Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niki8765

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszakítjuk futó sorozatunkat, mert...Eláruljuk a nagy titkot, leleplezzük, lelőjük a poént, rajtakapjuk! Óóriási szenzáció! Daniel Libeskind, a világhírű, rendszerint csomó felesleges címkével illetett építész inkognitóban épített Budapesten! Az állítás…..
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
comment:com Évadzáró: 30 Rock s3 2009.06.10 15:31:00
A náluk is bemutatkozó Emmy-díjas 30 Rock az olyan sorozatok közé tartozik, amit vagy imád az ember, vagy nem hajlandó nézni, középút nincs. Akinek nem jönnek be az amerikai popkultúrára utaló vicceskedések, és nem szeretik az afféle bennfentes poéngyárokat, az nem nézi, mert…..
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
Mivel az utóbbi időben megsokasodtak a helyesírással foglalkozó kommentek, úgy gondoltam, a nyelvtan barátainak kedvében járok, és egy igazi csemegét teszek közkinccsé. Íme:"Budapesten születtem egy nyarat ídéző öszi napon október 14-én. Latin tagozaton érettségiztem a…..
Elirigyeltük a sorozatjunkie DVD-ajánlós posztjait, és mi is elkezdjük figyelni az amazon akcióit, most például az angliai oldalnak vannak eszement akciói (január végéig, vagy amíg a készlet tart). Az angoloktól való rendelés azért lehet jobb, mint az amcsi, mert ezt a vám…..