Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CukIság

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki a májer? A ruszki? Na ő biztos nem, teszi föl és válaszolja is meg a kérdést Rajcsányi az ukrán válság kapcsán. Ahelyett, hogy megkérdezné, kik azok a májerek a magyar véleményipari műveknél (vö.:sajtó), akik az ukrán válságot egy hetvenéves republikánus szenátor…..
CukIság 2014.03.12 02:41:44
444.hu/2014/03/11/felgyujtottak-a-vereckei-honfoglalasi-emlekmuvet/
Az egyikük Putyin volt, a másikuk tökre Gitler. Így akarják tökre bedönteni az euromajdani molotovkoktél-demokráciát. Tök tisztán láttuk a videón, hogy ők azok, minket nem lehet ám becsapni. A nyugatiak is ilyen tök tisztánlátók, mint mi, és gyorsan intézkednek is az elnyomott magyar nemzeti kisebbség érdekében, és lecsapnak a Putyin-Gitler duóra, mert munkásököl vasököl, odaüt, ahova köll. Putyinnak tök hamarosan az arcára fagyhat a botoksz!!444! Háhá, azt hitte a kis butus, hogy a nyugat éberségét kijátszhatja, és elhitetheti velük, hogy ezt ukrán soviniszták tették, de nem!!44! Mi tudjuk ám, hogy ilyesmire csak Gitler és a bajuszos Putyin képes!!444! Mellesleg Szlavisztikát tanultam az egyetemen, nagy Sz-szel.
Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a…..
Aki nem dolgozik, az éhen hal, legalábbis ez az RTL terve a lakókkal, én megmondom őszintén, hogy nagy rajongója vagyok a drasztikus elképzeléseknek, Picochet és Idi Amin feje díszíti a pizsamáimat is, de kamerák előtt éheztetni Báttyát az nekem is sok lenne, hát mi lesz azzal a…..
CukIság 2014.02.19 18:14:17
@tena_lady: biztos igazad van, több videót kéne megnéznem, sokat nem láttam.
CukIság 2014.02.19 20:32:13
@paranyuszi: Ezt írtam? Nem emlékszem rá, mint ahogy a te hozzászólásaidra sem emlékszem. De te legalább az enyéimet megjegyzed ;)
CukIság 2014.02.19 20:39:45
@perszehogyne: Mivel perpill Viki a középponti figura, ő nyomja a műsort és generálja a feszültséget, nehéz lenne megkerülni. És jobb megérteni, hogyan lehet védekezni a hozzá hasonló zaklatókkal szemben, mint menőnek tartani a gátlástalan viselkedését és átvenni a módszereit. Nem mutat jó példát. Nem fogok tapsolni neki, de nem is fogok indulatból köpködni rá. Megfigyelem és megpróbálom megérteni.
A második párbaj utáni első adásban, azaz Viki királynő diadalmas visszatérésének krónikájában sok minden történt. Na jó, hazudok, semmi olyannal nem tudok szolgálni, ami eddig nem történt volna meg, csak éppen minden eszkalálódott kicsinyég. A műsor elején feltett kérdés,…..
CukIság 2014.02.18 19:50:06
@lopiciG: "akkor is manipulal rendesen az rtl, ki tudja miket mondanak a riportszoban....Persze, hogy utánna egymásnak esnek." én egy kicsit másféle manipulációra gondolok: azzal biztosan tudatosan manipulál az RTL, hogy az éjszaka közepén kapnak feladatokat, tehát hajnalban tudnak csak lefeküdni, és alig pár óra alvás után már kelniük kell. A kialvatlanság súlyos stresszfaktor, álmosan az ember jóval kevesebb idegi terhelést bír. Plusz szinte minden este leitatják őket. Még a napfény is alig jut be hozzájuk, az is egyféle biológiai manipuláció; pszichésen súlyosan befolyásoló a folytonos egymás szájában levés, a kamerák kereszttüze, vagy hogy nincs semmiféle visszajelzésük, nem tudják, kifelé mit adnak le a történtekből, kiről mit gondolnak a nézők. Nem is szólva az erotikus feladatokról. Mindez annyira felfokozza a gyengédség utáni vágyat, hogy riportszobai manipulációra valószínűleg nincs is szükség.
