Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőwy Árpád

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifulladni látszik az illiberális lendület Törökországban. Habár a választásokat megnyerte az országot 13 éve egyedül vezető Igazság és Fejlődés Pártja (AKP), a megszerzett mandátumok arányát tekintve nem érte el a kormányalakításhoz szükséges abszolút többséget. Ezzel…..
Lőwy Árpád 2015.06.09 22:26:23
@freehckr: a törököknek figyelni kell arra, hogy az EU csatlakozásra legalább matematikai esélyük legyen. Orbán már bent van. ez a különbség.
A Fidesz által támogatott szegedi polgármesterjelölt vígan kampányolhatott a rektori hivatalban a felsőoktatási ipari együttműködésről szóló sajtótájékoztatón, noha jelenleg semmilyen választott tisztsége vagy olyan tevékenysége nincs, ami alapján lett volna ott…..
Lőwy Árpád 2014.10.05 10:53:17
A magyar kormányzat és a civil szervezetek között létrejött konfliktus részletei mára valószínűleg mindenki számára ismertek, így nem kívánom ezeket újra bemutatni. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy rámutassak azokra a kommunikációs félreértésekre és baklövésekre, amik az…..
Lőwy Árpád 2014.06.24 13:01:13
@maxval, a gondolkodó birca: inkább arra válaszolj, van jelenleg nem-ellenzéki "civil" aki nem kap pénzt az államtól?
Dinamó Műhely Az utolsó roham 2014.06.20 16:49:46
Minden újságolvasó ember tudja, hogy a kormányzat egyik szerve, az ún. KEHI vizsgálatot indított azok ellen a nem kormányzati szervezetek (NGO-k) ellen, amelyeket a norvég állam támogat anyagilag, illetve az ellen a magyarországi alapítvány (az Ökotárs) ellen, amely a pályázati…..
Lőwy Árpád 2014.06.21 11:40:38
@maxval, a gondolkodó birca: na ne hülyéskedj már. a tőkekoncentráció jelenlegi állapotában egészen pontosan arra van pénz, amire azt mondják: van rá pénz.
egészen pontosan az a helyzet számolódott fel, amikor állampolgárok fenn tudnak tartani egy kezdeményezést, többé nem tudnak.
a külföldi kémezés meg remek ostobenkó herpegés. meg tudja mondani, miféle imperialista céljai vannak Norvégiának Magyarországgal?
Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár a múlt héten hivatalos facebook oldalán is elbúcsúzott a kormányzati munkától, összegezve az általa legfontosabbnak tartott eredményeket. Elég hosszú, a facebookra szkennelt formában feltöltött levelét most itt is közöljük. Majd…..
Lőwy Árpád 2014.06.20 14:52:53
@Online Távmunkás: a remény hal meg utoljára! egyébként mikor is volt tényleg ilyen utoljára???
Jobbegyenes Éhezők viadala 2014.06.12 13:29:51
Hol a fészkes francba voltatok ti, lelkes antiglobalista, antifasiszta, szociálhipszter európai értelmiségiek, amikor a 90-es évek forrongó Vad Keletén eladták a közműveket, szétlopták a gyárakat, privatizálták az üzemeket, tönkretették a vidéket? Miért nem alkottatok és…..
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
Írásunkat technikai okokból átmenetileg itt olvashatod el...
Lőwy Árpád 2014.06.01 19:55:34
@Istóczy Győző: majd a kuruc.info kiteszi, ugye?
Econovum-napot tartunk ma, úgy tűnik. Két kolléga már írt egy alapos cikket a diplomagyár képzési rendszeréről, és máris itt az újabb ügy. Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével…..
Lőwy Árpád 2014.02.27 19:57:52
@Húsleves: csak nehogy ti ordítozzatok megint, mint 2002-ben. mi is történt? elfoglalták az orbánisták az Erzsébet-hidat Butaházy vezérletével. sikerült már bizonyítani a választási csalást? most mire számíthatunk? Sz. Feriékre?
Egy tanártól kaptuk ezt az emailt. HÁLAADÁS avagy miért vagyok én hálás a jelenlegi oktatásirányításnak Mindig, mindenhol csak azt olvasom, hogy a különböző iskoláknak miért nem tetszik a KLIK működése. Senki nem ír semmi konkrét információt, ezért én vállalkoztam rá,…..
Lőwy Árpád 2014.02.13 22:32:11
@Béka53: ha a Fidesz hatalomra került volna Hollandiában, már átírta volna ezt a 100 éves stratégiát, és a gátat az ártalmas EU felé a szárazföldi határokra helyezte volna át. amikor a mélyföldeket elönti a tenger, Orbán, Pintér és Bakondi egy yachton tartana sajttájékoztatót arról, hogy a vizet az EU ármánykodása ellenére legyőztük. Aki mást állít, azt bepereli.
Lőwy Árpád 2014.02.13 19:47:58
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: mennyi cinikus, kioktató barom! :DDD remélem nincs gyereketek mos a közoktatásban.