Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotty

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
szotty 2014.05.22 00:07:14
@pocokman: Na jah csak írja hamarjában mert mi is tudni akarjuk
+lehet, hogy tudja hova akar eljutni csak azt nem hogyan :)
Braavos Hajót látunk felülről, ahogy bevitorlázik egy öbölbe, egy bazinagy kolosszus lábai között. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis, hogy a picsába építették fel ezt a nagyterpeszben álló, kétségkívül látványos szobrot az öböl bejáratához a braavosi zsiványok?…..
szotty 2014.05.13 12:24:30
@doggfather:
Alap esetben a vádló és a vádlott párbajozik az isten(ek)pedig azt hozzák ki győztesnek akinek igaza van
Mint láttuk már az első évadban ha valaki elég hatalmas hozzá vagy valamiért nem vívhat meg (nem akar/nő/törpe/sebesült) akkor választhat egy "bajnokot" maga helyett (rossz sorsú Ser Vardis Egen, Bronn [illetve eredetileg Jaime]) már ha van aki vállalja helyette :)

A Vasbank nem izgatja magát mindenféle trónviszályokkal amíg van aki fizet nekik, ha netán valaki elfelejt fizetni akkor meg nem felszólítást szoktak küldeni hanem bérgyilkost. Davos arra világít rá, hogy ha Tywin netán nem akarna/tudna( hirtelen elhalálozás okán) perkálni akkor a legjobb esélyük Stannis aki ugye lovagot (sőt mostanra főurat) csinált belőle mert kaját csempészett neki Viharvég ostrománál viszont a csempészésért az ujjait is levágta szóval baromi korrekt egy fickó. Úgy tűnik ez meggyőzte a bankárokat mivel adtak neki(k) lóvét