CukIság 2014.02.18 20:16:08
@tena_lady: ő más szintre emelte a szórakoztatást. Szandika csak vihogott, Zsuzsi narancsot dobált, nagyon amatőrök voltak. Svájcból kellett ideterelni egy profit, aki nem lacafacázik, azt csinálja, ami a dolga. Az RTL nyilván unta, hogy a szereplők nem hajlandók akciózni, pedig ők igazán igyekeznek biztosítani nekik a lehetőséget (franciaágy, hotelszoba, pezsgő, randi). Sárlottnak ezek közül semmire sem volt szüksége, hogy hozza az elvárt jelenetet.
Akkor figyeltem fel a műsorra, amikor vmi újságíró lelkendezett a neten, hogy a kis bölcsész a vv-ben reményt adott a félénk fiúknak.
Hát ez nem semmi kommunikáció. Sárlott ad reményt a félős bölcsészeknek.... A prostit megdugni nem kell félnetek jó lesz.
CukIság 2014.02.18 21:43:56
@pink ninja: tudod, ez pont olyan ravasz terv volt a részéről, minthogy Dávid el akarta hitetni a többiekkel, hogy buzi. :)
@tena_lady: antikrisztus? túl nagy remény volna :) azért Pamela Anderson még lehet: www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/17/levetkozott-es-kutyaval-bujt-agyba-pamela-anderson/
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
CukIság 2014.02.17 20:40:53
@tena_lady: a te logikád szerint Izának kellene áskálódnia Dorka ellen, de NEM TESZI. Iza miért nem akarta Dorkára uszítani aureliot, hogy Zsolt "felszabaduljon"? Miért Sárlott? Miért csinálta ezt Sárlott? Van rá egyéb racionális magyarázat, mint a pasi utáni lihegés?
CukIság 2014.02.17 20:50:10
@King of Shadows:
TE
NEM
VAGY
SÁRLOTT.
Te egy teljesen másik ember vagy, ő hozzád képest csak virtuális pixelhalmaz.
Te viszont valóság vagy, és teljesen más vagy.
CukIság 2014.02.18 00:27:09
@tena_lady: "Hát ez az! Akkor miért beszélnek vele magas lóról? :D"
Szerinted miért? Szerinted miért nem barátkozik vele senki sem? Szerinted miért szeretné feladni a játékot és kimenekülni onnan? Szerinted miért akarta volna szétválasztani Dorkát és Zsoltot? Szerinted miért jó taktika a hazudozás?
"Mintha ez meg sem történt volna? Ezt honnan veszed? Azért kérdezte ezt Izától, mert agresszívan nekitámadott. Nem értette, hogy mit akar. Erre volt a "te hülye vagy?""
Szerinted a többi lány miért nem rázta a csöcseit úgy, mint Sárlott? Szerinted a többi lány miért nem baszott pár nappal azután, hogy beköltözött a villába? Szerinted miért nem fordult elő ilyen eset még soha a való világok történetében, hogy pár nappal a beköltözés után már hevesen basszon a takaró alatt, ország-világ színe előtt, és még attól se zavartassa magát, hogy a többiek bemennek a szobába és beszélnek hozzájuk? Szerinted miért nem kefélnek orrba-szájba a többiek? Mert a többiek nem szerelmesek, de Sárlott szerelmes, ugye? Abból lehet tudni, hogy szerelmes, hogy rögvest baszik, tűsarkúban baszik, mert arra izgul a szerelme, ugye? Ez a szerelem csalhatatlan bizonyítéka, ugye? Ez azért is így van, mert aki ide kommentel, az még nem volt szerelmes, nem tudhatja, milyen a szerelem, ugye? A szerelem bizonyítéka a tűsarkúban baszás tíz nappal a beköltözés után, miközben a többi lakó ki-be mászkál és röhögcsél! Aki ezt nem ismeri föl, az bizonyára még soha életében nem volt szerelmes!
" Józsi és Aurelio rontotta el az őszinteséggel." - szerinted elrontotta, szerintem meg pont ezért esélyes Aurelio a fődíjra. Mert BARÁTSÁGOS. BA-RÁT-SÁ-GOS. és sokan el tudják képzelni, hogy maguk is szívesen barátkoznának Aurelioval. De ha Sárlottal bent sem barátkozik senki, akkor vajon kint hány barátja lehet? Ő maga mondta, hogy NINCSENEK barátai, mert ő a szexet többre értékeli, mint a barátságot! És mert átvert lányokat, lefeküdt a pasijukkal - ezt nemhogy szégyellte volna, inkább dicsekedett vele.
