Regisztráció Blogot indítok
Adatok
COMPÓ

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kávé tea kakaó Kakaózni MENŐ 2014.05.18 11:53:22
Sokszor mennek el az emberek - köztük a Szerkesztőségünk tagjai is - kávézni, beszélgetni, vagy éppen csak meginni egy teát. De miért nem ülünk be egy forró csokira? Hívtad már el a barátnődet kakaózni? Egyébként is mi a különbség a forró csoki és a kakaó között? Ugye te…..
COMPÓ 2014.05.19 08:56:13
@varosi.panda:
Ott a pont!..Nem olvastam végig,és talán nem elég figyelmesen..
De ha lehetne ne gastro(ll)bloggerektől kérjetek szakvéleményt!:-)
G nem érti, mitől lett 6 repülőjegyének ára 54 ezer forinttal drágább egy másik időpontra átfoglalva, amikor igazából olcsóbbnak kellett volna lenniük. Ha az online járatmódosítás fejenként és járatonként 5700 forint x 6 odavissza, igazából még drágább is lehetett volna a…..
COMPÓ 2014.05.15 11:52:49
@ZF2: A szomorú az,hogy wizz flexel is így működik.
Barátnőm wizz flexes jegyét szerette volna át rakni egy másik időpontra.Észre vette hogy belépve drágább jegyet jelenít meg az oldal.
Nem gond gondoltuk,és át rakta a jegyeket egy másik időpontra,amit természetesen rögzítettünk egy szoftver alkalmazásával.
Sajnos még nem volt időnk a dologgal foglalkozni.
De hamarosan lesz rá.:-)
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Az a szolid 800 millió forint, amivel egy év alatt növelte Mészáros Lőrinc a vagyonát, három hellyel hozta feljebb a ranglistán a száz leggazdagabb magyar között mint a nemzet első számú gázszerelője. Azonban ha arról az oldalról közelíti meg az országban a havi…..
Cordon bleu sertéskarajból, hercegnő burgonyával és újhagymás rizzsel A nejem azt kérte, hogy a szombati ebédre Cordon bleu-t készítsek, de mivel csak egy jókora sertés karaj volt a hűtőben - így ő lett a feldogozandó áldozat. A karajt lecsontoztam, majd úgy szeleteltem…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Lalekowsknak sikerült nagyjából rekonstruálnia az ingyenes készpénzfelvételen fennakadt naiv ügyfél történetét az OTP-vel. Ő édesnyja számlájára csatlakozott be, és ezért nem vehet most egyikőjük sem kedvezményesen pénzt. Ahelyett, hogy bitcoinra váltottak volna, és nem…..
COMPÓ 2014.04.27 12:04:53
@atpijkamo: Úgy látom,veled is csak eggyel többen vagyunk...
  Azon gondolkodtam amikor ezt megláttam, hogy tudunk-e annyit inni, hogy csináljak egy ilyet magamnak is :D De megelégednék egy kisebbel is, egészen addig, amíg nem nyitok borboltot vagy borbárt :)   Egyébként az egész üzlet gyönyörű, a hatalmas feliratok, a rusztikus…..
COMPÓ 2014.04.05 02:34:49
COMPÓ 2014.04.05 02:34:51
Sok üvöltözéssel és egymás szavába vágással tarkított párbajon feszült egymásnak a saját bevallása szerint és fiatal kora ellenére 501 nemiszervet magába fogadó VV Charlotte és VV Dorka, aki VV Zsolt babájaként szerepelt a műsorban. (Még mielőtt: a megegyező vezetéknév…..
COMPÓ 2014.03.04 13:30:49
@harcosDuke: Nagyon jól ismerem a testbeszédet, Charlinger kicsit fogyatékos, nem hazug! Óriási külömbség! Dorka viszont ép elméjű, de romlott, köpködős, a nők szégyene!! Annyi nőiesség van benne mint egy telefosøtt búvárruhában!!!
Tegnap este kedvem támadt kutyulni valamit vacsorára, viszont semmi ötletem nem volt, hogy mit lehetne csinálni. A munkahelyem mellett van egy étkezde, hogy lehet saját összeállítású tésztákat készíttetni, és nem fanyalog a séf, ha nagyon össze nem illő dolgokat válogatok össze…..
COMPÓ 2014.02.27 19:17:11
Ahogy a tanítás szólt. Háromszor a kiskanállal eltolom a habot, hogy lássam a mélységét és a textúráját. Összesik, megáll a kanál szélénél, hány centiméter és a még a kötelezők. Ez a majdnem összesik, de még nem lapos kategória. Na az van, hogy ez a kávé ízetlen. Vagy…..
Amint már a Burger Blogon olvashattátok, kaptam egy jófajta szuvidgépet egy hétre tesztelni a Sous-Vide Supreme Hungary jóvoltából. Nos, nem csak burgert készítettem, hanem elmozdultam a klasszikusabb ételek felé is. Az egyik volt ezek közül a kacsamell, amellyel itthon még…..
COMPÓ 2014.02.13 21:32:06
VV Veronika, amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre, aztán jött VV Cristofel meg az ő ökle, és a nő teljesen befordult, a melleibe rakatott implantátumokat sárgadinnye méretről közepes görögdinnyére cserélte és nekilátott valami…..