Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YouOnLine

294 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom Ti is nagyon várjátok, hogy végre bemutassák nálunk is a Szürke ötven árnyalata mozifilmet. Már nem kell sok álmatlan éjszakát átvészelnünk ugyanis 2015. február 12.-én már a hazai mozikban is élvezhetjük Mr. Grey-t. Aki még nem olvasta volna a könyvet, egy kis…..
Már csak egy hét és újra itt a Karácsony. A legtöbben ilyenkor a szeretteikkel vannak, de sajnos sokan egyedül kell, hogy ünnepeljék ezt az ünnepet. Ilyenkor mi a teendő, hogy elkerüljük a depressziót? Egész évben keményen dolgozunk. Ha máskor nem is jut rá kellő idő, de…..
YouOnLine Az év végi hajrá 2014.12.09 21:19:17
Lassan véget ér a 2014-es év. Ilyenkor még arra gondolunk, hogy mennyi dolgunk van. Ezt és ezt kéne még csinálni és semmire sincs már időnk. Ráadásul mindjárt itt a Karácsony és még a menü sincs összeállítva az ajándékokról meg már ne is beszéljünk.Álljunk meg egy…..
Békési Brigitta a Beautyrobic megálmodója interjút adott a You olvasóinak.  Hogyan született a Beautyrobic ötlete? Gyakorlatilag elmondhatom, hogy megalkottam a számomra tökéletes edzésformát, csak aztán ez elkezdett másnak is tetszeni és most már rengeteg helyen imádják ;) A…..
Sajnos sokan tapasztalhatjuk azt, hogy a téli hónapok nem kedveznek a bőrünknek. Előfordulhat, hogy annyira kiszárad, hogy viszketéssel is jár. Van pár praktikus tanács, amivel ezt elkerülhetjük:- Hosszas fürdőzések helyett, inkább zuhanyozzunk le langyos vízzel- Fürdés után…..
YouOnLine Mikulás Gyár 2014 2014.11.21 22:02:15
Idén 10. alkalommal nyitja meg kapuit a Mikulás Gyár. December 5 és 21.-e között várják a felajánlásokat. Tavaly több, mint félmilliárd forint értékben gyűjtöttek adományt. Ez körülbelül 289.000 ezer rászorulóknak segített. Az idei céljuk, hogy 350.000 ezer nehéz sorsban…..
Sajnos a legtöbb ember nem szeretne vagy éppen nem tud a jelenlegi helyzetén változtatni. Sokan beletörődnek abba, amit a tükörben látnak. Hogy nem lehet jobb vagy nem is akar jobb lenni. Talán az is a baj, hogy nincs gy kéz, ami megfogja és a helyes irányba terelje őket. Számos fitt…..
A szervezeted meghálálja, ha kiiktatod a hamburgereket. Attól, hogy rendszeres látogatója vagy a gyorséttermeknek, még nyilván tisztában vagy vele, hogy mennyire nem egészséges az ott kapható ételek zöme.   Ha fontolóra vetted az életmódváltást, első lépésként érdemes…..
Tristan da Cunha a világ legtávolabbi lakott helye. Nézd meg! A világ legelszigeteltebb településeként tartják számon Tristan da Cunhát, mely tulajdonképpen egy sziget is egyben az Atlanti-óceán kellős közepén. Az önfenntartó falu az Egyesült Királyság fennhatósága alatt…..
Mindenki szereti, ha elismerik, szeretik, elfogadják. Sokan bármit képesek lennének ezért megtenni: viszont az elvárásoknak való megfelelni akarás, a hajtóerő, hogy jó színben tűnjünk fel mások – és önmagunk – előtt, előfordulhat, hogy olyan mértékűvé válik, ami komoly…..
A doX You sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-) Most a nyár végi hajápolás a témánk!…..
Felejtsd el a bolti édeskés, ragacsos, egyenízű megoldásokat, készíts saját barbecue szószt! A barbecue hazájában mindenkinek megvan a saját receptje a barbecue szószra, ami inkább egy összefoglaló név, nem is egy jellegzetes szósznak a neve. Készítheted mustárosra, mézesre,…..
