Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gúnyolódó közös képviselő

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az egész vasárnapi zárvatartós mizéria eléggé kontraproduktívnak tűnik politikailag a kormánypártoknak. Eddig nem volt szokásuk direktben a többségi vélemény ellen menni. A legújabb zseniális húzásuk azonban keresztbe veri a mégoly erőltetett kommunikációs maszlagot is.…..
gúnyolódó közös képviselő 2015.04.01 15:05:21
@Jahno: Húsvét vasárnap eddig sem voltak nyitva a boltok. Mondjuk a benyakúton azért lehetett szendvicset, üdítőt, sört venni.
 A Simicska-Orbán háború nem véletlenül ért éppen most robbanáspontra. Simicska befolyását hétről hétre igyekeztek csökkenteni a legutóbbi választási vereség óta, s befolyásában médiabirodalmának is jelentős szerepe van. Jó ideje tudni már ugyanakkor, hogy a kormány…..
gúnyolódó közös képviselő 2015.02.09 08:26:36
@Dr. Sör Kálmán: remélem, majd csak a közös cellájukban
Nem mindennapi relikvia került a birtokomba ma a parlamenti ülés lezárulta után. Bevallom órák hosszat szemeztem vele. Ott maradt ugyanis szemétként a miniszterelnöki asztalon. Aki nem ismerné a mai történéseket: Szakszervezetek forgalomkorlátozó tüntetéseket szervezetek.…..
Vágjunk a közepébe: az észak-koreai rezsim gyakorlatilag rabszolga-kereskedelmet folytat a saját országának lakosaival. Nem sokkal jobb persze a befogadó Katar sem, amely szemet huny az egész fölött és kihasználja a rendszer előnyeit. Észak-koraiak (tíz)ezrei dolgoznak a katari…..
Még az önkormányzati választási kampány hajrájában, mintegy hangulatjavító intézkedésként teljesítették a jámbor belvárosi polgárok egyik régi kívánságát. Négy éve kérték, hogy legyenek végre padok a Múzeum körúton: most aztán jól megkapták. És mert kampányban…..
Na helló, megjöttünk! L. Simon miniszterelnökségi fő ideológus úr megfejtette mit kell csinálnunk, ha a beszűkült tankönyvpiacon kapható nevetséges szarokkal küzdést már rohadtul unjuk:  " Gyönge tankönyvek eddig is voltak, de ha valamelyik nem tetszett a tanárnak,…..
Mostanra kevesen vannak Magyarországon azok, akik szerint a Fidesz nem csalta el az áprilisi választásokat. Bár a kormánypártot a tények és a számok nem hatják meg, mindenki másnak azonban érdekes lehet mindaz, amit az EBESZ  (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet)…..
Ma közölte Lázár János, hogy Az RTL Klub egy korrupt vállalkozás. Én hiszek neki. A korrupcióhoz két elkövető szükséges. Jelen esetben az RTL Klubot nevezte meg korrumpáltként a miniszter úr. Véleménye szerint az RTL Klub eddig nem fizetett adót (!), cserében nem közölt olyan…..
gúnyolódó közös képviselő 2014.06.20 19:59:58
@bkkzol: " Ha meg nem tetszik akkor irány Hamburg! Biztos érdekli őket a Barátokközt... "
Az itthoni frekvenciára meg lesz érdeklődő tutira...
DJ egy érdekes apróságra hívja fel a figyelmünket. Nem elég ugye, hogy 1-2 órát kellett az átjelentkezőknek sorbanállni, sokukat egyszerűen hazazavarták azzal a szöveggel, hogy adataikat "nem vezették át": Nem értem miért nem találkozom említésszinten sem azzal a ténnyel…..
gúnyolódó közös képviselő 2014.04.07 11:51:48
Világszenzáció: hazakerültek a Seuso-kincsek cím fogadott a Magyar Nemzet honlapján, amit mostanában azért olvasgatok, hogy megértsem a barátaim és a családtagjaim látásmódját. A cikkből kiderül, hogy visszaszereztük, hogy hazakerültek, és hogy szenzáció. Egy kommentelő…..
Vastagbőr Durvul a kampány 2014.03.26 09:35:00
Átadni, átadni, átadni.Szalagot átvágni. Szalagot átvágni. Szalagot átvágni.Jobban teljesít, jobban teljesít, jobban teljesít.Orbán Viktor megnyomja az utolsó 12 napot, ma reggel a 3200. (!) nyerges vontató van soron. ..
gúnyolódó közös képviselő 2014.03.26 14:09:16
A friss adatok alapján nagyon jól jártak azok, akik a kormány kényszerítő erejének ellenére magánnyugdíjpénztáruknál maradtak: a tavaly mind az önkéntes, mind a megmaradt néhány magánnyugdíjpénztár nagyon szép hozamokat tudott felmutatni. A Budapest Országos Kötelező Mnyp.…..
A Kossuth téri fakivágások arroganciáját teljes valójában éppen a jogellenességet megállapító határozat mutatja meg. Ez a kisember tehetetlensége: akkor adnak igazat neki, amikor az igazával kitörölheti a fenekét. A tér átadásával egy időben rendre derülnek ki az…..
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..
Miután a Fidesz nyolc évnyi szocialista kormányzás után hatalomra került, sokan sok mindenre számítottak, de arra az ámokfutásra kevesen gondoltak, ami végigsöpört az elmúlt négy évben. A kétharmadtól mindenki (így a befektetők is) stabilitást és a gazdaság…..
A vasárnapi rántott hús emlékének ízével a számban, olvasom, hogy Orbán nem vitázik, mert Simon Gábor. Belátom, a hír nem kicsit tendenciózus címe ellenére, a Fidesz vasárnapi ebéd idejére időzített közleménye a nevetségesség és szánalmasság felső határát egyidejűleg…..
A Fidesz nemcsak a választókerületeket alakította a saját érdeke szerint. A választási törvénnyel megkönnyítette a listaállítást és a listát állítókat százmilliókkal jutalmazta. Ezzel nem csak a kormánnyal elégedetlen szavazótábort aprózza, hanem olyan troll-pártok…..
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
gúnyolódó közös képviselő 2014.03.11 11:37:19
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Jaj, de izgulok, hogy mi lesz a pálinkaszabadságharc vége: megszűnik-e a szeszipari rezsicsöki vagy győznek a kurucok. Azért nagy reményeket nem kell fűzni a dologhoz, az új bagázs szépen elkezdheti radírozgatni az eu-szabályokat sértő passzusokat. Félreértés ne essék, a vita nem…..
A szerkesztőségünk birtokába jutott dokumentum sorvezetőként segíti a kormánypárti politikusok kampányát. Íme, a központi beszéd vázlata. Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Rezsi. Rezsi, rezsi, rezsi. Simon, rezsi, rezsi. Rezsi, Simon, Simon. Simon, rezsi,…..
gúnyolódó közös képviselő 2014.02.20 08:09:19
Nem fogy a tarsolylemez? Nem kelendő a rovásírásos Egri csillagok? Nem viszik a csodaszarvasos, nagymagyarországos autómatricát? Nyilván a Ferenciek tere felújítása tehet minderről: Bencsik András boltjának 3 milliós kártérítést szavazott meg az V. kerületi…..
Emberek, vállalkozások ezrei mennek tönkre, és közben nem fehérül a gazdaság. Harc ez is a kormány részéről. Több mint négyszázezer online pénztárgépről van szó, ugyanannyi kisvállalkozóról, kereskedőről és a családjukról, no meg az alkalmazottaik köréről. Másra…..