Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophiaso

14 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Átok ült a múlt heti podcastadáson, ami abból is látszik, hogy múlt héten nem is volt adás. Múlt keddre szerveztünk felvételt, de Grath aznap elgyötört hangon hívott, hogy bekapott valami vírust, és nem nagyon tud kimozdulni a lakás legkisebb helyiségéből. Pénteken aztán…..
Meglepem magam Jövök még 2015.12.13 12:17:08
Idő = nincs Kedv = van Konklúzió = lesz még bejegyzés.. valamikor..
A fél gémerközösség Fallout-lázban ég, ahogy közeleg a Fallout 4 premierje, mi is egyre gyakrabban beszélünk a szerkesztőségben a sorozatról. Tegnap például Klág kollégával - tudjátok, a medvepulóveres ember (bár mostanában inkább rókapulóveres) - dumáltunk arról, hogy…..
Az a furcsa helyzet áll fenn, hogy beleszerettem egy ASUS Zenfone 2-be. Pár hete került hozzám, és a kezdeti lelkesedésem a külsejét illetően hamar átcsapott komoly érzelmekké, mikor belülről is volt szerencsém megismerni. Mindig szkeptikus voltam a "jó" telefonokkal kapcsolatban.…..
Szóval kicsit több mint 4 hete egy vonósnégyes koncertre siettem, mikor kificamítottam a bokám. (Ha ez nem "party hard" szituáció, akkor semmi.) Az A38 és a Petőfi híd - budai hídfő megálló között történt, hosszú ruha sarkára lépve, telefonálás közben, lépcsőn. Elesés.…..
Meglepem magam #11 - Miyazaki 2015.07.29 11:46:37
Miyazaki Hayao és a Studio Ghibli már nagyon régóta fontos részét képezik az életemnek. Még egy Studio Ghibli tetoválás is van a csuklómon, órákig tudnék róla mesélni, hogy miért. De ez a bejegyzés nem a tetkómról szól, hanem arról a videóról, amit hajnalban találtam.…..
Sokáig tartott, mire eljutottam ennek a bejegyzésnek a megírásáig. Ugorjunk vissza június végére, amikor is újra elmentem az egyik kedvenc városomba, Rómába. Olaszország meglátogatása éves hagyomány nálam, bár még nem annyira régóta: 2013 májusában kezdtem, és eddig még…..
  Fantasztikus oldalra bukkantam. http://emergencycompliment.com/ Instant mosolyfakasztó, ami kedves és kellemes, ráadásul nem "elcsépelt" bókokkal kecsegtet, és biztosan nem olyanokkal, amilyenekre számít az ember, mikor megnyit egy ilyen típusú oldalt. Rossz napra, órára, percre,…..
Pár hete a munkahelyemen azon tanakodtunk, hogy milyen cikkel tudnánk még kísérni a Spartacus szériát, és arra jutottunk, hogy ókori római recepteket fogunk (próbálni) megfőzni, és megnézzük, hogy mi kerekedik ki a dologból. Hétvégén éppen látogatóban volt nálam az egyik…..
Meglepem magam #8 - Zongora 2015.06.23 20:17:30
Egész életemben zongorázni akartam, aztán helyette végül klarinétoztam, furulyáztam, gitároztam, és jelenleg pedig énekelek. Összesen fél évet zongoráztam még Nyíregyházán, de megfelelő gyakorlási platform hiányában (egy 14 billentyűs miniszintetizátoron tudtam csak…..
"You're never really done for as long as you've got a good story and someone to tell it to."  (Danny Boodmann T.D. Lemon 1900) A világ egyik legjobb filmjében ezt mondja a világ egyik legjobb színésze. És valahol az írásnak, jelen esetben pedig a blogírásnak is ez az alapja. Most az a…..
Meglepem magam #4 - Jégeső 2015.06.09 18:40:18
Megleptem magam egy kis jégesővel, mert nagyon melegem volt. Jólesett, hogy jól esett!..
Ma Daenerys Targaryen lepett meg a Trónok Harcában. Minden évadból a 9. rész volt eddig a legdurvább, úgyhogy mindenre fel voltam készülve. Közben Poison Ivy-s 'Eating vegetables is murder' feliratú atlétában spárgát pirítottam. Szép játszma volt, George R. R.…..
Amikor azt kiáltják az embernek, hogy "Gyere és egyél", akkor menni kell. A mostani hétvége folyamán szinte már igazságtalanul sok gasztrofesztivál gyűlt egybe, ha valaki elindult Budapesten valahonnan valahová a tág belvárosban, szinte biztos, hogy beleszaladt valamelyikbe. Én is…..
Meglepem magam #1 - Lekvár 2015.06.05 22:47:15
Amikor Belgiumban éltem, a kinti barátaim gyakran hívtak Strawberry-nek. A vasárnapi piacon minden héten vettem legalább 1 (de inkább 5) kiló epret, amit aztán szétosztogattam a koliban, és rendszeresen csináltunk belőle fantasztikus csokis-chantilly-s finomságot is. Nyugi, ez a blog…..
Meglepem magam Meglepem magam 2015.06.05 00:12:48
Az első bejegyzés rögtön egy hazugsággal kezdődik, méghozzá egy szép tál eperrel. Az eper létezett. Pár hete éppen a bátyáméktól tartottam hazafelé, mikor egy zöldséges előtt megláttam a gyönyörű gyümölcsöket. Nem volt jó kedvem, éppen egy nehéz periódusom mentem…..
Kicsit belterjes lesz most ez a poszt, mert az eheti alany kedves ismerősöm, Páll Zsófi alias Sophiaso. Cserébe viszont nettó játékcsaj, nincs semmi csapda, nem jár úgy senki, mint múlt héten, amikor egy pixelló fogadta a címlapról ide kattintókat. Zsófi az IDDQD…..
Sophiaso 2014.02.17 01:13:03
@Po: Studio Ghibli logo amúgy, nem pusztán 'Totoro' :D
Sophiaso 2014.02.17 15:01:22
@Po: Eskin :)
Sophiaso 2014.02.17 00:23:46
@wowerman: nem, ő nem Duncan. A GameStarba Mayer néven írt régen.