Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prolibarát (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar társadalomnak azon tagjai, akik még követik a politikai mindennapokat, azokat már szépen beoltották nejlonszatyikkal, Nokia-dobozokkal, táskákkal, bőröndökkel, taxis Gyuszikkal, aztán megint nejlonszatyorral, 10%-os visszaosztásokkal, kedvezményes nyaralásokkal és ingyenes…..
Prolibarát (törölt) 2014.03.11 17:50:08
Ha baloldal vezetői tudtak Simon Gábor maffiózó énjéről, akkor azért kell azonnal menniük, ha nem tudtak róla, akkor meg azért kell rögvest eltakarodniuk. De az a legszomorúbb az egész történetben, hogy mindezek ellenére lesz több mint egy millió ember, aki április 6-án rájuk…..
Prolibarát (törölt) 2014.03.11 08:40:34
Prolibarát (törölt) 2014.03.11 09:22:13
@Béla: Mekkora sara lehet a többieknek?
Meg fogjuk tudni!
Beszélni fog Simon, amikor kérni fog rá az ügyész 20 évet.
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
Prolibarát (törölt) 2014.03.08 10:31:04
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
bircahang Ukrajna – térkép 2014.03.03 18:18:00
Ukrajna területi fejődése   Fekete vonal = jelenlegi országhatárok   Piros vonal = Ukrajna jelenlegi határai Világoszöld: Ukrajna területe a XVII. században, az Oroszország általi bekebelezés előtt Sárga: Lenin által átadva Ukrajnának (1922) Narancs: Sztálin…..
bircahang Visszanyalt a fagylalt 2014.03.02 13:13:00
A pár oroszellenes ukrán oligarcha által irányított kijevi puccs kezd kifulladni. A kezdeti lelkes nyugati támogatás, mely elsősorban magánalapítványokon keresztül történt, de a puccs győzelme után azonnal nyílt kormányzati támogatassá alakult, most kezd visszahúzódni. Az USA…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Tíz rövid ok. 1. "Fizessenek a gazdagok!" Az egykulcsos SZJA elleni demagóg kampány miatt. 2. "Magánnyugdíjak lenyúlása" A magánnyugdíjak államosításának hazug, demagóg kommunikálása miatt. 3. "Románok, szlovákok, ukránok, szerbek" A határontúli magyarok elleni…..
Prolibarát (törölt) 2014.02.27 10:08:20
@14,99%: Így van! Amíg néhány száz szélsőséges liberális, rettegéssel és gyűlölettel átitatott beidegződései határozzák meg a „demokratikus ellenzék” gondolkodását, addig nem lesz semmi esélyük.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Prolibarát (törölt) 2014.02.22 10:39:06
@tobeor: Teljesen más lenne a helyzet, ha a TASZ munkatársaként, és nem belügyminiszeterként mondta volna ezt.
Prolibarát (törölt) 2014.02.22 10:46:24
@tobeor: Nem akarom megszabni. Egyszerűen szereptévesztésnek tartom, ha egy belügyminiszter bűnözőket menteget.
Egy belügyminiszter legyen rendpárti.
Egy TASZ munkatárs küzdjön a szabadságjogokért.
Fordítva mindez eléggé disszonáns számomra.
Prolibarát (törölt) 2014.02.22 10:57:29
@DezInf: Pintérről sincs jó véleményem, de ez a poszt történetesen Kunczéról szól, ezért írtam róla.
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..