"Simon tudja, hogy taktikáról van szó. Nem hülye." - megismétlem, mert ismétlés a tudás anyja: "ő megtagadta Viki előtt az egészet stb. stb., estek rosszul dolgok tőle is." Persze, Simon tudja, hogy ez csak TAKTIKA. Vagyis SZENTEBB, sérthetetlenebb, fontosabb dolog a Viki elleni hadjárat, mint a Simonnal való kapcsolat! Szent taktika, áldozunk neked!
"Amiért más is a játékban. Potenciális kihívott. :) Meg amúgy sincsenek jóban."
Szerinted miért nem? Mi a véleményed ezekről a párbeszédekről?
Sárlott Dorkáról: "Nagyon buta!" Alexa: "Igen?" Sárlott: "Igen, nagyon, nagyon buta! Nem intelligens. Nem intelligens. Nem tud meg ilyen.."
"Amikor a Dorka megérkezett igazából arra gondoltam, hogy ő nem lesz egy ilyen nagyon ilyen meghatározó karakter, egy nagyon kedves aranyos lány, de úgy gondolom hogy így tényleg nem rossz értelemben de ilyen egyszerűbb személyiség öö igazából hát ne így hát így most ez így persze nem jól ismerem őt még annyira, hogy nem feltételezek róla olyan dolgokat, hogy ő itt nagyon taktikázna igazából egy egyszerűű lány, nem sok esze van, szerintem, dede őróla nem őbenne nem látok ellenfelet."
Simonról Dorka: "Szegény csóri, én úgy sajnálom." Aurelio: "Ezt nem kell sajnálni." Sárlott: hihihihihi Aurelio: "Magadat sajnáld, amikor kijön." Sárlott: "Ja. hihehöhö" Aurelio: "Ezt most halál komolyan mondom." Józsi: "Amikor majd elvarázsol" Sárlott: "Tényleg, készülj föl mentálisan, höhö...." Aurelio: "De most komolyan" Dorka: "Én bírom az őrülteket!" Aurelio: "Én is azt hittem." Józsi: "Ő nagyon az." Sárlott: Mi is azt hittük höhöhö"
"Ezt se mondtam, sőt nem is gondoltam." - hát dehogynem írtad: "Ja, még annyit, hogy ezt nagyon egybemostad az Izás sztorival." Tehát, a Zsolt utáni nyálcsorgatását összemosom Izával. Ha így van, akkor miért nem Iza akarja összeveszíteni Zsoltot és Dorkát?
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
CukIság 2014.02.16 20:31:30
@tena_lady: ebben igazad van, Sárlott nyert azzal, hogy a többiek megsajnálták. De mondok neked valamit: "A szánalmat ingyen adják, az irigyekért meg kell küzdeni." Hosszú távon nem jó arra építeni, hogy gyenge és szánnivaló vagyok. Amikor Dávid próbálta sajnáltatni magát, hogy ő lyukas cipőben kénytelen járni, az egyenesen kabarészámba ment, és a kinti világban is tömegek vannak, akik az életüket az áldozat-mentalitásra építik, szerintem roppant helytelenül.
Egyébként én valami mást láttam abban, hogy Sárlott azonnal felpattant és kiment, ahogy Iza kiküldte. Mégpedig azt, hogy ez számára kényelmesebb megoldás volt, kényelmetlenebb lett volna maradni. Nem azért, mert kényelmetlen veszekedni, hanem azért, mert kényelmetlen az a szerepjáték, amit Simon felé játszik. Elképesztő volt látni, ahogy a pillanat tört része alatt megváltozik, kifelé menet mosolygott, a villában magabiztosan, felszabadultan beszél Izáról (ebben a tekintetben önazonos volt a viselkedése); aztán ahogy bement a szobába, megint felvette azt a szipogós, nyöszörgős, halkan gügyögős maszkot, amilyenek ő a szerelmes nő viselkedését képzeli (nem ilyen).
