Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fordjee

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor fogadsz, egy dolog mindig jusson eszedbe: a lehetetlen nem létezik! Ezért tenni kell gyakran a meglepiket is kombival. (Derbi)..
Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll. (pókerarc)..
fordjee 2017.12.07 20:49:28
@fordjee: Nem kell ezt túlkombinálni, ilyen habkönnyen lehet nyerni 60 papírt:) Ha az esti bejön, az még 3 mila, sok esélyt arra azért nem látok.

Mára megvagyok, azért egy 10-es megy még a new orleansra 1,95-ért. Csak hogy holnapra is meglegyek:)
Attól hogy egy tipp jól néz ki, még nem biztos hogy nyerő is ! (pitör)..
A fogadásban a nyereség olyan, mint a hal! Ha kis halra vadászunk, maradjunk a sekély vízben! De ha azt akarjuk, hogy a nagy halat is utolérjük, muszáj mélyebbre mennünk! (BlackBarry73)..
Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy (Thomas Alva Edison)....
Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog....) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban…..
fordjee 2016.04.23 22:40:20
@looking4: Szerintem esélytelen újraírni, a foglalót, előleget már rég átutaltuk. Hitel is lenne, azt nem említettem, azt el is fogadták. Sima lakáshitel. Minden papír a banknál van már, számlákon rajta a dátum, ezt már szerintem nem lehet újra csinálni. Ráadásul a kivitelező sem fog várni évekig, tudom, milyen világban élünk...
Lakástakarékot is fizetek , nem is szándékoztam félbehagyni, az is be lett volna törlesztve 2 év múlva a hitelbe. Szép terveink voltak.
Abban bízok, hogy akik elindították már, azok megkapják. Mielőtt ezt kitalálták. Attól tartok meg fogok vadulni, ha elveszítünk mindent.
Egy másik fórumon írt valaki, hogy 5 miláért vett egy telket ami osztatlan közös tulajdonú, rengeteg bankot végigjárt, hogy rendben van-e így, mindenhol azt mondták, hogy persze, mehet rá a Csok, ment beadni a kérelmet és akkor már nem mehetett rá. Szóval egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyet megcsinálni, így lenullázni embereket.
fordjee 2016.04.23 23:01:40
@looking4: Köszi, ebben bízom én is.
Mondjuk ez nekem jó lenne, de aki vett már telket, és most menne intézni, azt nem vígasztalja ez.
Szép lassan rámegy az egészségen, asszonyt inkább nem is terhelem ezzel részletesen, mert azonnal megszülne.
Mielőtt belevágnánk, először is szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, amit a 4. rész kiposztolása után kaptam tőletek. Három olvasómtól is kaptam könyvajánlatot (mármint kölcsönadásra, nem úgy, mint J.K. Rowling :D), kettőtökkel találkoztam is, és annyi…..
FIGYELMEZTETÉS! Még soha nem írtam olyan posztot, ami szerintem korhatárosnak minősülhet, de most előre szólok, hogy ezt a fejezetet – mivel a benne levő szöveg és néhány kép egyesek számára felkavaró lehet – gyengébb idegzetű olvasóimnak, valamint 16 éven aluliaknak nem…..
Sziasztok! Akkor jöjjön az új rész, unalmas hétfő reggeli melóhoz, előadáshoz, körúti és autópályás dugóhoz! :D Ott hagytuk abba, hogy a Lusitania felkészült a még ki sem tört háborúra; előkészítették a fegyverzetet, megrendelték az ágyúkat. Az átalakítások…..