Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shred

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitartás, akaraterő és alázat. Talán a három legjellemzőbb tulajdonság, amellyel leírhatók a fogyatékkal élő, mégis a sportot versenyszerűen űző emberek. Nick Scott története után a motivációt olyan szinteken is megismerhettük, amely egy egészséges ember számára…..
Shred 2014.06.02 10:41:15
Érdemes megnézni a weboldalát is:

fitnessunarmed.com/

Néhány héten belül állítólag lesz ent videó az edzéstervéről is.
Ismeretlen fotós által készített képek a hatvanas évek elejéről, közepéről...
Először indítsa el ezt a hangfelvételt, majd dőljön hátra és görgessen lefelé. Jó szórakozást kívánunk! Ha Ön is megkívánta a fagylaltot, nyomjon a poszt végén egy like-ot!      ..
Ez tényleg már megint mi?? A sok hülyéskedés után végre itt az első komcsi kampányfilm valami komolyság Alekosztól. Sok ismerősöm van az iWiWen, meg sok erdő mellett mentem el kocsival, de komolyan mondom, soha nem láttam még embert így  kiállni Magyarország összes…..
Saci megoldotta, hogy soha többé ne kelljen az ELMŰ-nek késedelmi díjat fizetnie: Pár hónapja az ELMÜ (budapesti elektromos művek) levált a Díjnet rendszeréről. Kialakítottak a saját oldalukon egy online fizetési felületet, amely közel sem olyan  kényelmes, mint az előző,…..
Ezért muszáj minden alkalommal közvetlenül vásárlás után megnézni a blokkot: Ma beugrottam - bárcsak ne tettem volna - a Sparba pár péksüteményért. Siettem, így bár soknak tűnt a fizetendő összeg, sajnos nem néztem meg a blokkot. Utána még posta, gyógyszertár, majd aztán…..
Görnyedünk a villamoson, gyaloglás közben, munkahelyen, előadóban, aluljáróban várakozva. Amerikai kutatók szerint az okostelefon-, laptop- és tablethasználat közben felvett, egyáltalán nem egészséges testtartás nagyon elterjedt a fiatalok között. Sokaknak biztosan ismerős az…..
László nem szeretné visszaküldeni 11 ezer forintos zongoraszékét 12 ezer forintért Szlovákiába. Bár elvileg a cég visszautalja neki a csomagküldés árát, majd 30 munkanapon belül a vizsgálat után, de ha mégsem? Kb 4 hete vettem egy zongoraszéket a muziker.hu oldalon. A 4.…..
Robi talált egy az időjárás viszontagságainak ellenálló muffinfajtát Gödöllőn a Glutelixír Táplálékboltban, ami két hónappal a lejárt szavatosság után is hibátlanul néz ki: A mai napon vásároltam a gödöllői Glutelixír Táplálékboltban többek között egy dobozos…..