Regisztráció Blogot indítok
Adatok
internal_combustion

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felkérést kaptam, hogy menjek el D. Tóth Krisztához a websorozatába, amiben embereket visz magával munkába, amolyan Uberszerű közösségi közösautókázással, csak éppen pénzt nem kér érte. Beszélget az utasaival és ezt felveszi három GoPro kamerával meg a szponzorautót…..
internal_combustion 2015.12.17 12:26:21
Király, hogy van ilyen műsor itthon is. Meg fogom nézegetni a részeket.
Hasonló műfajban Seinfeld sorozata nagyon menő. Szerintem érdemes:
comediansincarsgettingcoffee.com/
Semmi extra, csak értelmes emberek beszélgetnek, kávézgatnak. Üdítően egyszerű. Ez a DTK-s dolog is ilyesminek tűnik.
:D ..
internal_combustion 2015.09.30 22:15:17
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
internal_combustion 2015.07.29 18:13:11
@papptibi: néhány hozzászólást elnézve, elgondolkodtató (beleértve az enyémet is :D ) bár én csak vicceltem.
De amúgy légyszi ne. Szeretem a tc közösséget olvasgatni, még akkor is, ha néha vállalhatatlanul hülyék vagyunk.
Belsőség Kinyomtattuk a Totalcart 2015.07.13 14:40:12
Bár korábban létezett a Totalcar nyomtatott kiadványként is, most nem erről van szó, csupán egy kérésnek teszünk eleget. Mikor a mulatós sztárok autóiról végeztem kutatómunkát, megkértem őket, aki tud, küldjön képet a kocsijáról. Gáspár Győző küldött is tizenkét…..
internal_combustion 2015.07.13 18:26:32
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Az HBO Szilícium-völgy című sorozata nekem 2014 sorozatmeglepetése volt, a nyolc részt egy hétvége alatt befaltam, és úgy röhögtem rajta, ahogy a Party Down óta semmin. Persze az egyik készítő a Beavis és Butt-head atyja, Mike Judge, de a sorozat humora inkább Judge remek…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
internal_combustion 2015.04.08 08:50:47
Azt nem értem, hogy amikor Tomcaték csinálták a tolvajkergetőket (biciklitolvajok után kajtattak mindenféle nyomkövetőkkel), akkor az olyan bejelentésekre, hogy "ellopták a bringámat, de megtaláltam, itt van egy házban" mindig kimentek a járőrök. Sőt, ha jól emlékszem, akkor olyan is volt, hogy nyomozók mentek. És intézekdtek is. Más kérdés, hogy utána a tolvaj, orvgazda elég hamar újra az utcán volt, vagy be sem vitték, de a biciklit mindig visszakapták. Autóval, ami a sokszorosát éri egy kerékpárnak, miért nincs így?

Saját sztorim is van. Gyerek voltam még, de még a szociban egyszer ellopták a sokdánkat (mustármetál S100 :) ) Bejelentettük meg minden ahogy kell. Majd pár nap múlva jött egy levél a rendőrségtől, hogy egy 40km-re lévő faluban megtalálták az autót. Le volt baszarintva az út mellé az árokba. Valószínűleg bulizó fiatalok vihették el, aztán mentek vele, amíg volt benne benzin vagy ilyesmi. Persze mire kiértünk, a falu népe már kiszedegetett belőle ezt-azt, hiába a hiánygazdaság nagy úr :D na mindegy, úgy kellett elvontatni. Aztán megcsináltattuk szépen, rendbehoztuk, elkezdtük használni, már el is felejtettük az egészet, amikor jött egy levél, hogy saaaaaajnos a nagy erőfeszítések ellenére sem tudták előkeríteni az autót, úgyhogy ők ezt nem is bolygatnák tovább és lezárják a dolgot. :D A szociban is ez ment már bakker. A rendőrök nincsenek jóban egymással sem, hogy nem beszélnek vagy mi? A kérdés csak az, hogy akkor mi lett volna ha ezidő alatt megállítja mondjuk anyámat a körözés alatt álló autóval egy ilyen szolgáló-védő rendőr? Gondolom sima ügy lett volna :D
internal_combustion 2015.04.08 08:56:12
@United Steaks: Ha jól tudom, tettenért bűnözőt feltartóztathatsza rendőr kiérkezéséig. De javítsatok ki, ha tévedek.
..
internal_combustion 2015.03.31 14:47:17
@kissbe1234: @ommm: +1
Szerintem is lehessen kommentelni :)
Subba Megszállta a tetűdémon!! 2015.03.24 10:13:35
Még ott a magasban sürgősségi ön-démonűzést hajtott végre és mire leértek, már nem volt benne B) Teljesen szakadok, oltári :D..
internal_combustion 2015.03.24 12:19:50
Sokan azt mondják, hogy csak a gyengébb zenékhez kell emlékezetes videoklipet forgatni. Szerintem pont az ellenkezője igaz: jó érzés, amikor megszólal egy jó zene és a fejünkben lepereg a hozzá tartozó film. Nagyon nincs új a nap alatt, a dögös nő, esetleg férfi még mindig elég,…..
internal_combustion 2015.03.21 15:25:55
www.youtube.com/watch?v=mDBqkoACakI

