Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Pataki Lajos

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Orbán hagyatéka 2014.02.16 07:30:49
Orbán sokkal többet tett a magyarság önismeretéért, mint bármelyik kripto-radikális liberális és posztkommunista demokrata. Neki hála -- minden irónia nélkül mondom -- megszabadultunk néhány illúziónktól, és megtudtuk: 1. Még egy darabig döntően Horthy és Kádár népe…..
Zoltán Pataki Lajos 2014.02.16 22:13:34
@almodhi: koszonom tesvérem vigyázz magadra nehogy eláruljanak sok a gonosz ember. Nagy bajt hozol magadra ezzel hogy ideraktad a videót kérem majd a jóistet figyeljen rád mégegyszer koszonom és legyen jó az almod.
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
Zoltán Pataki Lajos 2014.02.16 22:07:43
@Vombatus Ursinus: Nemtudok hova irni nem figyelnek ram. Csak az orban van mindenhol o fog nyerni ezert. Kella gyurcsany meg a tobbiek igy hogy irtam mindenhol nem tudjak letagadni elhalgattatni. Ezert irtam mindenhol, hogy lassak orbant akarják elnoknek csak azt mondja az index hogy gyurcsanyt.
Ádám hiába hívogatja a Gigatelót akkumlátora ügyében, se emailre, se telefonra nem reagálnak. Ugyan még csak egy hete nem kapott semmit a pénzéért, a magyarországi online kereskedelmi helyzet ismeretében tulajdonképpen sosincs elég korán reklamálni: Az alábbi levelet küldtem…..
Antonija Mišura, 25 éves horvát válogatott kosárlabadázónőt választották a londoni olimpia egyik legszebb sportolójának. A sportolónőt egyben szülővárosában, Šibenikben önkormányzati képviselőnek is megválasztották az országos szinten ellenzéki, jobboldali…..
Szerdán döntött a képviselő-testület a Zodony utcai nyárfasor életveszélyes fáinak kivágásáról és pótlásáról. A tervezett Káder János Mediterrán- stadion helyén, tiszteletre méltó gyorsasággal a hétvégén sikerült is kivágni az összes fát. A teljesítményt árnyalja,…..
Az alábbiakban - bár 10+1-re jött ki, nem toplista következik, és az sem kizárt, hogy egyes pontokból automatikusan származnak mások. 1.) alkotmányozás és választási törvény: Az új alkotmány nem annyira nagy újság, mint amennyire a hozzá való viszonyulás és az…..
"Egyébként ez a Fideszt mindig erősen felülmérik is egy ostoba mítosz" - írta egy kommentelőm az előző bejegyzéshez. Ez az állítás kisebb utánajárással ellenőrizhető: a nagyobb munkát elvégezte helyettem Karácsony Gergely (még kutatóként) és Lakatos Zsuzsa 2006-ban, akik…..
A hit lényege nem a tiltás: a tökéletlen hitben élő azért nem tesz valamit, mert vallási előírások tiltják, a tökéletes hitben lévő viszont azért nem, mert fölismeri az isteni parancsban, hogy tettével megbántja a Teremtőjét. Amikor az Egyház erkölcsi szabályokat fogalmaz…..
Tisztelt Cím!Segítségét szeretném kérni az alábbi ügyben: Munkahelyemen átszervezések miatt nagy valószínűséggel nem lesz szükség a munkámra 2014. június 1-től. Ezt a főnököm közölte velem. Azzal is tisztában van, hogy a felajánlott munkahelyet nem tudom elvállalni, mert…..
"Annyira ciki már, ahogyan atomjaira szedik az oroszokat." A Magyar Nemzet nem tűri tovább, hogy nyugati újságíró népek kritizálják a szocsi olimpiát. Ezt persze csak a jó ízlés mondatja velük, mert az nem fair, hogy ugye Londonban és Atlantában is milyen rossz volt, bezzeg arról…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..