vimeo.com/86814261 itt lehet látni, hogy noha Viki egyértelműen őmiatta támadja Simont, Sárlott itt is úgy viselkedik, ami szeritned nyerő stratégia, azaz magára hagyta Simit, kivonult cigizni, és azt mondta, "őt hagyják ki az egészből, mert ők két különböző személy". Namost, ha számára Simi jelentene valamit, ha egy picit is kötődne hozzá, akkor képtelen lett volna magára hagyni, képtelen lett volna ennyire mereven leválasztani magát arról, hogy Simont épp csúnyán ALÁZZA Viki. Tehát amíg Simon kiállt Sárlottért, Sárlott soha nem állt ki Simonért, szerinted ez ügyes taktika, szerintem pedig ha valaki szerelmes, akkor nem kell taktikáznia.
Tehát, ha én szerelmes vagyok, és Iza kiküld a nyugiból, ahol éppen Simonnak akarnék üzenni valamit, akkor nem azért harcolnék elsősorban, mert Izával feszültséget akarok generálni; hanem elsősorban azért nem engednék neki, mert AKAROK Simonnak üzenni, nekem ez FONTOS, ezt mindenképpen meg akarom csinálni, és Iza hagyjon békén addig, amíg ezzel nem végzek. Mert számomra, ha szerelmes vagyok, KÉNYELMESEBB állapot a szerelmemnek való üzenetküldés, mint ennek a lehetőségnek a feladása.
Sárlottnak viszont KÉNYELMESEBB volt a lehetőség feladása, mint a helyzet kihasználása.
Simon felé sírós-picsogós-motyogós-gügyögős; a többiek felé hangosabb, vigyorgóbb, magabiztosabb a kommunikációja.
Tökéletesen nyilvánvaló, hogy csak szerepet játszik, hogy nem őszinte, hogy csak érdek fűzi Simonhoz (ugyanilyen érdek fűzné Dávidhoz vagy Alonsóhoz, Vettelhez is, akiket Iza említett).
Iza nem bírja elviselni ezt az érdekvezérelt viselkedést, és ez azért is biztosan így van, mert állítólag valóban igaz az, hogy visszautasította a lehetőségét annak, hogy Alonso vagy Vettel megdugja. Inkább a maga erejéből próbál boldogulni, modellként, és a kurválkodástól kirázza a hideg.
legalábbis jelenleg így látom, lehet, hogy később majd változtatok a véleményemen, ahogy a játék tovább folyik.
De ebből a jelenetből számára az derül ki, hogy Sárlott számára nagyon érik egy párbaj Izával, és azon biztosan el fog vérezni.
CukIság 2014.02.16 20:46:40
@King of Shadows: valószínűleg mindnyájan úgy vagyunk, hogy valamennyire saját magunkat vetítjük bele a szereplőkbe, tehát azt látjuk beléjük, amilyenek mi magunk vagyunk. Ez talán jó, talán nem jó; de azt elég sokszor lehet látni, hogy valaki azt állítja: xy tutibiztosan nem követhette el ezt vagy azt a dolgot, mert jól ismerem, mert tudom, hogy ő nem tenne ilyet, kezeskedem érte. Nagyon sokan fáztak már rá a megelőlegezett bizalomra (na persze a megelőlegezett ítéletre meg ugyanannyian, ha nem többen fáztak rá).
CukIság 2014.02.16 21:56:42
@King of Shadows: nekem ez jött ki:
A teszt végéhez érkeztél!
Pontszámod: 170

A következő értékelés vonatkozik rád:
A megérzéseid szinte kivétel nélkül helyesek, általában mindenki meg is bízik benned. A környezeted elismer, mert megértő és elfogadó vagy. Érzékeny figyelemmel hozod a döntéseidet és kezeled a helyzeteket, embereket. Viszont kicsit szeszélyesnek is tartanak - erre figyelj!

(volt eszetlen kérdés is, szóval ez nem túl komoly).
Mivel Valentin nap van (feb.14-i az adás) ezért kicsit erőltetetten, de azért csak-csak belengi a negédes szerelem szaga az öfit. Mi dönthetjük el, hogy  Kispest Rómaója és Dorka mit kapjanak azért, mert kedvelik egymást. Romantikus vacsi a gyönyörű, visszafogott, mégis elit…..
CukIság 2014.02.15 17:55:00
@ejszi2: "Ne bántsad már szegényt, nem bírta elviselni, hogy élete szerelmét lekurvázzák.. :D" - élete szerelmét, akit valszeg érzelmesen ánuszon szúrt.
