Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülike

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
Az esti tévézést megint délután kezdjük a Keménykalap és krumpliorral, ma végéhez érkezett a sorozat, kiderül, hogy Bagaméri tök jó fej, és a fagylaltja a legjobb a világon (Duna, 16:55). Aztán kihúzzuk valahogy a Szél és az oroszlánig, amely kellemes filmnek ígérkezik.…..
fülike 2007.08.18 10:18:23
Felröppent a hír, miszerint David Beckham, a csirkelábú rettenet hites ura, a legszebb futballista felsőtest tulajdonosa egy meleg pár egyik felét alakítaná a Született Feleségek soron következő évadában, mégpedig nem kisebb név, mint Robbie Williams oldalán. Nahát.Ez így elsőre…..
Nem elég, hogy a magyar sajtó alig futtatta Antal Nimród hollywoodi filmjének csütörtöki bemutatóját, de Návai Anikó Népszabadságban közölt interjújának fotóján a főszereplő Luke Wilson helyett egy másik színész támasztja bánatosan a falat: Ryan Gosling. Már a film…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Amikor az NBC a Foxra ráígérve aláírta a szerződést Victoria Beckhammel (direkt nem csirkelábú asszonyoztunk, majd később), úgy gondolták, hogy újabb aranytojást tojó tyúk érkezik az istállóba, megvan mit néznek majd a tinik nyáron, hejj! Aztán annyi lett az…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
Az MTV-nek ott vannak a 16. (vagy 18., mittudomén) születésnapjukat iszonyú felhajtással ünneplő amerikai tinik a sikolyaikkal, meg a lóvés faterral a hátuk mögött, aki Lexust vesz nekik ajándékba, és így tovább, nu a VH-1 sem nagyon akar lemaradni mögöttük, és egy olyan…..
fülike 2007.07.12 16:30:11
Csóró csatornát és Aradszky Lászlót még az ág is húzza, illetve még a technika ördöge is akkor cseszik ki vele, amikor nagyon nem kéne. Akik csipszes zacskókkal és sörikével körülbástyázva rákészültek a ma esti Csináljuk a fesztivált döntőjére, azok az elejéről…..
Kollégája bosszújára gyanakszik az inkei tanárnő, morális pánik sújtja a szingliket, Nyakó István nem hajléktalan. Plusz megtudhatjuk, hogy a nőket legalább havonta varni kell. Az Index lapszemléje...
fülike 2007.06.07 14:01:38
Subba A pokolban vagyunk 2007.06.05 18:56:00
Bár a Commentcom már foglalkozott vele, Frei Tamás tegnap esti műsoráról itt is érdemes szót ejtenünk. Illetve nem is mi ejtenénk a szót, hanem az adás két sztárja, a piros sarokban maga a műsorvezető, az Egyetlen Ember A Világon, Aki Hisz az 1999-es Osztrák Divatban, a…..
fülike 2007.06.07 08:20:41
Ma esti nosztalgia-híradósunk Siklós András lesz, aki a boldog békeidők után, a kilencvenes évek elején került a Magyar Televízióhoz. Műsorvezette is a Híradót, de később utazó tudósítóként tájékoztatta a nézőket. "Igazából nem is annyira politikai jellegű, inkább…..
fülike 2007.06.01 10:18:38
comment:com TGM egy robot 2007.05.04 20:15:00
Nem mi találtuk, hanem a Parazsurnál, tehát az okfejtést ott tessék elolvasni. A lényeg, hogy Tamás Gáspár Miklós most már biztos, hogy robot, talán egyszer megküzd egy multinacionális cég fémgodzillájával is, autókat és sikoltozó nőket vágnak majd egymáshoz, egy rúgással…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
A mindennapi mocskot feltáró blogolás piszkos munka, és ritkán érez közben az ember olyat, mint a Tutankhamon fáraó sírját feltáró régészek. Ma mégis csodálatos napunk volt itt a Subbánál, hiszen még mi sem bukkanunk minden nap olyan műremekekre, mint a Szántó Sólymai című…..
fülike 2007.04.27 05:56:33
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..
fülike 2007.04.26 06:28:59
1977-hez képest '87-re minden megváltozott az MTV műsorrendjében, ez már az erjedés időszaka, becsöpög a nyugati mocsok, de az ünnepi műsornak legalább már húsvéti jellege van. Rögtön itt van például a Csodálatos nyúlcipő című bábjáték, amelyben Csupafül, meg Alamuszi…..
fülike 2007.04.10 07:40:14
A múlt heti szünet után ismét itt vagyunk, mégpedig egy igazi nagyágyúval, a Született feleségek egyik legérdekesebb karakterét alakító Marcia Cross-szal. A hölgy 1962-es születésű, azaz 45 éves, így a nemrég sikeresen lezajlott ikerszülés előtt még inkább megemeljük a…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Aczél Endrét kábé két hónapig mellőzniük kell a megrögzött Nap-Kelte-fogyasztóknak. Kétszer már mi is beleakadtunk (itt és itt olvasható) a műsorvezető úrba, még az is lehet, hogy hiányozni fog. Egyébként Aczél egy elég izgalmasnak ígérkező műsort fog készíteni az…..
fülike 2007.03.05 21:04:56
Tényleg együtt akarja tölteni a vasárnap éjjelt egy depressziós, kissé megviselt nővel, aki mindenkivel lefekszik, aztán jól megírja, hogy mennyire nem volt jó? Naná, hogy akarja, mert az idei Oscar-gálát nem nagyon úszhatjuk meg Albert Györgyi nélkül. Reméljük ezúttal nem…..