Kis német RAP a porke panameráról. Mondjuk én nem biztos, hogy pont az egyik legrondább porschét venném elő menőzős kliphez, de végülis csináltak már ennél rosszabbat is a németek.
Mondjuk abban igazuk van, hogy deutsche luxus limuzin.
A Discovery a túlélés mellett egy dologban tuti kurva erős: az autós műsorokban. Amíg kint nem jártam két ilyen dokureality forgatásán (lesz róluk cikk), engem kevésbé izgatott fel az, ahogy olajos kezű, kék kezeslábasban a fejüket elgondolkodva vakaró fazonok összeraknak egy…..
Amikor a Sony bejelentette, hogy a Netflix és az Amazon példáját követve a PlayStation felületét kihasználva saját sorozat fejlesztésébe kezd, méghozzá rögtön a Powers-adaptációjával, akkor kifejezetten szkeptikus voltam. Rögtön szuperhősös témával kezdeni egy hónappal a…..
internal_combustion 2015.03.18 04:13:53
@b.wayne:
ezt akartam kommentelni. :)
köszi
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
- Szóval a csajnál nem volt pénz, aztán mondta, hogy máshogy is megoldhatjuk – Yussef hevesen dugdossa a mutatóujját a másik kezéből formált lyukba. Az asztaltársaság röhög, én hüledezek, majd egymás szavába vágva lökik a történeteket. Nem értették, hogy miért akarok a…..
internal_combustion 2015.02.22 18:20:35
@vfo: ú, nagyon köszi. Így akkor már talán értjük is a cikket szerintem.
Belsőség Heti merítés 2015.02.22 08:49:13
A megbízhatóság mintapéldánya Átültem az Accordba és megmozgattam a váltót. OTT ELDŐLT MINDEN, de nem szóltam senkinek. Munkatársam is beült és hasonlóan kezdte. Rám nézett... tudtam mi játszódik le benne, hiszen 1 perccel előtte én is átéltem. Jó volt, szép volt,…..
Angolul van, de muszáj kirakni, teljesen lezsibbadt a fél oldalam a hülyeségtől. Baszki, ennek nagyon nem jött be a Jurrasic Park, pedig...SZóval ez az egzaltált, lenőtt dajeres kócbaba nöszési dühtől vezérelve bizonyítja be minden tudósnak, régésznek és őskutatónak, hogy…..
internal_combustion 2015.02.17 00:19:31
A fenti előzetes láttán szerintem épeszű ember nem fizetne pénzt az Unbreakable Kimmy Schmidt című sorozatért, de a Netflixnek úgy látszik megért pár milliót, mert hamarosan be is mutatják. A sztori szerint egy világvége-szektát lefülelnek, és így kiszabadul a föld alól egy…..
internal_combustion 2015.02.06 01:52:18
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
internal_combustion 2015.02.06 00:28:53
Két éve történhetett: 9 óra körül mentem haza a 62-es úton. Átlag magyar főút (értsd: jó szar). November volt. Hideg, sűrű köd (tényleg sűrű) és még szitált is valami szar. Nem nagyon lehetett látni, úgyhogy minden autós kb 50-60-nal közlekedett. Én is. Na és ahogy így kb 50-nel vágtam nagy magányosan a ködöt magam előtt, egyszercsak nem messze tőlem megláttam egy köröző zseblámpát kb a sávom közepén. Azt hittem szuicid rendőr. Miközben a féken állva, négy álló kerékkel csúsztam az aszfalton a fény felé azon gondolkodotam, hogy mennyire ökör rendőr az amelyik ilyen időben képes kiállni igazoltatni vagy akármit is csinálni. Aztán amikor elmentem mellette, mert megállni nem tudtam, akkor láttam, hogy egy biciklis az. A főúton. A sáv közepén. Mellény és lámpa nélkül. Éjszaka. A hidegben. A ködben és az esőben. Miután kiku****anyáztam magam és magamhoz tértem, rájöttem, hogy az volt emberünk taktikája, hogy az egyik kezével fogott egy zseblámpát és a háta mögött tartva világított hátrafelé. Persze azért így nehéz lehet kilométereket cangázni, főleg abban a remek időben, szóval ezt csak akkor kezdte el, amikor meghallotta, hogy jön egy autó mögötte. Mindegy. Remélem hazaért.
Egy hét múlva persze résen volt a traffipax kft és le is csaptak az igazi veszélyeztetőre (rám), mert 63-mal hajtottam lakott területen, egy gyárkerítés és egy kukoricatábla között fényes nappal. Persze tudom, jogos volt, de akkor is érdekes történet :)
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
internal_combustion 2015.02.04 20:08:11