Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sorskonyves

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry Ilyennek látom őket 2014.12.02 15:15:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az ikreket bírom, nem igaz egy szavuk sem, meg az ellenkezője sem, nem a legnagyobb csajozósok, sehol nincsenek egy bika, kos vagy ráktól, de ragaszkodnak, sokat beszélnek, tudnak szeretni, a maguk módján persze. Nem külsőre mennek. Ő is…..
sorskonyves 2014.12.04 18:27:44
Chez DuBarry El vagyok ájulva 2014.11.24 12:20:38
Mikor öregszik már meg ez a ribanc?:)   http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2846524/Jennifer-Lopez-45-reveals-toned-stomach-daring-wrap-dress-Selena-Gomez-22-covers-head-toe-American-Music-Awards.html..
Bravó. ..
sorskonyves 2014.10.28 15:30:54
@sixx: nekem meg ez a komment :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több ezer dolgot lehet ma már venni kapszulában, és ha valaki csak messziről figyeli ezeket, azt gondolhatja, hogy mind valami kvázi csodaszerként szerepel, nagyobb a füstje, mint a lángja. Valójában nagy részük csak egy-két dologra…..
sorskonyves 2014.10.21 08:16:25
@Thor vagyok: felkelsz, de nekem pl. nehezebben ment. az elalvásnál nem segített, de nem ébredtem fel állandóan, a felkelés viszont egy csata volt magammal, annyira álmos voltam. én egy bio melatonin nevű cuccot szedtem, aki ajánlotta, azt mondta hogy ki kell tapasztalni az adagolást, főleg az időzítést
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
sorskonyves 2014.10.11 08:42:17
@az_igazi_trebitsch: kicsit olvass utána a személyiségzavarok kialakulásának, sajnos a stresszes, beszűkült környezet, a szülői következetlenség, szeretetlenség a melegágya. Rengeteg szegregáló gyógypedagógiai iskola (volt kisegítő) tele van cigánygyerekekkel és nem azért, mert a képességeket mérő tesztek hátrányba hoznák a kétnyelvűeket vagy mert a bizottságok szándékosan el akarnák szeparálni őket. Amit előttem a szociopátia generációkon keresztül történő átadásáról írtak, az sajnos igaz, a nem cigányok esetében is (lásd lumpenek). De ez nem a cigányság miatt van, hanem a kilátástalan szegénység miatt, ahol nincs más pénzszerzési lehetőség, mint bevállalni a 4., 5., 6. gyereket, akikee sem elég figyelem, sem elég szeretet nem jut, "ridegtartásban" nőnek fel, az empátiát nem tapasztalják, így bennük sem fejlődik ki. Márpedig rengeteg társadalmi normánk az empátiára épül.
Ehhez jön a társadalmi normák kulturális alapú semmibevétele, hiszem ha régi szokásaikat feladnák, milyük is maradna? Mármint társadalmi szinten, per pillanat. Ennyi önmegerősítés kell nekik, ez legitimálja őket, mint közösséget. De ennek lejárt a szavatossága, tán 150 éve.
Ha nem lesz valami megoldás, pár év és eszement nagy baj lesz.
Chez DuBarry Rob the Cradle 2014.06.04 12:07:24
A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi…..
sorskonyves 2014.10.06 18:34:36
@DuBarry: teljesen off. DB: passzív-agresszív, sajnáltatom magam-hazudozok-maipulálok-de link vagyok és a munka legkönnyebb végét fogom meg, azt sem végzem el-kolléga esetére van jótanácsod?
