Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasútlhíd

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A putyini külpolitika két okkal magyarázta kezdetektől az Ukrajna elleni orosz támadás szükségességét: egyrészt az Ukrajnában élő oroszok védelmének kényszerével másrészt a NATO terjeszkedésével (mely terjeszkedés azzal fenyegette Moszkvát, hogy Ukrajnát is felveszik a nyugati katonai szövetségbe,…..
vasútlhíd 2023.02.05 18:03:52
@Boldeone2: A nyugat kényszerítette ránk az internetet, hogy hazug propagandáját terjeszthesse.
vasútlhíd 2023.02.05 18:10:05
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ А GYÚRCSÁÁNY!: Összekevertem a nickeket.
Nincs neve igazából ennek a mozgalomnak még, egyesek szemében nem több mint „visszatérés a normalitáshoz”, mások számára viszont kő-konzervatív felfogásúak ligája. Az ilyen rendszerek jellemzője kicsiben és nagyban is, hogy hangsúlyozottan ismeretségi alapon működnek (el sem tudnak képzelni a…..
vasútlhíd 2022.06.05 13:49:01
@Nancsibacsi: Beszarás! Ha már ilyen csicska vagy, akkor miért nem ajánlod fel családod nőtagjait a fidesz frakciónak? Képzeld mekkora megtiszteltetés lenne, ha a feleséged balkézről született gyereke apucinak szólíthatná a fideszes képviselőket!
A politikai demagógiában egy gyakori szitokszóként használatos a "náci" és a "fasiszta" jelző az ellenfél teljes lejáratására, azt próbálva rásütni, hogy a múlt századi katonai diktatúrákra jellemző módszereket alkalmaz. Sőt, az ellenfél ezen a ponton számukra már ellenséggé válik. Hivatalos…..
vasútlhíd 2022.05.18 20:52:15
@Ekrü: Nem támaszt alá semmit. Kurt éppen felmossa veled a padlót.
Miért létezik a tér és az idő? Merthogy nem léteznek, azért! Megjelent egy riport ezzel a James Orr nevű filozófussal. Általában fenntartással fogadom a filozófusokat, hisz annyi "rossz filozófia" van a világban, hogy igazából már szinte lehetetlen "jó filozófiát" találni, de ez a riport pláne…..
vasútlhíd 2022.05.13 18:59:57
@TanBá: - Az elmevírus kiüti az egyén elméjéből bizonyos területeken a logikus gondolkozást és helyette egyes dolgok ... bibliai szövegek, "Isten" ... "teremtés" ... "Jézuska" ... "egy Isten van" ... stb klónozására veszi rá. -

