Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naptestvér

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt négy évben hol kisebb, hol nagyobb intenzitással foglalkoztam a spirituális fejlődésemmel. Hol fellángol, hol alábbhagy a lelkesedés. Az ember már csak ilyen. Nem kell elkeseredni, vannak olyan hetek, akár hónapok is, amikor elsodornak a hétköznapok, állandósul a rohanás, aztán folytatom…..
A gyerekszoba ajtaját eredetileg nem akartuk kicserélni. Szüleim javaslatára azonban mégis. A keskenyebb ajtóval nyertünk fél méter falfelületet a konyhában. Ehhez azonban a régi ajtó helyét fel kellett falazni. Nem kis munka, ugyanis ötvencenti vastagok a válaszfalak is. Pont elég lett a…..
Azt szeretném bemutatni, milyen egy beavatás a hétköznapokban. Miből gondolhatjuk, érezhetjük, mitől lehetünk bizonyosak, hogy valami különleges dolog részesei lettünk. Gazdagodtunk, fejlődtünk, talán egyet előre is léptünk végtelen belső utonkon. Hogy talán meghalgatták az égiek a kérésünket, hogy…..
Huszadikán aztán megjött az erősítés, megérkeztek a szülők. Folytattuk a fürdőszoba bontásával. Vakolat leverése, kőlapok felszedése, régi csövek kibontása a falból. Mivel a kamrából gardrób lesz, ajtót kell rá vágni. A vertfal a vártnál sokkal keményebb. Ahol kellene, nem enged. Ahol tartania…..
Eljött a nagy nap. Október 16-án megkaptuk a kulcsot. Miénk a ház! A kőműves Brigádról szó sem lehetett. Pénzünk nem volt egy ilyen megoldáshoz, egyébként is, a mesterek és csapatuk jó előre felveszi a munkát. Októberre mestert találni majdnem lehetetlen. De mi nem ismerünk…..
Míg a kulcsokra vártunk, eltelt a július, majd az augusztus is, szeptemberben elkezdődött a munka is.  Na, nem a háznál, a munkahelyen. Az iskolában is becsengettek. A fiúkat Pencre irattuk, naponta kellett őket átvinni, később buszoztatni Penc és Vác között. A helyzet csak egyre bonyolódott.…..
Kiderült, hogy a ház tulajdoni lapján heten szerepelnek, ráadásként, Marika néni özvegyi joga is rajta van. Hogy miért, nem érdekes. Én már az 5.5 milliós árnak is örültem volna – majd megoldjuk valahogy a hiányzó részt – a párom megpróbálkozott az 5.2 millióval. Bejött! Irány az ügyvéd! Nem…..
Volt egy kis ház Pencen. Heteken át nézegettem róla a képeket a neten, de valahogy úgy alakult, hogy nem mentünk el személyesen megnézni. Mielőtt egy kosdi, erdőszéli, szobakonyhás parasztházat megvettük volna, végül csak elmentünk Pencre is. Hátha. Tudni kell, hogy legfeljebb ötmillió forintunk…..
Gazdálkodj okosan az energiáddal, ne tegyél fel mindent egy lapra! Itt az újabb auraelemzésem, közvetlenül az építkezés végén, a beköltözés utáni napokban készült. Megint tanultam valamit. Előző bejegyzésemből már kiderült, hogy túl vagyunk a Nagy Átálláson, belevágtunk az ÖNELLÁTÁS-ba. Az…..
Nincs annál szebb dolog, mint amikor terveinket, céljainkat odafentről támogatják. Nincs annál nagyszerűbb érzés, mint amikor a tervezgetést felváltják a feladatok. Január elseje van. Itt ülök új házunk nappalijában. Mellettem ég a tűz a kályhában, gyertya az asztalon. Valami hasonlót tervezgettem…..
Aki elindul ezen az úton, nem csak az IGAZ igazság útjára téved, de a népmesék birodalmának lakói is közeli ismerősei lesznek. Nem kis feladat felnőtt fejjel gyermekké válni, és tágra nyílt szemekkel, feltétel nélkül hinni a csodákban. Aki a magyar hitvilággal szeretne…..
Ha kérni nem vagy rest az Istentől, megköszönni se legyél az! Szerencsés embernek tartom magam, hogy a hála érzése része a mindennapjaimnak. Már öt-hatéves koromban megköszöntem a sorsnak, hogy nem Afrika valamelyik szegény országában, éhező kisgyermekként kell élnem. Hálás…..
Az egóval sem harcolni, sem csatázni, sem birkózni nem érdemes. Az egót meg kell szelídíteni. Meg kell tanítani neki, hogy ne féljen az új dolgoktól. Hogy a lélek művelése akkor is szükséges, ha első látásra félelmetesnek tűnik számára. Ehhez a bejegyzésemhez Eckhart Tolle…..
Van, hogy csak ülsz, és vársz. És látszólag nem történik semmi. És mégis, amikor felállsz, és újra elindulsz az úton, és egy pillanatra visszanézel a helyre, ahol nem történt semmi, meglátod, mennyi mindennel gazdagabb lettél. Ha mással nem, a semmi érzésével. Az első…..
Ha nyitott szemmel jársz, és hallgatsz a belső hangra, egészen biztosan eljutsz oda, ahol lenni szeretnél! Ahogy azt első vagy talán második jegyzetemben említettem már, az általam ismert – mondhatnám családi hagyományként őrzött – református vagy katolikus hit nem adott olyan…..
Ahogy ígértem, megkértem Száraz Györgyöt, készítsen egy összehasonlító elemzést az előző bejegyzésemben látható aurafotóimról. Bár sokat kellett várni rá, de szerintem megérte. Erősödő alsószektor „Az aura alsó szektoraiban az energiák egyértelműen erősödnek, ami azt jelenti, hogy az élethez…..
Az elmúlt másfél évben központi témánkká vált az aura. A nagysága, a „töltöttsége” a színe, a formája, egyszóval az állapota. Úgy beszélgetünk róla, mint más az időjárásról. A fényburok beszivárgott az életünkbe. A rezgésszámunkat növelő életmódot próbálunk…..
Ha hallgatsz a belső hangra, és elindulsz az utadon, biztosan több izgalmas kalandban és örömben lesz részed, mintha kizárólag a televíziót bámulnád! „Kezdj új életet! Keresd a saját utad! Kövesd az ösztöneidet! Hallgass a megérzéseidre! Fejleszd magad!” – naponta akár…..
"A mag rejteki módon őrzi a mindenki számára fontos ősi tudást, s csak akkor tör utat magának a felszínre, amikor elérkezik az ideje." (Ady Endre) Azóta már megtudtam, hogy az aurában az Életösztön-energia tartja fenn az egyensúlyt. Ez az energiatípus azonban a kor…..
Soha ne nyomd el a benned születő kíváncsiságot! Keress választ a kérdéseidre, hogy megtalálhasd az utad! Mert minden út vezet valahová, de csak a belső út vezet a tökéletes boldogság felé! Éveken át sokat gondolkodtam a jelenlegi földi vallásokon, nyilván azért, mert a…..
Boldog napot, kedves Olvasó! Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy megmutassam, a legnehezebb helyzetekből is van kiút. A következő írásaimban a saját utamat fogom bemutatni. Ha úgy érzed, neked is van mesélni valód, saját történeted, írd meg! Ha a sors úgy akarja, hamarosan…..