sorskonyves 2014.10.07 09:27:02
@mici˙: köszi, nem az én kollégám, hála az égnek. a csaláfon belüli erőszakról jutott eszembe, ugyanis előadta, hogy menekülnie kell otthonról a gyerekekkel. csak 1 nap múlva már az új lakásban üdvözölte az állítólagos bántalmazót. rengeteget hazudik az illető, kis és nagy dolgokban is. a melo vezetése nem megoldható, mert olyan munkaköre van, aminek nincs is leírása. a bántalmazással benyavalyogta magát, nem csinál semmit, és akik esdig megpróbálták a puhapöcs főnök figyelmét felhívni arra, hogy konkrétan nem csinál semmit, mind rosszul jártak. a főnök most nagyon férfinak érzi magát, hiszen megmentett egy szegény bántalmazott nőt, akit egyébiránt szívesen megdugna. a manipulátor hölgyemény meg már mindenki ellen beoltotta ezt a megmentőt, mindenki őt támadja, mindenki rá irigy, mindenki azert utalja,mjert gyerekei vannak. akiket a legmocskosabban hasznal, becipeli őket a munkahelyre, odaküldi őket a főnökbácsihoz, hogy játszanak vele, csapatepítésre magával rángatja őket és bár napi 1,5 doboz cigit szív és hetente vesz uj cipőt, azzal haknizik, hogy nincs mit ennie. közben kapja a fizetésemeléseket és ezzel párhuzamosan egyre kevesebbet dolgozik. a főnök meg ha lebukik, félrenéz. na ennyi, csak érdekes ez, mert a főnök nem egy buta valaki, most mégis az orránál meg a farkánál fogva vezeti egy no, aki semmilyen nyelven nem beszel, nincsen vegzettsege es relevans szakmai tapasztalata sem.
sorskonyves 2014.10.07 10:21:09
@DuBarry: köszi, én is erre jutottam végül.
Ismét itt a celebszívató, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Kolosi Péter kedvenc műsora, amiben szimpatikus és kevésbé érdekes celebritásokat küldenek el egy egzotikus országba, hogy ott aztán halálra szopassák őket - kit pénzért, kit meg azért, mert volt olyan hülye, hogy nem…..
sorskonyves 2014.10.07 10:20:02
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: 33? az még nem kor, főleg egy olyan nőnél, aki nem a földeken kapál vagy a szalag mellett áll
Mert ha nem, drasztikus változás állt be a korábbi kommunikációs stílhez képest. Ez volt régebben: Ez meg most: Meg ez is: A találatért Cadixnak vagyunk hálásak.  UPDATE: az RTL szerint nem törték fel az oldalt, akkor ez az új irány...
sorskonyves 2014.09.21 12:14:35
@MagyarHírmondó: mivel sújtanád a közpénzek milliárdjait elsíboló MTVA-t? Mibe került a Magyarország szeretlek? a Marslakók? a nézhetetlen Híradó, ami már ezerszer lejáratta magát? A MI PÉNZÜNKBŐL. Érdekes módon én csak itt találkoztam ezekkel a képekkel, nem lájkoltam az RTL-t, mert nem érdekel, amit kínál. Ennyire egyszerű. Remélem akkor is ilyen szigorú leszel, amikor a közmédia állapotáról nyilvánítasz véleményt. Ahhoz még közöd is van, ha adózol.
Berki Krisztián vasat heréje és Kelemen Anna gigantikus de bűnronda bóti csöcsei mellé újabb trollfaktor érkezik az Édes életbe, az a Hajdú Péter, aki izé, eléggé megosztja a nézőközönséget, a comment:com kommentelőit viszont általában soha nem látott egységbe kovácsolja.…..
sorskonyves 2014.09.08 15:20:15
@Algopirin: de. meg műfoga meg illesztett haja és lefaragott orra.
sorskonyves 2014.09.09 11:31:27
@Algopirin: mindenki annyira sarkakata, amennyit erre áldozni tud
A nem éppen szociális érzékenységéről vagy tapintatosságáról ismert Sebestyén-Vadon páros (Rákóczi Ferivel kiegészülve) nemrég jót viccelődött az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány esetén, ami körülbelül annyira ízléses húzás, mint bepelenkázni Vadon Janit…..
sorskonyves 2014.09.04 13:47:58
@kolbászmustárral: engem is kitiltottak, pedig csak annyit írtam, hogy ha Balázzsal történik meg ugyanez, nem hinném, hogy a "meggondolta magát" mint magyarázat eszébe jutna. mivel magam is kommenteltem, láttam a többiek véleményét is. valóban volt 1-2 alpári, de a többség csak arra szeretett volna rávilágítani, hogy B. buta, a rádió vezetése meg felelőtlen. csúnya szavak nélkül. mégis ki lettek törölve... még gyávák is.