Egy újabb futóbolond? :-D
vasútlhíd 2022.05.13 19:27:51
@Le a spammerekkel: Brendel nem lehet. Az csak egy őrült, de nem ennyire hülye.
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
vasútlhíd 2022.05.01 06:28:46
@Boldeone2: A hitleri időszak csak addig volt demokrácia amíg voltak szabad választások.
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
vasútlhíd 2022.04.07 09:10:18
@Team Vincent: Érdekes megjegyzés tőled munkaidőben. Fura hogy valaki a munkaidejében foglalkozik más ember munkaidejével. De ebből is látszik hogy föléd nő. Kilistáztam a manus aktivitását. Kora reggeli, vagy késő délutáni, esti az összes kommentje.
Egyet találtam délutánit. Szóval miután beböfögsz egy ilyet, anélkül hogy utánanéznél, joggal mondja hogy okosabb nálad.
Valamit nagyon komolyan kéne vennie a miniszterelnöknek: A koronavírus elleni védekezést nem lehet az emberek vágyaihoz igazítani. Magyarán, a járvány elleni harc nem kívánságműsor. Orbán Viktor olyan területen kívánja felmutatni a demokratikus értékeket, ahol az a határozott központi akarat lehet…..
matyimentes Mondott valamit Orbán? 2020.09.14 15:33:57
Matyi mentes acsarkodás...
vasútlhíd 2020.09.14 23:43:06
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
vasútlhíd 2020.06.07 10:58:39
@Lucky Larry SiIverstein: "meg szopni is jobban tudok mint te..." - ezen én is jót röhögtem. De lehet tőle csak ennyi érv telik. :-D
vasútlhíd 2020.06.07 11:14:04
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Azt az apróságot ne felejtsd el, hogy a 4 százalékos IMF hitelt úgy fizették vissza, hogy 2013-ban nyakra-főre 5-5,6 százalékos kamattal dollár kötvényeket bocsátottak ki, több milliárd dollárnyit.
Javában dúl a nyelvi háború. Miniszterelnökünk mindig törekedett arra, hogy az ő szóhasználata terjedjen el a nyilvánosság fórumain. 2015-ben például a menekült vagy bevándorló kifejezés helyett bedobta a migráns szót, a vasfüggöny vagy kerítés helyett a biztonsági határzárat, a fizikai védelmi…..
vasútlhíd 2020.03.31 12:05:18
@yourmomtits: Ja, a saját képükre formált választási rendszerrel.
Szeretnék egy nézőpontot megosztani veletek a vírus kapcsán. Azt tudjuk, hogy több megoldással próbálkoznak jelenleg az egyes országok kormányai. Kettő van, amiről sokat hallunk: a nyájimmunitás kialakítása a terjedés lassítása, elnyújtása. Nem magyarázom el a lényegüket, rengeteg információ…..
vasútlhíd 2020.03.23 08:27:17
@rallus: Akkor minek Orbánnak különleges hatalom?
vasútlhíd 2020.03.23 08:29:33
@Koch Mária: És most mennyivel jobb ha kitiltogatod azokat akik a hülyék orrát a szarba nyomják, mert baromságokat írnak?
Hiába azonban a globális iparági előretörés, itthon a szakemberek mégsem számítanak arra, hogy úton-útfélen gigantikus méretű akkumulátortelepek nőnek majd ki a földből. Amennyiben nem csak papíron él az elképzelés, hanem meg is valósul a Magyarországra tervezett, hatalmas mennyiségű – alsó hangon…..
Heti képválogatás Szíriából [4.] Figyelem, megrázó képek!      A Török Légierő által lelőtt orosz Szu-24M közvetlenül a találatot követően. A vadászbombázó 17 másodpercig volt a török légtérben mielőtt - több figyelmeztetést követően - a TAF F-16-os gépei lelőtték. A pilóta és a…..
vasútlhíd 2018.04.30 13:24:43
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Az mikor volt? Mert én úgy emlékszem polgárháború robbant ki.
vasútlhíd 2018.04.30 13:26:02
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ilyen a hülyeséggel párosult aljasság arca maxval bircaman szeredőci szürke proletár.
vasútlhíd 2018.04.30 13:28:22
Szíriai polgárháború

A szíriai polgárháború 2011 márciusában kezdődött eleinte kormányellenes demonstrációkkal, a tunéziai események hatására. Az emberek a jelenlegi politikai elit autoritárius hatalomgyakorlása ellen tiltakozva vonultak utcára, de a demonstrálók kezdetben csak reformokat követeltek, nem rezsimváltást. A rendfenntartók erőszakos beavatkozása miatt a tüntetések zavargássá fajultak, majd a rendőrség éles lőszerrel lőtt az emberekre, a lázongások gyorsabb elfojtása érdekében pedig harckocsikat is bevetettek.

Novembertől a Rijád el-Aszad tábornok vezetésével megalakult SZSZH indított gerillaháborút a hadsereg ellen. A kezdetben kizárólag könnyűfegyverekkel rendelkező lázadók a szomszédos arab országok és Törökország hathatós támogatásával jelentős katonai erővé nőtték ki magukat, 2012 őszéig már az ország több települését ellenőrzésük alá vonták. A helyzetet azonban tovább bonyolította, hogy 2012 nyarán az ország északkeleti részén lakó kurdok milíciái is beavatkoztak a harcba, Aleppóig nyomulva előre. A kurd lázadók egyszerre kerültek összetűzésbe a kormányerőkkel és az SZSZH-val. Mindemellett a konfliktusnak erősen szektariánus jelleget ad az a tény is, hogy a helybéli keresztények és alaviták a többségben alavitákból álló Aszad-rezsimet támogatják, míg a lázadók többsége a szunnita lakosság soraiból kerül ki. A szélsőségesebb felkelők rendszeresen hajtanak végre támadásokat a keresztény és alavita közösség ellen, míg a hadsereg és a kormányt támogató Sabiha milícia az ellenzéket támogató szíriai települések lakossága közt rendez időnként kisebb-nagyobb vérfürdőket.

