Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luca Papp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saul fia Röhrig filmje is. A haszid hagyomány felől nézve a film rejtve maradt jelentéseit is megláthatjuk. A nagyapámat megölték Auschwitzban. Állítólag már a vonaton meghalt. A Pester Lloyd, a legnagyobb akkori (német nyelvű) napilap felelős szerkesztője volt. Az ikertestvére viszont párizsi…..
Luca Papp 2016.02.29 21:07:51
@harleKINO: Te meg mit undokoskodsz? Engem például érdekelt és az összefüggést is értem.
Amúgy sem, de tegnap végképp nem lettünk volna Orbán Viktor családtagjai a vacsoraasztalnál. Simicska, a "geci vagy!" hadművelet keretében bekavart a TV2 körüli panamába, és Deutsch Sosemdrogoztam Tamás is elbukta az Altus-ügyben tett szánalmas kísérletét.   Ha jól értjük a…..
Luca Papp 2015.10.16 20:45:31
@Tresy Sheperd: Kiváncsi vagyok Gyurcsánnyal és a DK-val mi a bajod? Ugyanis pontosan azokat a célokat követik, amiket leírtál. Ha pedig az öszödi beszéddel jönnél, akkor ugyanabban a hintában ülsz, mint a családod.
A valóság. Ész nélkül megyünk a vágóhídra. ..
Luca Papp 2014.02.18 13:40:51
@kuszkusz1: Ez nem igazán bátorság kérdése. Sajnos az az érzésem, hogy a mostani hatalomtól minden kitelik. Van mitől félni. Én nem szívesen harcolnék, főleg nem a saját népem ellen.
Hogy még egy kicsit fessem az ördögöt: A Szíriai helyzet kapcsán a világ két részre osztható: Oroszország+Kína - USA+Európa.
Ha nem vigyázunk történelmi hagyományainkhoz híven a rossz oldalra állunk.
Ebben a szellemben már a kisebbik rossz sem olyan rossz.