Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandPa

20 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
PszichoBeauty Férfidivat 2015.03.05 05:34:46
Nem bírtam megállni. Pedig nagyon kényes terep, de annyi férfi olvasóm van, hogy szeretnék nekik is adni valamit a csinos csaj képeken kívül. Nem értek a férfidivathoz, de megmutatom, hogy nekem mi tetszik, és remélem, hogy a női olvasóknak is a kedvére lesz, végül is jön az a…..
A Cube az egyik legnépszerűbb desktop 3D nyomtató, és immáron a legújabb generáció, a 3 is megvásárolható Magyarországon, a FreeDeenél. Néhány technikai adat: a printer 2 fejes, nyomtatási felülete 15,2x15,2x15,2 centi, felbontása 70 mikron. Gazdag színválasztékból, gyorsabban…..
GrandPa 2015.03.05 20:18:35
@laptop szerviz: Élénken élnek emlékezetemben a régi idők, amikor a sok kis műanyag bizbasz miatt, amik eltűntek, eltörtek, megnyúltak...etc., használhatatlan lett 1-1 tárgy. Ha van egy ilyen nyomtatód akkor minden pótolható - szerintem:) Kis sarokelem, széktalp, cipősarok, kindernyuszi, és még ki tudja mennyi kutyafüle. Na - nekem erre kellene :) Gyanítom milliós nagyságrendű még az ára, tehát ilyen dolgokban nem túl rentábilis.
Játsszunk megkínzásost! Nem, ez hála a jó égnek nem a szürke sokadik árnyalata, hanem egy brutális lélektani hadviselésről szóló zseniális történet két férfi között, akik elvileg egy nő miatt (aki egyiknek a felesége, másiknak a szeretője) kerülnek konfliktusba,…..
A gyerekek képzelőereje nem ismer határt, elég csak a kis lurkók brilliáns füllentéseire gondolni. E csodás adottságuknak köszönhetjük a szebbnél szebb gyerekrajzokat, melyeket többnyire hűtőszekrények ajtaján őrizgetünk az örökkévalóság számára. Pedig vannak,…..
GrandPa 2015.02.25 19:12:02
@sheabouteverything: Nos.. Az én kézügyességem másban merül ki:D :D :D
Anno rajzolgatni még csak-csak ment a kölöknek...
  Ki szereti a szexet?? (ÉÉÉN!) Oké, csak addig el kell ám jutni. Bemutatjuk néhány őrült szexrajongó hirdetését. A társkereső website-ok eme állócsillagait még a legvérmesebb nők is kerülik. Ahhoz, hogy kiépíts magadban egy jó szűrőt, ezeket a vadvirágokat is meg kell…..
Average Citizen Zenei átiratok 2015.02.07 20:34:47
Előszeretettel böngészem olykor a youtube -ot, Van, hogy filmeket nézek, van, hogy zenéket tallózok, és van, hogy egyszerűen csak rácsodálkozom az emberi hülyeségre. Én most a zenei részről szeretnék mesélni. Mivel én magam semmilyen hangszeren nem játszom, ezért mindig is…..
10. Az óceánjáró zongorista legendája (1998)La leggenda del pianista sull' oceanoRendező: Giuseppe TornatoreMindegy, hogy az ember szereti-e a zenés filmeket. Mindegy, hogy idegesíti-e a jazz, vagy a zongora hangja. Az új évszázadról, csak pusztán 1900-nak elnevetett zongorista fiú,…..
 Ugyan van még egy nap a hónapból, azt hiszem nem sokat tévedek azzal, ha már most kijelentem: ez bizony a hónap legeslegbelsőfelvétele. Pár sor és kép után ti is megnézhetitek és eldönthetitek igazam volt-e vagy sem :) A legutóbbi ERC futam eredményét tekintve nem túlzás ez a…..
"...a korrupció kezelése szerintem alapvetően jogi kérdés. Az igazságszolgáltatásnak kellene annyira függetlennek lennie, hogy kivonják a forgalomból a korrupt politikusokat. Ha meglenne az ehhez szükséges tudásuk, akkor az ügyészek és a bírák rá tudnák kényszeríteni a…..
Average Citizen Flash mob 2014.07.10 20:02:47
A villámcsődület (vagy angolból átvett szóval flash mob, olykor flashmob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, tipikusan egy demonstrációt hajtanak végre, majd a csoportosulás…..
Valamikor 1984-ben került a mozikba a mára már igazi klasszikussá vált Terminátor - A halálosztó c. film. Akkoriban még én is kiskölyök voltam, és elképedve néztem ezt a fantasztikumot, egy olyan világot, ami libikókázik a jelen, és a jövő között. Mivel a klasszikusok…..
Van egy lassan negyed évszázados rockklasszikus a maga elementáris erejű, félreismerhetetlen intrójával, amit mindenki ismer, és nem csak a rockrajongók szeretnek.  Naná, hogy egy ilyen dal sok mindenkit megihletett, és elképesztő feldolgozások születtek belőle. Ezek közül…..