2012 júniusának közepére az ellenzék és a kormányerők közötti harc annyira kiszélesedett, hogy az ENSZ vezető személyei és az Egyesült Államok a felkelést már szabályos polgárháborúnak minősítették.[15]

A többségében szunnita felkelőket hivatalosan Szaúd-Arábia, Katar, az Öböl-menti államok, Törökország, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Franciaország támogatják. Nem állami szinten iraki szunniták, csecsenek, afgánok, nyugat-európai dzsihádisták harcolnak az oldalukon. E széles koalíciót főként Aszad megbuktatásának terve kapcsolja össze, de a vélemények eltérőek a későbbi rendezéssel kapcsolatban, nem utolsó sorban az Iszlám Állam felemelkedése miatt.

A kormányerők támogatása ennél jóval korlátozottabb, 2015 előtt elsősorban Irán és a libanoni Hezbollah nyújtott segítséget, ugyanakkor az Irak lakosságának közel 70%-át kitevő síiták szimpátiájára is számíthatnak. A 2015-ben kezdődő orosz beavatkozás, ugyanakkor nagy segítség a területei jelentős részeit elveszítő Aszad-kormányzatnak.
Rég írtam már, főleg rég írtam az ellenfelekről, de a mögöttünk hagyott hét hírei újra bizonyították, hogy az MSZP épp olyan, mint egy elefánt: nehezen tanul és könnyen felejt. Bár mára mindent elhomályosít Botka lemondása, ezt a cikket már előtte elkezdtem írni, de ma délelőtt kihúztam azokat a…..
vasútlhíd 2017.10.02 16:04:01
Tisztelt blogger!