A négynapos munkahét számos egészségügyi előnnyel jár. Valószínűleg minden gyerek és felnőtt fejében megfordult már néhányszor, hogy milyen jó is lenne, ha pénteken már nem kellene iskolába, dolgozni menni. Az Egyesült Királyságban nemrégiben egy vezető…..
Mikor adjunk a gyereknek zsebpénzt és beleszóljunk-e abba, hogy mire költse? Miért jár zsebpénz és mi az, amiért semmiképpen ne fizessünk?  Általánosan elfogadott tény, hogy óvodában még nem szükséges a gyereket takarékosságra ösztönözni és zsebpénzt sem érdemes neki…..
A végzet asszonya: ez volt az első gondolat, ami Lauren Bacallról eszünkbe jutott. Humphrey Bogart özvegye, aki 50 évvel élte túl első férjét, kedden, 89 évesen elhunyt, de örökül hagyta a remek filmjeit, amiket évtizedek múltán is szeretni fogunk. Képekben emlékezünk a…..
YouOnLine 5 könnyű nyári konty 2014.08.17 12:53:00
A hosszú és dús hajzuhatag a nők éke. A nyári forró napokon viszont inkább hátrány mint előny. A saját tapasztalatom az, hogy – azontúl, hogy kényelmesebb a feltűzött haj, akár munka akár kirándulás vagy úszás közben - amikor le van engedve a hajam, nagyon hamar…..
Póréhagymával és krémsajttal töltött burgonya     Hozzávalók 4 személyre: 2 szál póréhagyma 4 nagyobb, sütnivaló burgonya 15 dkg zöld fűszeres sajtkrém 1 tojás 10 dkg szeletelt baconszalonna só, bors Elkészítése: A héjas…..
A doX You sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat! :-) Most jöjjön pár tipp az egészséges…..
Természetesen betűtésztával, vagy más vicces gyerekmintás tésztával is készítheted. Előkészítési idő: 20 perc + a hűtésFőzési idő: 5 perc   Hozzávalók (4 személyre): • 12 szem jó érett paradicsom • 1 közepes mogyoróhagyma (salotta) • 1-2 gerezd…..
  Gyermekkorunk talán egyik legkedveltebb közösségi játéka volt a bújócska. A rejtőzködés művészetét megpróbáltuk a lehető legtökéletesebb módon kivitelezni, hogy a hunyó lehetőleg minket találjon meg legutoljára (vagy meg se találjon). :)     Az állatvilágban…..
A kánikulában nem is kell más ebédre, csak egy nagy tányér jéghideg meggyleves. Ugyan egy kicsit kell állnod a tűzhely mellett, a lábos felett, de ennyi áldozatot még pont bevállalhatsz azért, hogy pár óra múlva a hűtőből már bármikor elővehesd a hűsítő meggylevest. Ha…..
Az anya-lánya fotókon mindig mosolyogni és/vagy sírni kell a meghatottságtól. A következő képeken például fülig ért a szánk. Az én mosolyom nemcsak a képeknek szólt, hanem annak is, hogy immár épp a harmadik kislányomat várom és jönnek elő a nagyobbak babakori emlékei,…..
Imádok csirke-felsőcombbal főzni, finom, nem száraz, nem is zsíros, és millió módon elkészíthető, ráadásul egy óra alatt kész a vacsora.   Boros sült csirke A receptet még Daniella kolléganőmtől kaptam, mielőtt elment babázni, azóta is havonta legalább kétszer ez van…..
  A doX You sorozatában minden pénteken csapatunk szépségipari tanácsadója, Heiszler Ivett fodrászmester lát el titeket tippekkel, trükkökkel, praktikákkal, - olyanokkal, amivel gyorsan, könnyedén varázsolhattok magatoknak tuti frizurákat!  Most egy időszerű kérdést, a…..
A nyár egyik jellegzetes darabja a frissen készült, isteni savanyúság, a kovászos uborka. A jellegzetes nyári ételek - mint a bográcsban készült fűszeres pörköltek vagy a grillezett húsok - mellé az egyik legjobb savanyúság, amit csak készíthetsz, a kovászos uborka, aminek…..