A Louisiana State Baton Rouge és Kentucky egyetem kutatói új halat fedeztek fel a héten, aminek a khmmm, hátsó fele a fején található. A hal a Hoosier Cavefish nevet kapta, ami utalás az Indiana Hoosiers kosárlaba csapatra, - az egyik kutató nagy rajongójuk. Szerintem a Segghal…..
GrandPa 2014.06.06 17:03:22
Érdemes már ma megismerkedni az anyagok szupermenjével, mert az elkövetkező 20-30 évben gyakran fogunk találkozni vele. Egy szót mondok: grafén De mi is az a grafén? Próbáltad gyerekkorodban a nápolyinak óvatosan leapplikálni egy-egy rétegét? Ha ugyanezt a grafittal teszed meg,…..
GrandPa 2014.06.05 19:09:01
@tobias2: Nálad is vannak értelmezési gondok úgy látom... Ez olyan, mint az egyik szempillaspirál nőknek, amivel 400%-kal többnek tűnik - tehát ha van 2 pillád és rákened, akkor lesz 8...
Average Citizen Vallási kisokos 2014.06.01 19:56:25
A vallás (és itt most szigorúan a keresztény vallásról beszélek) mint olyan, vitathatatlanul az életünk része. Két részre lehet osztani az emberiséget: vannak a hívők (bármely, általuk gyakorolt vallásra gondolva) és vannak akik nem hisznek. Őket hívjuk ateistáknak. Az…..
Rövid összefoglalónk első részében néhány olyan tehetséges, fiatal feltalálót, kutatót mutatunk be, akik fejlesztéseikkel, találmányaikkal, újításaikkal megpróbálják jobbá tenni a világot, legyen szó akár egy hétköznapi technikai eszközről, vagy valami olyasmiről, ami valamikor majd emberéleteket…..
GrandPa 2014.05.02 20:24:00
Minden valamirevaló házibuli örök dilemmája, hogy nehogy unalomba fulladjon. Ezen zseniális találmány segítségével garantálható - főleg, ha gyanútlan áldozatokat lepünk meg vele - ,hogy mindenki hülyére röhögi magát:) Mondjuk el tudom még képzelni cosplay-es találkozók…..
Valamelyik filmben hallottam az idézetet - sajnos már nem tudom melyikben, a helyes megfejtők között vállveregetést sorsolunk ki - ami elindította a gondolatmenetet.Azt szokták tartani, Kína az az ország, ahol a leggusztustalanabb dolgok előfordulhatnak - itt speciel a kezdőlépés a…..
Egy könnyed recept a ROSMT (Regular Ordinary Swedish Meal Time) tolmácsolásában :D !..
GrandPa 2014.05.01 20:42:06
Average Citizen Férfi intimitás 2014.03.08 06:04:31
Hektikus férfi vagyok - és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Vannak dolgok amiket egyik pillanatban szeretek, egy másikban meg nem, egy harmadikban pedig ki nem állhatok. És vannak dolgok, amiket sosem állhatok. Ilyen az ápolatlanság.Sokan vannak ezzel így tudom. Önmagunkra igényesnek…..
GrandPa 2014.03.08 19:40:16
@Cpt. Flint: Hja, az embernek arra van ideje, amire szakít:) Ez a mániákus jó kifejezés, tetszik:)
ps: Létezik kesztyű annak a szegény szerencsétlen autószerelőnek. Gondold el, ha az orvosok is nyakig véresen járkálnának az utcán:)))
GrandPa 2014.03.08 21:21:12
@Almandine: Jogos, matek és fogalmazás zavarban szenvedek:) Javítottam.
GrandPa 2014.03.08 21:24:30
@Csipetke Léna: Na akkor javaslom olvasd át még egyszer a cikket - fogalomértési gondok lehetnek :)
@Cpt. Flint: Nem nem, Fizikai és szellemi munkát végzek egyben :) De nem is ez a lényeg szerintem...
Miért ünnepeljük a Honfoglalást akkor, amikor? A XIX. század utolsó évtizedében kivételes jubileum megünneplésére készült Magyarország. Ezer esztendeje múlt, hogy Árpád vezetésével a kelet felől érkező magyar törzsek átlépték a Kárpátok hegyvonulatát és fokozatosan…..
Zseniális videóba futottam bele, amely egyszerre vicces, ötletes, és elgondolkodtató is egyben! Bár a technológia a design terén még kiforratlan, azért biztos lesznek páran akiknek végre felcsillan a szemük. Főleg, akit már sikeresen nyakon öntöttek a táncparkett fenegyerekei.…..
Itt a tavasz, ideje kicsit frissíteni a ruhatárakat - gondoltam én... Rábatytam.Be kell lássam, minden jó szándékom és erőlködésem ellenére, iszonyú nehéz ma Budapesten jó áru, jól kinéző, jó minőségű ruhákat venni. Elbaszott egy város ez - és mivel ez az ország Bp.…..