomberg szólalt meg, és mivel tekintélyes lapról van szó, a cikknek is nagyobb súlya van. Egyébként csak azt ismétlik, amit eddig is hallottunk, vagy amit magunktól is kitalálhattunk: a készülékbe az iPad 2 A5-ös kétmagos processzora kerül,…..
Gaaast 2011.06.22 21:41:50
@Fransisco Miranda: én is 80% köré lőttem be tegnap version móka faktorát :)
appleblog.blog.hu/2011/06/21/heti_apple_csaj_flora/fullcommentlist/1#c13804773
Appleblog Heti Apple-csaj: Flóra 2011.06.21 16:29:00
 Voltak itt már világsztárok, amerikai hírességek, szexszimbólumok, de akkor vagytok a legboldogabbak, amikor egy hazai lányt mutatunk nektek, méghozzá az szomszédbóé: a tapasztalatok szerint imádjátok, amikor egy allűröktől mentes kedves hazai csaj fotójával tesszük…..
Gaaast 2011.06.21 23:33:29
@version: én eddig inkább próbáltam nevetni a kommentjeiden a handras.hu-n és itt is (ez 80%-ban össze is jött), de ennél a posztnál már valahogy kezd fájni, amit fröcsögsz
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
Gaaast 2011.06.15 14:15:48
:(
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
- Ez a Japán ikerlányok világnapja.- 2000. május 25-én jelent meg Zámbó Jimmy máig kiadatlan válogatáslemeze, az "Erre kurvára nem vagyok büszke".- Ma lenne 23 000 éves Ungh, az első pszeudoliberális neandervölgyi költő.A nap bölcsessége: "Goosnargh!" - Ford…..
Gaaast 2011.05.25 09:40:53
Sokáig azt hittem, hogy jó rozé nincs. Amit mások ropogós savaknak mondtak, azt én éretlen szőlőnek, amit ők könnyednek, azt én üresnek, amit ők gyümölcsösnek, azt én tuttifruttis fajélesztősnek. A rozé nekem megmaradt borszerű italnak, amit minél méltatlanabb körülmények…..
Gaaast 2011.05.24 18:48:30
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..
Gaaast 2011.05.12 19:28:32
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..