Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerzsonné Marika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Facebook vírus (Trojan.FakeFlash.A / Trojan.GenericKD.1571215) terjed az interneten, mely a Facebookon a hírfolyamunkban az ismerőseinkről ígér meztelen videót. Bár angolul teszi ezt és eléggé primitív módon, világszerte 2 millióan már áldozatául estek neki. Többek között…..
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
Gerzsonné Marika 2014.02.16 09:22:32
@rábassztáhessspicsába: ha lehetne én mind a kettőt kiszavaznám egyszerre !!!! egyik sem odavaló ,Dávid azért ,mert túl fineszesnek gondolja magát (én már azt sem hiszem,h ő jogra jár,mert kizárt dolog,h ennyi ésszel akár 1 évet is eltudjon végezni !!!! ) a Viki meg egyszerűen egy rosszindulatú perszóna ! Az sem normális akit Vikit visszaküldi!!! Simonról lerántotta a nadrágot, (Simon letépi a pólót) Én két nap múlva láttam a valósságot.. Nem Simon rúgtam volna ki!!!