Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldek Pártja

64 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Böszme kalifa.   ..
Attól fedett a találkozó, hogy "véletlen"... Na pont a MOSZAD híres arról, hogy ekkorákat téved Már a helyszín kiválasztása is ígéretes. A világ két, uralkodó elitje által leginkább kifosztott országának labdarúgó válogatottja játszott altatóan unalmas, végtelenül barátságos mérkőzést. A világ…..
Tena First Lady Hillary, Hilarious (magyarul: nevetséges) Clinton világuralomra tör, inaszakadtáig tolja a kampányt, túlfeszítve nemcsak a szellemi hanem az anyagcsere folyamatait is. First Lady alulnézetben. A helyzet fokozódik Zuckerberg bolondériájának (Facebook) súlyos fogyatékossága, hogy…..
  Rendszerváltás 2.0 - Töröljük a működésképtelen applikációkat... Vártam a végsőkig, hogy bizonyítsa életképességét a "demokratikus baloldal" és az osztódással szaporodó pártnak látszó baráti csoportosulások. Talán bizonyítják életképességüket, rátalálnak arra a hangra ami hívószóként…..
Az unortodox gazdaságpolitika bírálóinak lövésük sincs, hogy mi az... Matolcsi sikeres, a Jegybank független. Megint ütik az unortodox magyar modellt. Életveszélyes jobboldali konzervatív és főleg sikeres MNB elnöknek lenni. Súlyosan sérülnek "bizonyos" érdekek, ezért a nagy sivalkodás...  Az…..
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”- Királyhegyi Pál   Viktor! Két hét alatt rend lesz! Bejelentheted... Közös nyaralásunk egyik estélyén szemben ültem dr. Pintér Sándor belügyminiszterrel. Késő este, fehér abrosz, rajta alkoholtartalmú italok és a Nemzet Rendőre…..
Választási malac eladó.  "Kúrva ország!" Már megint eljárt a pofám! "Bassza meg!" Mindig így járok, ha nem ül a számon a Vadai Ági...   A fene a gusztusodat Böszme. Ezt a szerencsét: Neked Malacod van...   Minden igaz szerelem, vak és egyoldalú...Nincs vadabb, más olvasat szerint,…..
„ … Vert hadaink csonthalmain Győzedelmi ének … „ (Kölcsey Ferenc: Himnusz) Éljen Szulejmán, Hajrá Törökök! Az Oszt'mán Birodalom jobban teljesít. Szulejmán megostromolja a budai várat, mert szabad a préda. A sok bal(*#@!)liberális meg hagyja. Az ellenfél távolmaradása miatt a csata elmaradt!…..
Nagy test, nagy élvezet... de nem sokáig. Mit ér az ember, ha kövér? Az egészséges életmód (fogyás) közérdek. A nemzetközi kövérség fokozódik Ott a legrosszabb a helyzet, ahol a legmagasabb az életszínvonal. Amerikában. Ahol a lakosság több mint 60%-a elhízott, vagy túlsúlyos. A középszerű…..
A baloldali liberális demokrata elvtársaimhoz képest én unortodox módon vélekedek napjaink eseményeiről.  Még mindig jobban bízom a bűnözőnél a rendőrben. Még mindig jobban bízom a terroristáknál a terror-elhárítókban (TEK). Még mindig jobban bízom a iszlám állam hadseregénél a magyar, azaz…..
Zakatolnak a komcsik. Példás és példátlan tetteiket megítéli az utókor. Mindenki a helyére kerül! Ketten már ott vannak... Komcsik elhalálozási sorrendben. Bezakatolnak az örökkévalóságba. Laci! Hosszú és tartalmas életet kívánunk erőben egészségben. Kisztihánd a kegyelmes asszonynak. Fű-fa…..
A Szocinyuszi ül az erdő szélén és reszeli a körmét. Arra jön a Dékás Róka megkérdi: - Hát te meg mit csinálsz, Szocinyuszika? - Hegyezem a körmöm, s ha majd jön a Fideszes Medve széttépem darabokra. Nem sokkal később befut a Jobbikos Farkas is, és ő is megkérdezi nyuszikát: - Mit csinálsz,…..
  Ez több mint bűn, ez hiba. Az agysebészek mégiscsak összehozták – na de hogyan? A Fidesznek ellenzék sem kellett a kiütéses vereséghez. Fel! Támad az Szdsz?   Ez több mint bűn, ez hiba. Az agysebészek mégiscsak összehozták – na de hogyan? A Fidesznek ellenzék sem kellett a kiütéses vereséghez.…..
