Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flyairbus

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a Pilvax helyett a hosszú hétvégén veszett velneszezésbe vonuló hazai tollforgatók ingerküszöbét mindez nem érte el, érdemes észrevenni, hogy Orbán egy éles vita 10. évfordulójára emlékezett mai nyilatkozatával. A 2006-os választás szimbolikus témája, a nemzet és a köztársaság kérdésének…..
Hollandia új javaslattal állt elő a migránsválság megoldása érdekében, amelyet más nyugati tagállamok is támogatnak. Eszerint azokat a bevándorlókat, akik Törökországból indulva bármelyik görög szigeten keresztül érkeznek Európába, automatikusan visszafordítanák Törökországba. Ankara azonban…..
A cég hazai menedzsmentjében mindösszesen csak egy nő foglal helyet. De Ákost azért büntetik, mert nem elég elkötelezett a nemi akadályok lebontásában. A Telekom azzal indokolta a szponzori szerződés felbontását, mert álláspontjuk szerint Ákos interjújában elhangzott…..
Azt hittem, hogy az MTV Híradóját populizmusban lekörözni egyszerűen lehetetlen. Tévedtem, nem kicsit, nagyon. Persze, nagy a hírverseny és nagyon kellenek a kattintások. De talán nem minden áron. Az elmúlt 24 órában két olyan hírbe is belebotlottam ami kiverte a biztosítékot.…..