/mondjuk az, hogy a c:c kritizálja a moderációt, az nekem is kicsit meredek/
Tényleg nem tudom elképzelni, milyen nyomorult éjszakái lehetnek azoknak, akiknek tökéletesen megfelel a TV2 és az RTL Klub hétköznap esti műsorsávja. Viszont ameddig az Éjjel-Nappal Budapest a maga módján az új generáció Barátok köztje, addig a TV2 Családi titkokkal és…..
Chez DuBarry A nárcisztikus férfi 2013.01.15 14:15:48
Picasso volt az egyik legjobban dokumentált ismert nárcisztikus személyiségzavaros férfi (http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/10/title_1654764). Viselkedése tökéletesen mutatja a típusra jellemző jegyeket. De ne gondoljuk, hogy minden nárcisztikus egy Picasso. Legtöbbjük pitiáner lelki parazita, aki…..
sorskonyves 2014.08.27 09:42:26
@ujfe: biztosan eljutottál már idáig a keresgélésben: fordulj szakemberhez. Ha jól értem, van a nárcisztikus személyiségzavar, ez a klinikai szint, ami nem sok jóval bíztat és vannak az ún. nárcisztikus személyiségvonások, amelyek szintén jó nagy galibát tudnak okozni, de fékentarthatóak megfelelő tudatosság esetén. Nagyon kevés vegytiszta nárcisztikus van, gyakran párosul más személyiségzavarokkal és összetéveszteni is könnyű őket. Egy jó szakember segít feltérképezni a miérteket, egy kicsit kívülről látod majd magad és támogat abban, hogy rájöjj ki vagy. A nárcisztikusok egyik legnagyobb gondja, hogy nincsen saját énjük, ezt a belső űrt töltögetik fel mindenféle manipulációval, ezekről DB részletesen írt.
Abszolút laikusként: egy valódi nárcisztikusnak nincsen betegségtudata, nem kutat a neten ezután, nem kér segítséget, mert ő úgy jó ahogy van. Attól, hogy "elszívtad" a párod energiáit még lehetsz borderline, szociopata, sőt, pszichopata is (bocs, csak az érzékletesség kedvéért). Ha így szerzel muníciót, az egy tünet, azt jelenti, hogy tátong benned egy lyuk, valami gond van az érzelmeid megélésével, az empátiával, az asszertív életvitellel. Kérj segítséget, bármi legyen is a problémád, ezzel túllépsz magadon és ha nárci vagy, akkor egy kicsit a betegség kijelölte határaidon is.
sorskonyves 2014.08.27 12:30:17
@ujfe: persze hogy bánt, ha leleplezve érzed magad. Ugye az érthető, ha a másik oldal tagjai igyekeznek védeni magukat? Hogyan mehetnének szembe valamivel, amiről te sem tudod mekkora, pontosan hogyan hat stb.?
Megtennéd, hogy beidézed hol esett szó arról, hogy a nárcisztikusok számára a legjobb döntés az öngyilkosság?
Hibásak akik tűrik? Nem, az áldozat nem hibás, maximum gyenge. Teljesen hibás a gondolatmeneted, így a következtetésed is. Talán az sztk-ban is el tudnak irányítani, tégy egy próbát, sok erőt, kitartást.
sorskonyves 2014.08.27 18:39:51
@ujfe: ezt a játszát már ismerem, minden jót neked!