@kvadrillio: ezen szövegét "MINDEN ELESETT ÖREGEMBERÉRT, EGY ZSIDÓT MEG KELL ÖLNI !" ne töröld! Fel kívánom ezért jelenteni közösség elleni izgatásért.
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
vasútlhíd 2016.09.06 15:00:33
@Macsó könyvelő: (4) A közterületen a rendőr a rendőri állomány védelme érdekében - a garázdák elfogására, elejtésére megengedett eszközzel - elfoghatja vagy lelőheti, ha a személyazonosságának felderítésére nincs közvetlen lehetőség
a) a rendőrt űző vagy a rendőrt megsebző garázdát, ha a rendőr sérelme másként nem hárítható el, továbbá
b) a garázdaság továbbterjedése vagy másként el nem hárítható támadás megakadályozása céljából a gyújtogatót vagy erőszakos cselekvőt.
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
vasútlhíd 2016.07.21 16:37:06
@Κara kán: Ez egy közismert hülye, ne foglalkozz vele!
Mit érdemes tudni, mielőtt bevállalod, hogy ott leszel a gyereked születésénél? Érdemes egyáltalán bevállalni? Milyen érzés ott lenni?  Nem fogok hazudni: a szülés kegyetlen, véres és fájdalmas thriller, de az a fajta, amit érdemes végignézni...
Az elmúlt években egyre többször találkozom olyan hajmeresztő törvénymódosításokkal, amelyek komolyan elgondolkodtatnak: hová lett a társadalmi ellenállás? Hová lett az az öntudat ami emberek ezreit vitte utcára alig egy évtizeddel ezelőtt, ami miatt az én generációm is élőben láthatott égő autókat…..
vasútlhíd 2016.07.14 13:35:10
@$pi$: Nem veszed észre hogy folyamatosan égeted magad?
Alimento Kólavész 2016.06.28 09:56:40
Egyik kedvenc szórakoztató humorportálom (Naturahirek) remek írást tett közzé a kóla káros hatásairól. Természetesen ettől is meghalunk, mégpedig olyan nagyon, ahogy talán semmi mástól sem. A kóla valamikor a rothadó kapitalizmus jelképe volt, ma népirtó gonosz multik csodafegyvere...
vasútlhíd 2016.06.30 21:15:19
@Meleg Sándor: A csávó belefutott a két tudós trollba, akiknek kedvenc szórakozásuk hogy lecsapnak a hülyeségeket beszélőkre és szétcincálják őket. Ők ezt élvezik. Mindenütt ezt csinálják.
Meg kell állítani a hazai és a brüsszeli baloldalt, mert elárasztják bevándorlókkal az országot! - fúj újfent riadót a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésében, hisz a migránsozás csodafegyverét nem kívánja kiengedni a kezéből. „Az előző szocialista kormányok ilyen…..
vasútlhíd 2016.04.22 14:11:44
@tralalala: Nem lettünk bevándorlás pártiak, te fasz! Csak Szélkakaskának meg a csak utolsó jelszóra emlékező birkáinak idézzük fel mi is volt a régebbi álláspont.
Nem akartam ezzel a 2017-es nyugdíjemeléssel foglalkozni, annyi más irritáló szarság van még. De sajnos a hülyeség megint szintet ugrott, ami mellett már nem nagyon lehet elmenni. Azon már csak a kávét fogyasztva töprengtem el - néhány bazdmeg, Miska közbevetésével - hogy Varga…..
vasútlhíd 2016.04.21 17:21:01
@szociál: Ja. Az EUSTAT székháza elé is kellene néhány plakát, hogy a magyar reformok működnek, nem leszünk gyarmat, Magyarország jobban teljesít, stb.
vasútlhíd 2016.04.21 17:22:14
@maxwall a Putyin csicska birca: Igen. Úgy kell érteni, hogy az EUSTAT álláspontja szerint a jelenlegi kormány hazugabb mint Gyurcsány.
vasútlhíd 2016.04.21 17:26:28
@maxwall a Putyin csicska birca: De hát ez a szokásos, hazudj, tagadj a végtelenségig.
Gyurcsány beismerte a hazugságait. Rábaszott.
Ügyvédi alapvetés:
A töredelmes beismerő vallomás két év letöltendő, a konok tagadás fél év felfüggeszett.
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
vasútlhíd 2016.04.17 09:06:40
@BircaHang Média: Figyelj, te önjelölt közíró! A felszólító mondat a magyarban felkiáltójellel záródik.
Ott kint Szófiában elfelejtetted ezt a Bratovan utcai gőzfürdőzések közepette?
vasútlhíd 2016.04.17 09:08:46
@macihagyma: A GDP 40 százalékát. Ez tény. Azt termelik Budapesten.
vasútlhíd 2016.04.17 09:02:50
@lavór: "Isten földi helytartója a pápa"
Nem kérlek. Isten földi helytartója Mészáros Lőrinc.
NemGogol Nyugi már! 2016.04.15 13:26:54
"Wild Bill" Hickok (James Butler Hickok) 1837 - 1876 "Szijjártó Péter elmondta: nonszensz a jelentés tartalma, és nonszensz az is, hogy Budapesttől több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van." ("Nonszensz" – Szijjártó nem hagyta…..
vasútlhíd 2016.04.17 08:12:38
@Nemfajtalan srác: Egy kis libsizés kell a libidód erősítéséhez? Nővel még nem próbáltad?
vasútlhíd 2016.04.17 08:18:16
@Krisz11: Hülyeséget beszélsz gyerek! Te voltál az a barom aki a dollár hiperinflációjával ijesztegetett, ugye?
Az adósság csökkenés csak egy trükk.

index.hu/gazdasag/2016/04/05/egy_vita_miatt_bukhatja_a_kormany_az_adossagcsokkentest/
vasútlhíd 2016.04.17 08:20:55
@Trompf: "Jelenleg csökken az adósság, nincs infláció, csökken a munkanélküliség,"

Az államadósság nem csökken.

index.hu/gazdasag/2016/04/05/egy_vita_miatt_bukhatja_a_kormany_az_adossagcsokkentest/

Az infláció azért alacsony mert az olaj ára a béka segge alatt van. Majd akkor nézzük meg amikor újra 400 forint lesz a benya!

A munkanélküliség érdekes, mert az 500 ezer külföldön dolgozót hova számoljuk? Találnának itthon munkát?
Végre itt a hétvége és ennek örömére egy újabb jóganacis válogatással szeretnénk kedveskedni Nektek, mert tudjuk, hogy mennyire szeretitek az ilyen sorozatokat. Na jó, bevalljuk: mi is! Induljon a tesztoszterontermelés és induljon a hétvége ezekkel a csodálatos lányokkal, akik élő bizonyítékai…..
vasútlhíd 2016.04.17 08:10:59