Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Kaukusz R. Patrik

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerhető meccsen szórt el szombaton két pontot az angol válogatott, ami még nem tragédia, csak most már a maradék két csoportmérkőzést muszáj megnyerni, szűkült a mozgástér. Voltak bíztató percek, de az összkép éppoly hervasztó volt, mint a vb előtti felkészülési…..
Rúgd és fuss! Scratch Yer Head 2010.03.04 11:35:00
Fabio Capello értelmes kérdéseket tett fel az Anglia-Egyiptom meccsen, de részben értelmezhetetlen, részben direkt ijesztő válaszokat kapott, továbbá néhány olyat, amiből baj lehet, ha komolyan veszi. A győzelem megvolt, de az este legfeljebb abban a tekintetben volt megnyugtató a…..
Rúgd és fuss! Chicken and Booze 2009.08.24 20:10:00
A Dining Guide evésipari szakportál felkérésére elkészítettük a Rúgd és fuss! tízparancsolatát meccsnézős kocsmák üzemeltetői számára. Tessék: itt van, a DG sportbár-ajánlata alatt...
Rúgd és fuss! Stone Cold Crazy 2009.08.18 09:30:00
EZ A MÁSODIK RÉSZ! AZ ELSŐ RÉSZ ITT VAN! HA NEM OLVASOD EL AZ ELSŐ RÉSZT, NEM FOGOD ÉRTENI A MÁSODIKAT! 10. FULHAM FC Amint arra blogunkban korábban részletesen kitértünk, ha lenne futballcsapat, melynek Michael Caine a menedzsere, akkor az a Fulham lenne. Világlátott Hodgson mester…..
Kasztrendszer lett a Premier League-ből. A bajnoki címért maximum 3 csapat lesz versenyben, a 4 BL-helyre 5-nek van reális esélye. Előre meg lehet mondani, hogy melyik 3 között dől el a 6-8. hely, hogy melyek azok a csapatok, amik nem fognak kiesni, de európai indulást érő helyhez…..
Az angol válogatott simán verte az amerikait. Labdarúgásban.Ahogy ez a dolog kinéz, közel mindenki rém elégedett lesz az eredménnyel, a játékkal, a pályával, a himnuszokat éneklő hölgyekkel, az üdítővel stb. John Terry most megvigasztalódott, mondta a magyar kommentátor, amiben…..
Nyilván mindenki szokott azon gondolatkísérletezni (és/vagy arról monologizálni a kocsmában), hogy vajon mire mennének a hetvenes-nyolcvanas évek nagy angol csapatai a Premiershipben. Én szoktam. Aztán láttam szombaton a MU-Villa meccset (4-0), úgyhogy erről a továbbiakban nem kell…..
Az angolok olyanok, mint a magyar válogatott volt az elmúlt 30 évben (mielőtt szimplán csak szar lett volna), persze nyilván más szinten, de mégis: egyszerre vannak befosva és elszállva maguktól. Álldogállnak, semmi elképzelésük semmiről, előre se mennek. Egy angol válogatottnak,…..
Összefonódott két olyan férfiú sorsa, akikre az elmúlt napok során már ráirányult a Rúgd és fuss! reflektorának fénye: az ír néplélek nagy szakértője, Steve Staunton lesz Gary McAllister másodedzője (illetve precízen: menedzserasszisztense) a jubileumi fasztudjahányadik…..
Mint döbbenettel értesültem róla, az ír szövetség várhatóan még ma este bejelenti, hogy az ő válogatottjuk következő szövetségi kapitánya nem más lesz, mint... Giovanni Trapattoni. A momentán Ausztriában edzősködő 69 éves férfi érdemei számosak, egyrészt roppant sok…..
Na, ez nem jött össze...
A Sky Sports, maga is sokkolónak minősítve az értesülést, hírül adta, hogy a Portsmouth csatára, az idényben eddig 12 bajnoki gólt termelt zimbabwei Benjani Mwaruwari a Manchester City-hez igazol. Az átigazolási ablak ma éjfélig van nyitva, úgyhogy hatalmas a zsezsegés az első és…..
Az angol válogatott szövetségi kapitánya, F. Capello tegnap bejelentette, hogy edzőként a 21 éven aluliak szövetségi edzője, Stuart Pearce is vele dolgozik majd. A Guardian Sir Trevor Brookingtól, az FA futballfejlesztési igazgatójától úgy tudja, a felállás egyik célja, hogy…..