Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Assisi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetvenkét órát mindig kibír, egyébként meg tálalás előtt meg szoktam pirítani, hogy visszapuhuljon, de ropogós maradjon a széle. Nem a kenyérpirítóba teszem, az kiszárítja, rostlapon, illetve otthon serpenyőben pirítom, nem kell alá semmi, csak beleteszem a szeleteket a…..
Szokásos: váratlanul beállít a baráti társaság, szokás szerint éhesen, vagy átugrik a kollégiumból az öcsém, aki mindig éhes, vagy véletlenül én magam vagyok éhes és ennék egy tésztát. Divat manapság különféle listákat felállítani, hogy az öt legszebb, a tíz…..
Gyors, finom és mégsem hizlal. Az egyszerű változatát fűszeres tejföllel készítem, de lehetne guacamoleval is, úgy egy kicsit összetettebb a quesadilla. Az alap tortillát nyugodtan vegyük meg valamelyik nagyobb üzletben, szeleteljük csíkokra a bele szánt zöldségeket…..
Háromféle citrus levét facsarom bele, de ha ez még nem elég, mehet bele egy kis méz is - attól teljesen megbolondul. Valójában a csirkemell csak feltét, az igazi ízét a citrom, a narancs, a lime és a méz adja. Markánsan különböző ízekről van szó, ezért figyelni kell, hogy…..
Assisi Séfje Éles? 2014.02.15 11:56:16
Ha naponta használjuk néhány havonta élezni kell - erre sokan nem gondolnak. Abból is le lehet mérni, hogy milyen gondos egy háziasszony és milyen fontos számára az otthoni konyha, hogy mennyire élesek a kései. Akinek már volt dolga igazán éles késsel, annak nem kell…..
Assisi Séfje Édes kis semmiség 2014.02.12 20:02:51
Hamar elfogy az a pár gombóc, de egy kiadós ebéd, vagy vacsora végére pont elég. Elegánsan, mentalevéllel és csokiöntettel tálalom... Egy olasz városhoz és egy budapesti olasz étteremhez kötődő gasztro-blog talán nem is kezdődhet más étellel, mint a tiramisuval.…..