Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bisbiglio

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre szólok, a mai poszt rövid lesz, de néha ilyen is előfordul… Annyi mindenesetre kiderül belőle, hogy nem is olyan bonyolult kijutni az osztrák fővárosba, persze sokat segít, ha az ember fiatal egyetemista és beszéli a nyelvet. Ilyen szempontból kissé ellenpontja az egyik…..
Bisbiglio 2014.02.14 11:09:51
@zöldeketbeszélek:
Szia!
A családi hátterem ebben a cikkben nem releváns, ahogy az általam említett házaspár sem arra hegyezte ki a történetét.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Bécsbe önerőből jutottam ki, mivel sem pénzt, sem munkát, sem szállást nem kaptam senkitől a két szép szememért.

Szerintem ha valaki külföldre megy, jól teszi, ha előtte megszervezi. Nem hiszem, hogy ez egy olyan döntés, amit egyik napról a másikra hozunk, így lehetővé válik legalább részben felkészülni.

Azért írtam meg, hogyan kerültem ki Bécsbe, mert 23 éves vagyok, mit a korábbi cikkben említett pár, és szerintem feleslegesen sok kört futottak le ahhoz képest, amennyi szükséges lett volna. Egy olyan nyomasztó képet festettek Bécsről, amin változtatni akartam.

Nem az exhibicionizmus vezetett, hanem csak akartam egy olyan történetet elmesélni, ahol kivételesen elég sok minden gond nélkül ment.

Sajnálom, ha arrogánsnak látszik az írás, csak egy biztatásnak indult.