Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaliBoy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
BaliBoy 2016.11.10 06:48:50
@kószák egyike: Ezen meg vagy lepődve? Pedig több ezer éves teória: "Kenyeret és cirkuszt!"
A mai napig működik.
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
Na, ezzel az évaddal utolérjük, sőt, bizonyos tekintetben le is hagyjuk a könyveket, és ha Martin nem siet a hatodikkal, a tévéből ismerjük meg a a végkifejletet 2017 körül. Az előzetes odaver persze.   ..
BaliBoy 2015.03.10 12:55:08
@sélli_: Attól tartok, hogy ebben a másfél percben el is lőtték az éved összes csata jelenetét... :)
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Új MÁV blog Lopás a Tiszain 2008.04.09 09:45:06
A Keletiben folyamatosan figyelmeztetnek a tolvajokra. Miskolcon nem teszik? Bár nem figyelmeztetni kellene, hanem fokozottan felügyelni. A vasútőrök ne szotyizzanak, hanem cirkáljanak. Ideje lenne  megszüntetni a Keletiben is az arab seftelést. Illetve a nagyobb pályaudvarokon jó…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..