Chez DuBarry Emlékmű 2014.07.23 13:19:52
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4. Iszonyatosan pofánbaszni a bántalmazót. Ezt egy gyenge gyerek nem meri megtenni, mert fél, hogy visszakapja, pedig sokszor nem. A bántalmazók gyáva férgek, és a gyengéket keresik, a könnyebb ellenállás irányába mennek. Hogy lehet…..
sorskonyves 2014.07.26 17:53:55
sorskonyves 2014.08.22 11:09:02
@DuBarry: a DK lassan erősebb lesz, mint az MSZP. MLM-es, szektás módszerekkel toborozzák a híveket (nyugdíjasok), kis pogácsak, szörpi, Páger Antal mozidélután. Ingatag alap ez, mert ez a réteg elkezd fogyni a terrmészet kegyetlen törvényei miatt, de akkor mi lesz? Az, amit Miskolcon csinálnak, csak nagyban. Gy. igazi opportunistának tűnik. És néha már már úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekli, mit gondol róla a közvélemény - pszichopata?!
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
sorskonyves 2014.07.13 11:21:28
@balage28: az Opten szerint az Angel's Army Kft. 2013. évi netto árbevétele 37 millió 194 ezer Ft.
www.opten.hu/angels-army-kft-c0609016964.html

Ha valamit nem fizetnek ki, felszámolási eljárást indíthatsz ellenük. De jobban jársz, ha megkeresel egy újságírót, aki ért a gazdasági, főleg céges ügyekhez. ÖN+gazdasági bűnözés (ez a legrosszabb forgatókönyv)=sok kattintás. Sajnos csak a nyilvánosság segít(het) a tartozási ügyekben, sokszor még az sem. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ÖN miket számol el céges kiadásként....
Úgy tudjuk, hogy a TV2-nél nagyon nem jól jött le az, hogy Demcsák Zsuzsa a válását közleményháborún és a szülein keresztül folytatja a sajtóban, és a főnökei annyira nem örültek a dolognak. A közlemény után Demcsák nem sokáig volt a Mokkában, és egy ideje már nem…..
sorskonyves 2014.07.11 08:26:36
@Irgum76: nem minden utazás időpontja és helyszíne ismert. Lehet, hogy Londonnal ez volt a helyzet, de volt több kirándulás is Hódmezővásárhely számlájára. A bíróság úgy döntött, hogy Lázárnak színt kell vallania. Szerintem várjuk meg, amíg kiadja ezeket az adatokat, addig minden spekuláció.
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
sorskonyves 2014.07.10 10:49:47
@Punxsutawney Mormota: mert ez mindig egyéni. ÖN az Rtl kiemelt arca volt, exkluzív szerződéssel. Megyek, kicsit felpofozom magam, mert amíg itt róla szól a parola, addig ő jár jól. Ignorálni kell, ha nem tetszik. "Ha nem kérsz belőle, egy szóval vágod szájon. Csináljon pénzt úgy, hogy senkinek se fájjon." Mondá Sub Bass Monster, és ennyi ez.
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
sorskonyves 2014.07.08 21:30:54
@játccótér: az egyik legpénzéhesebb magyar pár
sorskonyves 2014.07.09 08:16:37
@lacas82: nem jó a párhuzam. Ezt a nőt az RTL építette fel, konkrétan a semmiből. Egy csinoska üres héj, akit megtanítottak ügyesen kiabálni, ahogyam előttem is leírták. Megszökött a befektetés, a lehető legrosszabb pillanatban.
Gondolom azért aggógsz a pénzügyeik miatt, mert nem tudsz semmit a celebpár kikötéseiről. Nórát csakis Palika fotózhatja, legyen szó a Sparról, a Nők Lapjáról, a Cosmopolitanról, az AVONról vagy a Fülesről. Egy-egy ilyen fotózás 1-1,2 millió forint Palikának. És tudod ki juttatta címlapokra meg a spáros nejlonszatyorra ÖN-t? Az RTL. Az az RTL, ami már az X-ért is 8számjegyű összeget fizetett neki. És amelyiket kivéreztetik, hogy a TV2-t felhízlalhassák. És ő mit ad Isten, a TV2-höz megy át.
