Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Gábor Mszp

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üzenőfüzet Viktor, ne folytasd! 2014.04.01 08:09:06
A kampány során többször bírálta az ellenzék a Fideszt, hogy nincs semmilyen választási programja. Orbán Viktor végül annyit mondott, hogy a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”. Ez a faék egyszerűségű üzenet teljesen…..
Simon Gábor Mszp 2014.04.01 13:51:59
@Mélyszegény: "Az iskolában csupa korgó gyomrú kisgyermek, a rezsiszámlákat kifizetni képtelen közmunkás szülők -"

Ugyvan ugyvan. Milliardosokbol szervezett EHSEGMENETRE van szukseg, az mindent megold.
Pusztuljon a sok korrupt fideszes.
Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért…..
Simon Gábor Mszp 2014.04.01 11:07:55
@Mélyszegény: "eszébe se jutnak a didergő-éhező fedél nélküliek, akiket megint eltakarítottak szépen az útból... "

A mocskos naci rezsim nem torodik a szegeny emberekkel.
Ezert mi most szervezunk egy EHSEGMENETET a Gyurcsannyal, es a tobbi multimilliardos mszp-sel.
LE A KORRUPT fidesszel.
Az USAban a Consumerist ismét megválasztja Amerika legrosszabb vállalkozását. Szép és dicséretes dolog ez. Feltettem magamban a kérdést: Mi lenne, ha mi is megválasztanánk egyet. De hogyan? Mégsem ronthatok ajtóstól a házba, hogy "hé Index ecsém indítsunk választást". Mert mi…..
Simon Gábor Mszp 2014.03.26 13:01:24
@MSZP Afrika Korps: Nem tudom mi bajod a magnet bankkal. En mindig kezseges,gyors rendkivul rugalmas ugyintezest tapasztaltam. Naluk barmi elintezheto.
A K-Monitor megvizsgálta a parlamenti képviselettel rendelkező pártok választási programjait abból a szempontból, hogy mit ígérnek hatalomra jutásuk esetén a korrupció ellen. Mivel a Fidesz-KNDP szövetség nem rendelkezik ilyen dokumentummal – a kormány négy éves teljesítményét…..
A FIDESZ demokrácia pusztító háborúja 1998 óta, 16 éve mérgezi a hazai közéletet. Kulturális léptékben nem feltétlenül felfogható apró lépésekben, csigolyánként törték el a fiatal magyar demokrácia gerincét. Az egyszerű emberek, akiket a félfasiszta világképpel…..
Simon Gábor Mszp 2014.03.21 19:51:03
@MSZP Afrika Korps:
Elvtárs fogjunk össze, és küzdjünk a fidesz mérhetetlen korrupciója ellen.
Szegény Velsz Tamas-t is, annyira elkeserítte, a velejéig romlott fidesz, hogy végül nem látott más kiutat.
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon…..
Simon Gábor Mszp 2014.03.16 14:57:29
@VAN MASIK: Egyetertek, felhaborito a fidesz korruptsaga.
Házi használatú szélhámosok, különbejáratú vádlottak, strómanok, szörfös barátnők, dekoratőr feleségek és gimis cimborák – ha ők nem lennének, szürke és unalmas lenne a korrupció Magyarországon. Köszönjük meg nekik, hogy vannak, és segítik a főkolomposokat ebben az…..
Simon Gábor Mszp 2014.03.11 00:00:31
@Simon Gabor a.k.a. Tom Wallace Bissaui Guinea:
Egyetertek, en is melysegesen felvagyok haborodva, a fidesz korruptsagan.
Magyarország 2012-ben csatlakozott az egy évvel korábban nyolc ország által alapított Nyílt Kormányzati Együttműködés (Open Government Partnership, OGP) elnevezésű nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek célja a nyílt és átlátható kormányzás megteremtése és a társadalmi részvétel erősítése.…..
Simon Gábor Mszp 2014.03.08 00:37:10
A Népszabadság MVM-es forrása szerint a „minden kormányhoz közel álló” üzletember (a cégéres gazember, eljárás alatt álló Kocsis István - BP) segített abban, hogy az orosz fél – mindenekelőtt Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke – végre komolyan vegye az orosz…..