Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruffian

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog…..
Kedves utasaink! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket és állítsák üléstámláikat függőleges helyzetbe, felszállunk. A vészkijáratokat a szárnyak mellett jobbra és balra találják, de nem lesz rá szükségük, mert ami most következik, az egy igazi deluxe House epizód, és…..
A héten emlékeztetőül megnézhettük W. mama és Jessica pafonraszegezett-lángrakapós halálát. Szép kis összeállítás. Na mindegy, ami megtörtént, az megtörtént, nincs mit tenni. Vagy mégis? A testvérek szökevényi minőségben is fáradhatatlanul dolgoznak, most épp egy dzsinn…..
Ruffian 2008.03.14 06:59:13
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
Ruffian 2008.02.26 04:27:43
www.imdb.com/name/nm0001803/bio

gondolom, már megnéztétek. Van 2 gyerkőce és felesége, aki teljesen illik hozzá:)
amúgy én is bírom ezt a pasast.
Már akkor sejtettem, hogy ez jó rész lesz, amikor az emlékeztetőben csupa olyan jelenetet vágtak nekünk össze, mikor Dean és Sam szívatják egymást és válogatott kedvességeket vágnak egymás fejéhez. És tényleg. Vicces volt, kár ha valaki lemaradt róla. És Dean megint…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
Régebben még sokat beszélgettem emberekkel arról, hogy "milyenek is a cigányok". Ebből az esetek nagyobbik részében parttalan vita kerekedett, mert míg én arról beszéltem, hogy a magyarországi cigányság nem bír olyan homogén jellemzőkkel, amelyek alapján bármiféle…..
Ruffian 2008.02.03 10:07:43
Én általános iskolás koromban semmifajta előítéletet nem éreztem, vidáman vittem a házifeladatot az állandóan hiányzó cigány osztálytársnőmnek, sőt, ő pedig megígérte, hogy odaadja a szekrényük tetején tartott egyik porcelánkutyát (skót juhászt ábrázolt és mivel nekem is olyan volt igaziban és emiatt imádtam, még lelkesebben vittem a házit). Amikor hetek múlva megkérdeztem, mi van az ígérettel, megfenyegetett, hogy "40 cigány fog várni az iskola előtt".
Emellett, volt, hogy minden különösebb ok nélkül belerúgott egy cigány a lábamba, miközben a vonaton aludtam; fényes nappal kilopta a pénztárcámat (kb. 20Ft volt benne) a zsebemből, majd mikor vissza akartam kérni egyre többen gyűltek körénk és kissé szorongatva éreztem magam; egy vonaton rágyujtottak, a tiltás ellenére, kaller figyelmeztetése semmi, majd mikor leszálltak, az egyik roma előkapott egy kést és fenyegetően hadonászott vele, hogy így merjen szólni bárki; elkezdte egy cigány simogatni egy barátném fenekét a Délinél, miközben a csaj jegyet vásárolt - azt hittem, szétrúgom a fejét.
Egy pályaudvaron odakiáltott nekem egy kövér cigány, hogy "adj egy százast". Erre én "Mire fel?" . Válasz: "hát aggyá." Én: "Bocs, de nem". Válasz: "az legyen az utolsó falat, amit lenyelsz, hogy dögölj meg" stb., stb.
Erről ennyit. 28 évem alatt nem inzultáltak különösebben, de ha igen, akkor azt CSAKés KIZÁRÓLAG romák tették. Pedig eredendően nem volt bajom velük (7-8 éves koromig..)És még ezek is kismiskák azokhoz képest, amik történtek másokkal.
Ezt bizony jól eltervezték, csakhogy a reklám egyik verbális mélypontjára utaljak. Hogy őszinte legyek, én már alapvetően a holland biztosító kampányának alapkoncepcióját sem értem. Odáig még rendben lenne, hogy a vállalat logójában van egy stilizált oroszlán, és szeretnék,…..
hogyvolt House 3x06 - Que sera sera 2008.01.10 13:40:00
A House kontra Tritter meccs 2. menetéhez érkeztünk, de hetibeteg is van természetesen, aki megközelítőleg egy bálna testsúlyával rendelkezik, és éppen egy tűzoltókülönítmény távolítja el a lakásából, és tennék egyenesen egy XXL-es koporsóba, amikor egy szerencsés…..
Remélem, az ünnepek alatt mindenki Blackaddert, Maybe Baby-t és Ég velünket nézett (így barátok közt az se szégyen, ha egy kis Stuart Little is becsúszott), végül is valamivel enyhíteni kellett a House-elvonást, de szerencsére ma kedvenc háziorvosunk és csapata végre visszatért.…..