CukIság 2014.02.15 18:11:36
@Blikknépe: nem volt, saját kútfőből gondolom. Simon azt mondta, rájött, hogy a csaj profi. És ez elég logikus választásnak tűnik egy profi részéről. Plusz azért is gondolom, mert Aurelio is nagyon zavarba jött, miután fellibbentették a takarót, Zsolt meg szégyenkezve a fejére borított egy törölközőt (pedig ő nem is látott semmit).
A mai adás elmulasztásával senki sem veszített semmit, csak a taktikázás ment végig. Jó, a paraszt gyerek és a városi királylány szerelmi története is folytatódott, tény. De még hogy. Iza ugye megbántotta, azaz lecsicskázta Traktoros Kriszt, meg mondott még mást is, de az már…..
CukIság 2014.02.14 19:18:34
@lopiciG: nos igen, ő biztonsági őrnek született. Azért a szerelmére kíváncsi lennék, remélem, ma este beviszik neki a villába. :) (Simont szinte biztosan beviszik).
CukIság 2014.02.14 19:31:03
@Jess G: szerintem Viki helyzete reménytelen. A potenciális szavazók épp azok, akik rühellik a fölényesen okoskodókat. Simon pont az elesettsége miatt vált népszerűvé. "Azt a levegőt szívod be, amit én kifújok." "Simonka, te egy senki vagy." - ez a potenciális szavazók számára olyan, mintha személyesen beléjük rúgott volna. Ráadásul ellopta a macikát :) áhhhh..... tuti bukás.
CukIság 2014.02.14 21:43:56
@lopiciG: Az ötödik szériát sajna nem láttam, pedig ahogy itt olvasom, még az lett volna a legtűrhetőbb, legérdekesebb. A másik: a legtöbb hapsi utálja a buzikat, és utálja a dagadt antinőket. Lehet választani.
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
CukIság 2014.02.13 19:45:07
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: figyelj, hátha még lesz kapás :)
CukIság 2014.02.13 19:51:15
@King of Shadows: tuti Józsit vitte volna, rátette a jelet, és Dávidnak meg is indokolta, miért. Egyébként úgy tervezte, hogy a játék első részében még nem szeretne párbajozni, ő tehát eleve erős párbajokra számított (még a beköltözése előtt). Hát most megkapta.
CukIság 2014.02.13 19:53:04
@King of Shadows: ha rá akarják beszélni Aureliot egy következő párbajra, akkor talán Krisztiánra sikerülne rávenni.
Az van, hogy a 30. napra az agyhalottak úgy gondolták, megpróbálkoznak azzal, amivel oly sokan előttük a Való Világok történetében, és elkezdték játszani a VV-t. Hát bazdmeg, kés, olló, taktika, ostoba ember kezébe nem való. A nagyszerű terv egyébként annyi volt, hogy a…..
CukIság 2014.02.11 20:41:46
@King of Shadows: akkor már csak azért is jó lenne, hogy minél tovább bent maradna, hogy ezt el lehessen dönteni... olyan szempontból én sem gondolom, hogy szerepet játszik, hogy mindig épp olyannak látja magát, mint ahogyan viselkedik. Tehát amikor azt állítja, hogy ő nem kurva, akkor ezt őszintén el is hiszi magáról. Amikor azt mondja, szerelmes Simonba és hiányzik neki, akkor őszintén elhiszi, hogy ez így is van. Amikor azt mondja, neki a jó szex többet ér, mint a barátság, akkor meg azt hiszi el őszintén. Teljesen tudatosan ritkán hazudik. De szerintem sok ember hajlamos arra, hogy amit mond, azt el is higgye. Ha nem így volna, akkor például a politikusok nem tudnának tükörbe nézni.
De ez nyilván nem az, amire te gondolsz.
CukIság 2014.02.11 20:42:58
@King of Shadows: most odakattintottam, de majd még belenézek.
CukIság 2014.02.11 23:30:33
@tena_lady: "Mert odaírtam." - Miért írtad oda?
"az eredeti nevét használva írt neki." - Mi az eredeti neve? Mit írt Frei Tamásnak? Kíváncsi lennék rá, mi érdekli, hogyan fogalmaz stb.