A kommunista enklávéban és rezervátumban soha nem akar nyerni a Fidesz! Tóth József XIII. kerületi polgármester legkeményebb kihívója. Göncz Árpád Városközpont (Árpád híd pesti hídfő és környéke) és Mádl Ferenc út (Hegyalja út)! Megint nem bírnak magukkal a budapesti városatyák, nomemeg az anyák.…..
Nagyot szólt a migránsok válasza a "willkommen" kultúr liberális rajongására. Merkel ügynök állatkísérletet végez európai embereken, miszerint a bárányok közé farkasokat telepít. Azt képzeli, hogy a fenevadak látva a befogadó őshonos növényevőket az elvárás szerint integrálódni fognak. Végül is…..
A Mercedeseket  migránsok szerelik! Most lesz csak igazán jó a Merci! - A legendás minőség. Élt 1926-2016? Slampos, ápolatlan echte németek helyett tüchtig és snájdig iszlám migránsok szerelik a prémiummárkát.   Egy német munkás és a soha el nem fogyó bevándorló utánpótlás. A munka…..
Kárpátalja nem kellett Antalnak. Visszautasította! Kétszer is. Csak hogy biztos legyen... Vigyázat! Az alábbi anyag nyomokban irredentizmust tartalmazhat!   A független Ukrajna 1991. augusztus 24-i kikiáltása előtti hónapokban, heteken át két küldöttség előszobázott Antalnál. A folyosó egyik…..
Az első rész itt érhető el: Link A második rész itt érhető el: Link Alább a folytatás, befejezés. A 2010-es választások idejére az ország állapota és hangulata miatt az a bizonyos politikai inga, hatalmasat lendült a jobboldal irányába. Már csak az volt a kérdés, hogy a Fidesznek meg lesz-e a…..
Nőket kifosztani és megerőszakolni az Allahnak tetsző cselekedet. Ezt már tudjuk. Az utcán kolbászt enni, és sört inni, az halálos bűn. Ezt eddig nem tudtuk. A kolbász sérti szegény bevándorlók érzékenységét. Világos. Ha így folytatják hamarabb fog nyolcvan millió német megtanulni arabul, mint…..
Hány Abortusza volt Merkelnek?  - Szentatyám, feloldozna? Abortuszom volt.  - Hány abortuszod volt gyermekem? - Kettő, Szentatyám. - Nono, volt az három is, a Főnököm mondta. Ő mindent tud! - Biztosan jól számoltak? - Angikám, tudod te is. Csak a Pápa tévedhetetlen! Tedd jóvá! Szabok rád…..
Az első rész itt olvasható: http://zoldekpartja.blog.hu/2016/02/24/orban_viktor_3_megpuccsoltatasa_i_resz Alább a folytatás: A baloldalnak egyetlen esélye volt, ha a Fidesz tekintélye, szavahihetősége a kampány alatt sérül, és az SZDSZ bejut a Parlamentbe és így a nyilvánvalóan több szavazatot,…..
Volt Marx tér, Nyugati tér, és lesz Göncz Árpád tér...  A Demokratikus Koalíció (DK) azt kezdeményezi, hogy a budapesti Nyugati pályaudvar előtti teret nevezzék el a közelmúltban elhunyt Göncz Árpád volt köztársasági elnökről. Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi…..
A hír legalább egy éves, de most kaptam meg csak a második “isten bizonyt” független forrástól, - tehát - a szakma szabályai szerint - hiteles a történet. Ezért teszem közzé csak most. Történt, hogy Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos látogatásra Moszkvába utazott, Szergej…..
A magyar föld a mi örökségünk   Ne kufárkodjatok vele – tudjátok, a magyar föld a Szent Korona tulajdona   "A Szent Korona-tan (változó formákban is használva: Szentkorona-tan, szentkorona-eszme, szentkoronatan) az a középkorban kialakult magyar hagyomány, amely az addig még nem létező…..
Mennyit lopott a FIDESZ?   Így képzeli el Móricka a politikust Akasztott ember házában kötelet emlegetni… a legkevesebb, hogy ízléstelen Azt, hogy a politikusok lopnak már a régi görögök is felismerték mint a bűnözés egy igen különös formáját, mely tapasztalatot a rómaiakon- a sötét középkoron…..