Szóval kérlek ne csúsztass egy ilyen párhuzammal: nem egy coopos pénztáros megy át a pilisvörösvári boltból a déli pályaudvari egységbe.
Bezony, Hajdú Péter és Sarka Kata párosa előrébb végzett a Forbes celebnépszerűségi listáján, mint Scobert Norbert és felesége, Rubint Réka, igaz, ha a pénzcsinálási faktort nézzük, akkor senki nem érheti utól a szarból is aranyat gyártó Norbit, az biztos. És ez nem csak…..
sorskonyves 2014.07.06 12:33:49
@nyanyus: kaphatok egy linket?
sorskonyves 2014.07.06 20:52:37
@nyanyus: nem lehetne ezt egy kicsit tágabban értelmezni? mondjuk a makrogazdaság szempontjai szerint?
nem, szerintem nem a nyugdíjasok a mumusok. de ha nem fizettek be járulékot, honnan van a nyugdíj? nem, szerintem nem a nyugdíjasok a mumusok. de attól még fel lehet és kell tárni, hogy miért alakult így és mit tehetünk.
köszönöm a linket!
Chez DuBarry A nárcisztikus nő 2012.03.21 10:51:36
A kapcsolat eleje olyan, mint egy álom. Ilyen elsöprő szerelmet férfi még nem érzett, nő szemében ekkora rajongás sosem csillogott: a nő gyönyörű, tele van szeretettel, az ágyban olyan, mint senki más, izgalmas, lehengerlő, magabiztos, és mégis rajongó. Aztán a kapcsolatban…..
sorskonyves 2014.06.27 07:08:40
@Holle anyó: a Hublot órája árából kijön egy pofás pszichoterápia. egy szegény meg ha a feje tetejére áll, akkor sem jut el szakemberhez.
ahogy olvastam, próbálkozott is.
sorskonyves 2014.06.27 08:57:31
@Holle anyó: én imádom az órákat :)))
A Buzzfeed tette fel a húszforintos kérdést, és válaszolta is meg. Mi is megmutatjuk. Ő itt Hafþór Júlíus Björnsson, a világ egyik legerősebb embere. A Hegy nevű karaktert alakítja. És 25 éves. Ő meg Thomas Brodie-Sangster, aki az Igazából szerelem című filmben volt…..
sorskonyves 2014.06.24 15:36:54
@sixx: imádlak
Chez DuBarry Rossz nők, jó pasik 2014.06.01 12:11:02
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vegyük Dezsőt, átlagos külsejű, már enyhén kopaszodó, picit pocakos, csíkos pólós, amúgy egészséges, megfelelő libidójú, heteroszexuális, közepes fizetéssel rendelkező férfi. Nincs monogám kapcsolatban, pár hónapja…..
sorskonyves 2014.06.17 18:13:30
@DuBarry: igen, köszönöm, már utánaolvastam. mennyi idő után lehet érezni a változást? sehol nem találtam erre vonatkozó adatot, persze a legtöbb helyen kiemelik, hogy mindenki más stb.
egyébként ajánlom a 8-as krémet kézre. az én takarítástól kiszáradt mancsaimra tök jó volt. a neutrogenát kiröhögte, ez bevált, árban sem olyan vészes 2200 kórül van
sorskonyves 2014.06.17 21:58:50
@Holle anyó: az, de oda nekem nagyon zsíros, egy este alatt kicsapott. kézre viszont fenomenális :)
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Courtney Cox 50 éves lett, mi pedig egy jó nagy vitával tisztelegtünk legfontosabb szerepe, a Jóbarátok Monicája előtt. Van ugyanis közöttünk igazi Monica-utáló és Monica-rajongó is. (Az nyilván csak puszta véletlen, hogy előbbi egy huszonéves pasi, utóbbi pedig egy harmincas…..