Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborka99

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romantikus Ötletek Virágfutár 2009.02.01 10:31:00
Küldj virágcsokrot kedvesed munkahelyére. Nem csak a virágoknak fog örülni, hanem az elismerő (irigykedő) megjegyzéseknek is, amit kolléganőitől kap majd! ..
Az édesítőszerek használata ma már általánosnak mondható, nem csak az élelmiszeriparban, de a gyógyszeriparban is alkalmazzák őket ízjavítóként. Cukorbetegnek, fogyni vágyóknak alternatívát jelentenek energiatartalmuk miatt. Az első részben kiveséztük a cukoralkoholokat.…..
A nagyvárosokban egyre magasabb épületek születnek, tágas terek hiányában minél inkább felfelé terjeszkedünk. Seung Yong Song ezt a koncepciót a belső terekben alkalmazza, eddig kihasználatlan területeket épít be ötleteivel. (Szerző: Halenkár Csilla) A koreai tervező…..
Már láthattunk számtalan példát arról, hogy szinte minden használati tárgy elkészíthető hulladékból. Házat, csónakot és még várost is fel lehet építeni elhasznált üvegekből, kupakokból, kartondobozból ,dugóból vagy akár alu palackból. Most csak székek következnek. A…..
  Találtam egy csodás német finomság receptet húsvétra! Csodás, mert   nagyon könnyű elkészíteni, így már a 3-4 éves gyerekekeket is be lehet vonni, nincs benne tojásfehérje és tej is csak túró formájában (a tetejét kellene bekenni egy ici-pici tejjel, de szerintem ez elhagyható), így sok…..
Biokémia Makro birodalom 2010.02.22 10:35:00
Sajnos mostanában nincs időm posztírásra, mindamellett a Mentők Blog is ott van - így jobb híján videók és képek posztolása marad. Íme egy remek videó a körülöttünk lévő parányi világról. macro kingdom from clemento on Vimeo...
A Digitális Módszertár az IKT eszközök kreatív tanórai használatához ad hathatós segítséget. A weboldal műveltségi területtől, célcsoporttól és a rendelkezésre álló eszközöktől függően ad tanulás szervezési, módszertani ötleteket. Külön keresési opciók továbbá,…..
Eltört a cipőkanál és nincs kedvünk újat venni? Nem jó egy fontos alkatrész, de csak a tengerentúlról lehet beszerezni? Nyomtassuk ki! A 3D nyomtatókat - melyek előbb-utóbb a legtöbb háztartásban mindennaposak lesznek - még a Mézga család is megirigyelhetné (és még az üvegest…..