Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timetogetawesome

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben megindokoltam, hogy az áprilisi választás előtt miért nem lehet igazán komolyan vehető előrejelzést készíteni. Ebben az írásban nem ismétlem meg ezeket az érveket, és nem beszélek részletesen a bizonytalansági tényezőkről sem. Helyette elmondom, hogy - mindezek tudatában - én…..
Timetogetawesome 2018.04.05 19:04:36
@Török Gábor legnagyobb rajongója: Az meg személyes emberi joga, hogy eldöntse, hogy a szavazást választja vagy a családját.
Timetogetawesome 2018.04.05 19:39:30
@Török Gábor legnagyobb rajongója: természetesen nem, de akkor életbe lép a második opció: szíve joga eldönteni, hogy mit csinál vasárnap :)
Pár nappal a választás előtt már mindenkit csak egy dolog érdekel: milyen eredményre lehet számítani vasárnap? A politikával hivatásszerűen foglalkozó közvélemény-kutatóktól és elemzőktől természetesen azt várják az emberek, hogy tudjanak válaszolni erre a kérdésre. A válaszadás képességével talán…..
Timetogetawesome 2018.04.05 00:25:51
@concret: Ma mar nem haboruval szereznek meg, vagy kenyszeritenek terdre orszagokat, egesz kontinenseket.
Timetogetawesome 2018.04.05 09:57:36
@inreallife: milyen csak kart? Siman csak a magyar emberek alap dolgokkal nincs tisztaban? Nem is olyan sok eve meg a gorogokkel voltunk egy hajoban. Sullyedtunk mint a tengwralatjaro az IMF halalos oleleseben. Nos, ok tovabb sullyedtek. Meg egyes kikotoket is eladtak nemet nagyvallalatoknak, mert ez volt a tovabbi hitelfedezet feltetele.

Magyarorszag ebbol onerobol kiszallt. Az h keves a szakember az egy egyenlotlen feltetelrendszer hozomanya.

Az h sok magyar kimegy kulfoldre, a technologiai fejlodes gyumolcse. Ahogyan a migracio is. 20 eve nem volt okostelefon mindenkinel. Sokkal korlatozpttabb infok alltak az emberek rendelkezesere arrol h mi van a hataron tul. Sokkal elegedettebbek voltak azzal ami van, mert nem is ismertek nagyon mast.

Most az van, hogy nem kis rasegitessel az folyik mindenhonnan h menjel ki mert ott jobban megbecsulnek.

Ami szinten egy baromsag. Max anyagilag, de az sem a megbecsulesrol szol. Hanem a keleti es nyugati orszagok kozotti egyenlotlensegrol. Nem veletlen h ok tobbet tudnak adni, ennek tobb szaz eves oka van.

Szoval szerintem ez a sok kart okoztak egy nagy lozung. Nem tokeletesek, biztos h megy el penz zsebbe. Ahogyan eddig minden partnal. Ja h most olyan mintha tobb lenne belole? Hat persze! 15 eve volt mondjuk 5-10 online hirportal, ma van ugy 1000. Nyilvan olyan erzest kelt az egesz mintha a politika masrol se szolna.

De ez csak illuzio