Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i was trojan

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök hat interjúkötete közül kettő a közszolgálati rádióban elhangzott beszélgetéseket tartalmazza. Nem lepődnék meg, ha megjelenne a harmadik is, leginkább ama interjúk, amelyeket péntek reggelenként Kocsis Éva készített vele két-három hetenként, fél nyolc után néhány perccel. Kivéve a…..
Az iparág legrosszabban őrzött titka tegnap délután óta már nem is annyira titok: a távozását meglehetősen váratlanul bejelentő Mészáros Antónia helyére Demcsák Zsuzsa ül majd be az Egyenes beszédbe. A TV2 egykori műsorvezetője szeptembertől lesz látható a műsorban, addig Rónai Egon viszi a…..
Elég ritka az, hogy egy színésznőt azért tiltsanak el hivatása gyakorlásától, mert „túl szexi”, de most ez is megtörtént. Igaz, nem Amerikában, vagy valamelyik nyugat-európai országban, hanem Kambodzsában...
i was trojan 2017.05.02 16:37:01
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
i was trojan 2016.05.03 13:16:28
@szociál: Aztakurva! Sírok!
Sok szó esett már a kultúrsokkról, arra gondoltam, mi lenne, ha ma megfordítanánk a történetét, és azt néznénk meg, vajon milyen kultúrsokk éri azt a külföldit, aki Magyarországra költözik. Colm Fitzgerald magyar feleségével Kalifornia déli részéből indulva szembesült olyan…..
Arra kérem a kedves Olvasót, szánjon arra öt percet, hogy végigtekintsen az életén, és elgondolkodjon az alábbi kérdésen: van az életében olyasmi, ami bosszantja, ami kellemetlenséget jelent, ám ez mégis újra és újra visszatér? Lehet szó egy álomról, egy élethelyzetről, egy…..
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
i was trojan 2014.11.25 21:25:20
@eßemfaßom meg áll: Bakker, leírtam, hogyan csinálnám, de biztosan sok egyéb mellett elmerülte a figyelmedet. Lehet még ezen rugózni, tedd azt, de a lényeg az, hogy az elvégzett munkát ki kell fizetni, ha nem szeretnéd, csináld magad. Napi hány ezer forintért dolgozol? A festő megvette a festéket, ja, de nagy baromság! Ha számlás munka van, mindenről hoz majd számlát, nem a csomagtartóból kaparja elő. A munkája után adót fizet, benzin költsége van, szakértelme van. Ha szakembert hívsz, fizesd meg, vagy menj politikusnak, akkor semmi sem számít, számlázással sem lesz gondod. Egy másik dolog: kijön a TV-szerelő, mert beszart a készülék, megnézni, kiméri, kicserél benne egy, mondjuk stílszerűen egy 700 Ft-os alkatrészt, majd kér 12000 Ft-ot. Nem csak az alkatrész árát és a benzinköltséget fizeted meg, hanem a szaktudását is, mert az tette lehetővé, hogy 5 perc alatt megjavítsa a TV-t. 5 perc munka, de évek tapasztalata. Akkor te a szerelőnek ezért az 5percért nem adnál pénzt ugye? Nem hát, dögöljön meg a rusnya disznaja! Meg amúgy is lopta az alkatrészeket, ingyen benzinnel szaladgál, a családja meg fényt eszik. Hát tudod...
i was trojan 2014.11.26 16:19:46
@eßemfaßom meg áll: Élvezed, látom, saját bölcsességedet, de elég későn jöttem rá, hogy troll vagy nem etetlek tovább, ráadásul semmit nem fogtál fel belőle, amit mondtam, zárszóként annyit, hogyha te egy óra alatt ezt a munkát elvégzed, akkor az élet egyéb területein a Jóisten mentsen meg a munkádtól.
A rohanó világ egyik velejárója a változás. Mi is legalább olyan gyorsan változunk, keressük önmagunkat és talán sokkal nehezebb megtalálnunk, és nehezebb megmaradni embernek. Mik azok a dolgok, amelyek hiánya miatt az emberek boldogtalanabbak, és nem tudják a lényeget meglátni az…..